AcasăPoliticaSurse: Condițiile înțelegerii dintre PNL și PSD pentru votarea Guvernului Ciucă!

Surse: Condițiile înțelegerii dintre PNL și PSD pentru votarea Guvernului Ciucă!

PSD va susține în Parlament noua propunere de premier, Nicolae Ciucă, care va forma un guvern minoritar PNL-UDMR, în schimbul unor ”condiționări”, potrivit unor surse citate de stiripesurse.ro.

PNL merge la Cotroceni cu varianta de premier Nicolae Ciucă, care va forma un guvern minoritar PNL-UDMR. Supriza vine din partea PSD care se pare că va susține această propunere, cu niște condiții.

Astfel, potrivit surselor citate, una dintre condițiile înțelegerii dintre PNL și PSD este ca Florin Cîțu să primească funcția de președinte al Senatului, în timp ce PSD ar urma să preia Camera Deputaților, prin Marcel Ciolacu.

PSD își oferă susținerea pe perioadă determinată

Aceleași surse precizează că susținerea PSD este condiționată, și doar pe perioadă limitată. Astfel, se crede că PSD va oferi susținere Guvernului minoritar pe termen de șase luni, până la traversarea acestei crize sanitare.

De asemenea, PSD și-ar dorește să aibă un cuvânt de spus în alcătuirea programului de guvernare, fără a intra oficial în Guvern, cu miniștri.

Totuși, propunerea PSD pentru preluarea Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, este de părere că România nu va intra într-o zonă de stabilitate cu un guvern minoritar

”Haideți să vedem cum se așază lucrurile și să ținem cont de perioada din acest moment. Îmi mențin părerea că România nu intră într-o zonă de stabilitate cu un guvern minoritar (…) Voi ieși cu o declarație clară după Biroul Permanent Național și după consultări”, a spus Marcel Ciolacu.

author avatar
Alina Costache
3.677 afisari

32 COMENTARII

  1. Mari destepti ! Pai daca PSD are in vedere suspendarea lui Iohannis, de ce nu forteaza preluarea sefiei Senatului ?! Mamaligi in continuare.

  2. Guvern minoritar, numai o gandire sfertodocta liberala putea sa fete o asemea ineptie, sarim cu brio din lac in put, marca inregistrata a Esuatului

  3. FARA MILITARI PE POST DE PRIM MINISTRU. NU VREM DICTATURA MILITARA. FaRA CITU LA SEFIA SENATULUI.FARA TRADATORI DE TARA
    VREM ROMANI ADEVARATI , PATRIOTI SI PROFESIONISTI CARE SA GESTIONEZE SITUATIA DEZASTRUOASA DIN TARA.

    CE A AJUNS MAREATA DACIE A LUI DECEBAL SI BUREBISTA

  4. Va dati seama ca acest guvern va continua sa imprumute euro si dolari cu trenul sa cumpere armament nou de…. 20-30 ani nefolositor de la americani si din toata ieuropa „democrata”. „Decat sclavi la rusi mai bine la americani”. Si asa iti vine o scarba infernala ca te-ai nascut in asa …..”popor” !

  5. @ Firar mă-ta a dracu să fie , te-ai făcut militar și vrei prim ministru, ? Fi-var politica a dracu să vă fie, ! ” ?

  6. Auzi ba ,sa ne conduca un fost militar poate cu arma in mana si udmr istii astia agentii budapestei. Cum ba psd sa votati asa ceva? ?

  7. @ ‘r-ați ai dracu de politicieni, dă incapabili, ! Să conducă armata bă, că nu sunteți capabili să faceți ce angajamente v-ați luat,?

  8. Iata de ce a venit in colonie ala din Spatele unite ale americii; ca sa se asigure ca sclavul care va deveni pm va directiona constiincios banii catre fierul vechi al partenerului strategic. Si cine s-a aratat cel mai ascultator? Taman ciuca.

  9. & Deci, să îi zicem lu’ to’arășu’ ge’ral Ciucă, care asigură conducerea politică a armatei, cu nețărmurită abnegație, deci să îi zicem și „Domnul Goe” , ca să poată fi și dumnealui și prim ministru, ?

  10. Asistam la erectia PNL-ului, o erectie zero, fireste
    Circul nebunilor continua, noi asistam ca prostii, si nimeni nu face nimic in tara asta, si Esuatu se mira, oare de ce ?

  11. & Guvernarea „Ciocolată cu pârțuri”, că nemții ofereau ciocolată localnicilor în cel de-al doilea război mondial, ?

  12. & În vremea lui Ceaușescu pe la armată se mai mânca ciocolată, că în comerț nu prea se mai găsea, ?

  13. & Ciocolata combate COVID-ul, întreb nu fac o afirmație, ? Deci, e indicată la COVID ,ciocolata, ?

  14. & Deci, adevăratul Nicolae Ciucă este senator PNL și a fost desemnat pentru funcția de prim ministru, conform pregătirilor anterioare și înțelegerilor dintre partidele politice, pentru funcția de prim ministru, ?

  15. & Sunteți de părere că beligerantul Nicolae Ciucă cu statutul cadrelor militare stă mai prost, ?

  16. & Păi dacă ia și pentru general în rezervă și pentru senator în funcție și pentru ministru la MAPN, ?

  17. Cica catu ia senatul , usr stii camera dem , fara numar ministere udmr si psd ii sustine pt ce sa le lustruiasca pantofii????

  18. @ Deci, știați că Nicolae Ciucă nu este numai general, senator și ministru, ci este și apolitic și PNL-ist, ?
    PS News
    ,,Premierul desemnat Ciucă, apreciat și din tabăra Orban. Guran: E o propunere bună. Nefiind angajat politic, poate fi imparțial”
    ,,Eu sper că va scoate România din criza politică. El, nefiind angajat politic, poate fi imparțial și să nu intre în aceste jocuri care din păcate au dăunat mult în ultimul timp României”, spune Guran ” , ?

  19. Ati inteles? Guwernul este pentru ei, nu pentru tara sau popor. Nu a fost ales un pm cultivat, cu dragoste de popor, dispus sa faca tot ce este posibil pentru tara lui, ci o sluga, o alta sluga. Ei isi impart functiile,. voi saracia si din pacate moartea. Stati linistiti la locurile voastre (de veci).

  20. @ Deci, propunerea de prim ministru nu este Nicolae Militaru, ci Nicolae Ciucă, ?
    În vremurile de până la decembrie 1989 militarii , pe lângă ciocolată și bromură în ceai și faptul că ofițerii se simțeau umiliți că erau duși la cules de porumb, au mai și împușcat în decembrie 1989 din soldați și din alte trupe și au cerut după 1989 să li se recunoască și „meritele în revoluție”, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger