AcasăPoliticaŢara arde, iar ei se bat pe super-eroi. Şoşoacă, ţipând la Cîţu:...

Ţara arde, iar ei se bat pe super-eroi. Şoşoacă, ţipând la Cîţu: „Dacă sunteți Superman, eu sunt Xena prințesa războinică”

sosoaca-cituŢara arde, iar ei se bat pe super-eroi. Şoşocă, ţipând la Cîţu: "Dacă sunteți Superman, eu sunt Xena prințesa războinică"

Diana Șoșoacă a făcut din nou circ în Parlament: l-a atacat pe Florin Cîțu în timpul discursului pe care ea l-a susținut. L-a acuzat pe premier de „greșeli în urma cărora suferă milioane de oameni”. „Get lost!”, a zis avocata.

Senatoarea susține că Florin Cîțu „abia astăzi a realizat că e posibil să cadă (guvernul pe care îl conduce – n.r.)”. „Era tras la față, livid, îi tremurau mâinile. Nu a reușit să răspundă la câteva întrebări. Astăzi abia l-am văzut așa, ca și Ceaușescu”, a declarat, Șoșoacă.

Diana Șoșoacă, ameninţată cu bătaia?

Fosta membră AUR a explicat și cum s-a ajuns la afirmația de la tribuna din Plen în care a spus că dacă Florin Cîțu este Superman, atunci ea este Xena Prințesa războinică:

I-am spus că vreau să-i adresez niște întrebări, iar el a strigat la chestori. Aceștia au venit. M-am trezit flancată de 5 bărbați. Am întrebat de ce i-a chemat că nu vreau să-l bat. A strigat „Masca” (să poarte mască – n.r.).

Am spus că nu există masca împotriva prostiei. Pentru că nu am decât un minut la duspoziție, și aveam întrebări de pus am spus că dacă el este Superman, atunci eu sunt Xena, Prințesa războinică”.

Cîţu, demoralizat în Parlament?

Diana Șoșoacă a creionat portretul lui Florin Cîţu, de azi, din Parlament: „Mi s-a părut timorat, nu face față presiunii. Are nevoie de lecții de dicție, nu știe să articuleze cuvintele.

Rog o profesoară, că tot este astăzi Ziua Educației, să îl mediteze. Am văzut că în engleză se descurcă mai bine. Sigur, după 10 ani cât a fost susținut acolo e și normal”.

Avocata a mai precizat că se încearcă forțarea de alegeri anticipate, soluție susținită de social-democrați, însă ea ar merge mai degrabă pe un guvern de uniune națională.

author avatar
Andrei Ștefan
370 afisari

4 COMENTARII

  1. incep sa cred ca sosoaca e reprezentarea fizica a romanilor! toate ,,calitatile” intr-o singura persoana! 😀

  2. Sosoaca trebuia sa ii dea un cap in gura la Matu, sau chiar mai multe, ca asta e Supermanga, sigur rezista el cumva !! Matule, fa-te ca conduci colonia spre prapastie !! Ha ha ha 🙂 Bai, circ ca la romanasi, numai aici vezi asa ceva zilnic, plus mai e ceva teatru absurd prin America de Sud, dar aia sunt niste salbatici seriosi, de altfel, asa ca tot romanasii sunt baza pe aceasta planeta la a se face zilnic de ras !! 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger