AcasăPoliticaSuveraniștii se unesc și în România

Suveraniștii se unesc și în România

sursa foto: Facebook/Partidul Ecologist Roman

Șase partide politice din România își unesc forțele pentru a forma o construcție de orientare suveranistă.

Miercuri, 28 septembrie, s-a înființat Blocul Suveranist Român format din Partidul Ecologist Roman (PER), Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚCD), Partidul Neamul Românesc (NR), Forța Națională (FN), Partidul România Noastră (PRN) și Blocul Unității Naționale (BUN), se menționează într-un comunicat.

Construcție politică în premieră în România

Liderii partidelor membre se declară deschiși la colaborare și invită partidele neparlamentare care împărtășesc viziunea politică a Blocului Suveranist Român și doresc să se înscrie.

Blocul Suveranist Român este o construcție politică în premieră în România care își propune să facă opoziție unită și constructivă la actualul guvern de coaliție. Mai mult, partidele neparlamentare aliate vor promova proiecte în numele Blocului Suveranist Român.

Blocul Suveranist Român consideră că principalul mijloc de modernizare și de ridicare a nivelului de trai îl constituie efortul propriu național prin valorificarea potențialului intern și promovarea de reforme care să protejeze bunăstarea cetățenilor și securitatea propriului teritoriu. Suveraniștii (BSR) militează pentru suveranitatea și bunăstarea națiunii române”, a transmis biroul de presă al PER.

author avatar
Andrei Coman
1.023 afisari

12 COMENTARII

  1. Eu nu am auzit de ăștia. Cine sunt ei și ce vor? Țărăniștii îi știm, i-am văzut în acține și de aceea au și dispărut dar restul? Și ca ce chestie își pun eticheta de „suveraniști”.

    • @Barbu Gh. 2022-09-29 11:58 11:58:18
      AM AUZIT EU
      PER PNT-CD…..SUNT PARTIDE BRELOC ALE PSD.
      CUMPARATE DE ILIESCU.
      ANII ’90/////ACOLO I-A RAMAS MINTEA….
      DACA NU CUMVA IN 60-70….SAU CAND COPIL FIIND MERGEA CU ELENA PETRESCU CEAUSECU LA TACSU ALEXANDRU ILIESCU LA PUSCARIE UNDE ERA SI CEAUSESCU

  2. Micii cățeluși lătrători și degrabă puitori de bot la bani publici s-au prins că separat nu pot culege suficiente firimituri căzute de la masa barosanilor, și-au pus de-un viitor grup infracțional organizat. Dar stați liniștiți, posibilitățile sunt doar două:
    – peste 6 luni se vor porcăi ca la ușa cortului, în valuri de flegme și înjurături
    – vor dispărea în uitarea de unde au venit

    Vorba lui SilverFox: l-ați făcut nebun pe Vadim Tudor, căruia nu-i ajungeați nici la gleznă, nici cultural și nici cognitiv…

    Băieți, io zic așa: luați-i pe Târnoveanu, Surulescu și Diplan, dați-le de băut și niște mici și uniți-vă și cu ei, că poate puneți de-un Bloc Național Patriotic. Oricum, la câte ONG-uri „ale societății civile” sunt pe piață acum, care umflă bani frumoși de la buget (adică de la noi) și nu fac altceva decât să latre pe la garduri, vă potriviți la fix. Cine știe, poate ajungeți ți-n parlament, sau pe la doamna Ursula care abia așteaptă ca niște români mândri să-i sugă tamponul.
    Scârbelor.

  3. Alternativa la AUR? Suveranisti? Fara un lider carismatic, nu iau nici 2%!

    Deci, 6 partide politice, din 10 initial, s-au unit pentru a fi o alternativa la partidul lui Simion si Tarziu, care este al treilea partid al tarii. Dar nu sunt singurii. Mai este si partidul lui Sosoaca, SOS Romania, cotat cu 2% intr-un sondaj in care AUR are 15%, dar si partidul lui Iulian Capsali, CPN, care are o platforma online destul de apreciata, activenews.ro. Aparitia atator partide „suveraniste” nu face altceva decat sa faramiteze dreapta nationalista, spre bucuria satanistilor de la Bruxelles si Washington si a slugilor lor interne.

    • Păi asta e ideea, nu? Ce faci când vrei să fărâmițezi socialul? Bagi la greu ONG-uri și partidulețe de-astea de trei parale.
      AUR e o supapă de refulare, nimic altceva. N-au pe nimeni care să se constituie în lider, pentru că Simion, să fim serioși, nu ar face față cu vocabularul și cultura politică pe care le are, oricât de multe bune intenții ar avea. Da, naționalismul e bun, subscriu fără rezerve, dar naționalismul ăla serios, autentic, care-ți spune clar că „s-a terminat cu bancurile”, ceea ce nu e cazul la AUR.
      Capsali și gașca din spatele lui Roncea? Really?? Asta e cel mult o glumă bună, să fim serioși. Roncea face el pe marele jurnalist și militant, dar e manevrat de sforicele ca Pinnochio, frate. Plus că băieții de la activenews au niște apucături cam ucrainene, ca să zic așa… cum spui ceva ce nu se pupă cu ce vor ei, cum te expulzează fără justificări. Își promovează cu disperare niște nume apărute de nicăieri și să te ferească Sfântu’ să nu fii de acord cu ei. Probabil că Piperea va va fi pe listele lui Capsali, că ăla oricum, vrea să fie președinte… deși nu-l cred atât de tâmpit încât să se asocieze cu ăștia. Am săpat în rahat ani de zile în presă și am un nas de nu-ți vine să crezi. N-am reușit să-mi dau seama, încă, cine-l manevrează cu adevărat pe Roncea și gășcuța lui de aspiranți la bani publici, dar, răbdare. 🙂
      Știi care cred eu că e soluția, prietene? O revoltă autentică, din aia cu cărămizi prin geamuri, politicieni în flăcări urlând pe străzi și luatul de la zero. Haos și dezastru, da, însă nu cred că e altă soluție. Măcar am câștiga timp, ca țară. Afară din UE, afară din NATO, expulzarea străinilor indezirabili, naționalizarea TUTUROR resurselor, cel puțin până ne punem pe roate. După aia, vedem noi. Dar pentru asta îți trebuie oameni adevărați în politică, nu viermi.
      Concluzia… n-aș vrea s-o trag eu.

        • Hai că revin cu încă ceva (o să mă dea șefu’ afară, da’ io-s șefu’ :D)
          Masonii ăștia sunt doar instrumente, cu ceremoniile lor de grădiniță, Marele Arhitect și toate tâmpeniile de tip „stăpânul inelelor”. Faptul că George a lu’ Roncea s-a băgat și el între băieții ăia e relevant în ideea în care a pupat papucul Stăpânului, cu beneficii directe pentru frățior. Pe-ăștia îi manevrează altcineva, și să spun că e Soros e prea simplist. Nu știu de ce, call me crazy, dar am așa o senzație că alde Isărescu e băgat și el pe-aici pe undeva. E foarte complicată rețeaua asta…

      • nu stii nimic despre cine il manevreaza pe roncea dar spui ca-l manevreaza , esti prost sau nebun ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger