AcasăPoliticaSuveraniștii și conservatorii din toată Europa se adună la Palatul Parlamentului în...

Suveraniștii și conservatorii din toată Europa se adună la Palatul Parlamentului în weekendul 27-28 aprilie!/Conferința MEGA și influența lui Trump în UE

sursa foto: rostonline.ro

Suveraniștii și conservatorii din toată Europa se adună la Palatul Parlamentului în weekendul 27-28 aprilie, pentru a participa la conferința „Make Europe Great Again (MEGA)”.

Evenimentul de la finalul acestei săptămâni va fi găzduit, așadar, de Palatul Parlamentului.

Conservatorii și suveraniștii din întreaga lume vor participa la conferința „Make Europe Great Again (MEGA)”. Conferința este organizată de Institutul Conservator „Mihai Eminescu” și va avea loc în zilele de 27 și 28 aprilie, la Palatul Parlamentului din București.

Invitați internaționali de renume

Din câte au anunțat organizatorii, la eveniment vor fi prezenți, între alții, George Simion, președintele AUR, Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, mai mulți europarlamentari, precum și Bruce LeVell – reprezentant al administrației Trump.

„Acest eveniment reprezintă o oportunitate unică de a asculta și interacționa cu vorbitori de renume, printre care figurează personalități politice din România și invitați internaționali de renume.

Vor fi prezenți George Simion, președintele AUR, Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, și alte personalități internaționale marcante precum Dr. Robert Malone, Sherronna Bishop, europarlamentarii Nicolas Bay, Ryszard Czarnecki și Morten Messerschmidt, Bruce LeVell reprezentant al administrației Trump, și Eduardo Verástegui, fondator și președinte al Viva México Movement”, anunță organizatorii într-un comunicat, potrivit rostonline.ro.

Pe parcursul celor două zile, participanții la evenimentul „Make Europe Great Again (MEGA)” vor avea ocazia să ia parte la paneluri de discuții ce vor aborda teme actuale de interes geopolitic, oferind o perspectivă asupra direcției în care Europa și lumea se îndreaptă în contextul actual.

Programul evenimentului începe sâmbătă, 27 aprilie, la ora 14:00, și continuă duminică, 28 aprilie, de la ora 09:45. Mai multe informații găsiți AICI.

author avatar
Andrei Coman
458 afisari

5 COMENTARII

  1. Cu cine sa mai faci MEGA, cu Ursuleasa si cu urecheatii ei de la Bruscseles care noaptea viseaza si ziua pun in practica??? Poate eventual un MEGAimage asa de cartier…

  2. asa le zice acum la securisti si comunsiti? puteau sa schimbe macar initialele dar la cat sunt de inepti probabil ca nu s-ar mai recunoaste intre ei si ar intra in panica!

  3. Cele? Mega?

    Ca pe regizorul filmului 21 de rubini sau ca pe Mega Image?

    Baaa, puneți mana la munca…mai ușor cu pleznitorile astea….hai marș

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger