AcasăPoliticaSuveraniștii se unesc și în România

Suveraniștii se unesc și în România

sursa foto: Facebook/Partidul Ecologist Roman

Șase partide politice din România își unesc forțele pentru a forma o construcție de orientare suveranistă.

Miercuri, 28 septembrie, s-a înființat Blocul Suveranist Român format din Partidul Ecologist Roman (PER), Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚCD), Partidul Neamul Românesc (NR), Forța Națională (FN), Partidul România Noastră (PRN) și Blocul Unității Naționale (BUN), se menționează într-un comunicat.

Construcție politică în premieră în România

Liderii partidelor membre se declară deschiși la colaborare și invită partidele neparlamentare care împărtășesc viziunea politică a Blocului Suveranist Român și doresc să se înscrie.

Blocul Suveranist Român este o construcție politică în premieră în România care își propune să facă opoziție unită și constructivă la actualul guvern de coaliție. Mai mult, partidele neparlamentare aliate vor promova proiecte în numele Blocului Suveranist Român.

Blocul Suveranist Român consideră că principalul mijloc de modernizare și de ridicare a nivelului de trai îl constituie efortul propriu național prin valorificarea potențialului intern și promovarea de reforme care să protejeze bunăstarea cetățenilor și securitatea propriului teritoriu. Suveraniștii (BSR) militează pentru suveranitatea și bunăstarea națiunii române”, a transmis biroul de presă al PER.

author avatar
Andrei Coman