Cauta

Tandemul Dragnea – Ghita, diversiunea care ascunde coruptia din PSD

„Ordinea si disciplina” clamate de Victor Ponta nu au durat nici 24 de ore. Suspendat  marti printr-o decizie a Biroului Permanent, Sebastian Ghita a anuntat  ieri ca va face echipa cu Liviu Dragnea la sefia PSD.

Liviu Dragnea a fost aruncat de Sebastian Ghita in batalia pentru sefia PSD

Desi Victor Ponta le-a cerut sa se concentreze doar pe campaniei si sa lase deoparte lupta pentru succesiune, social-democratii par mai hotarati ca niciodata „sa rezolve” congresul inainte ca acesta sa fie macar convocat.  Ghita anunta ca face tandem cu Dragnea, vicepremierul confirma, iar toata suflarea pesedista sa repede sa salute sau sa dezavueze, dupa caz, intelegerea dintre cei doi. Si uite asa, de dimineata pana seara,  intreaga suflare politica dezbate de zor galceava pesedista. „A pierdut Victor Ponta partidul din mana?”,  „L-a lucrat Liviu Dragnea pe Dan Sova ca sa-l elimine din cursa pentru sefia PSD?”,  „I-a suflat Dragnea partidul lui Victor Ponta?”, au fost doar o parte dintre temele comentate de zor. In tot acest timp, despre smenurile de care sunt acuzati Viorel Hrebenciuc, Ioan Adam sau Dan Sova nu a mai pomenit nimeni nimic. Nici de faptul ca PSD forteaza adoptarea Legii amnistiei si gratierii nu s-a mai vorbit, cum nu s-a mai vorbit nici de disperarea cu care social-democratii se toarna unii pe altii la DNA. Uitata a fost si cererea de incuviintare a urmaririi penale in cazul Ecaterinei Andronescu si a lui Serban Mihailescu, cerere care zace pe la Senat de saptamani bune.

Prin anuntul sau, Sebastian Ghita a reusit sa distraga atentia de la adevaratele probleme care macina PSD-ul

In aceste conditii, tandemul  Liviu Dragnea, presedinte – Sebastian Ghita, presedinte executiv pare mai degraba o fumigena, menita sa mascheze implozia PSD.

Dragnea vrea sa fie „intaiul combinator”

Dupa ce s-a batut cu pumnul in piept ca , impreuna cu baronii lui, a dus partidul pe culmile gloriei, castigand campanie dupa campanie, transformandu-l  intr-un monolit, Liviu Dragnea le-a promis pesedistilor ca procesul de asa-zisa modernizare va continua. Cu el in frunte, nu cu un alt „combinator”. „Vreau sa transmit un mesaj foarte clar si ferm membrilor PSD si sa-i asigur ca dupa ce Victor Ponta va iesi presedinte, partidul nostru nu va ramane la mana niciunui combinator. Presedintele partidului va fi ales de congres, prin votul membrilor acestui partid, si nu va fi rezultatul unor combinatii care se fac in locuri mai mult sau mai putin obscure. Ii asigur, de asemenea, ca acest partid nu va deveni un partid bizantin, procesul de modernizare a PSD va continua si, de asemenea, daca ma voi hotari sa candidez, voi face echipa cu Sebastian Ghita”, a mai spus Dragnea. Doar ca socotelile presedintelui executiv al PSD vor fi date peste cap de un plan fabricat tot in laboratoarele partidului si pe care ziarul nostru il va prezenta intr-o alta editie.

Ultimele stiri

  • Citație Rugina Mariana
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Alea iacta est, America!
  • Exit mobile version