AcasăPoliticaSurprize, premii și tombole ”pentru cei care se vor vaccina”. Ce primar...

Surprize, premii și tombole ”pentru cei care se vor vaccina”. Ce primar din țară a făcut anunțul!

Surprize, premii și tombole ”pentru cei care se vor vaccina”. Ce primar din țară a făcut anunțul! (sursa foto. Facebook/Gabriel Pleșa)

Pe măsură ce campania de vaccinare împotriva COVID-19 continuă în România, și după ce în mai multe orașe din țară, inclusiv în Piața Constituției, din Capitală, s-au deschis centre tip drive-thru, s-a aflat că și în Alba Iulia se va inaugura un astfel de punct unde oamenii pot veni, cu mașina, pentru a fi vaccinați antiCOVID. Totul, fără ca măcar să se dea jos din autoturism, ci doar să coboare fereastra. De această dată, s-a aflat că se pregătesc și surprize și premii pentru oamenii care se vor vaccina la centrul drive-thru din Alba Iulia.

Astfel, primul astfel de centru de vaccinare tip drive-thru din Alba Iulia urmează să se deschidă la finele acestei săptămâni. A anunțat, miercuri, chiar primarul orașului, Gabriel Pleșa. ”Acesta va fi amenajat în parcarea Stadionului Cetate (în spatele Benzinăriei OMV) și va funcționa vineri, sâmbătă și duminică, între orele 08:00-20:00. Vaccinul folosit va fi cel de la Pfizer și nu va fi nevoie de programare prealabilă”, a precizat edilul, pe pagina sa de Facebook.

Procedurile de urmat sunt aceleași ca și în cazul celorlalte astfel de centre care au fost deschise deja în România – doritorii au nevoie doar de actul de identitate și trebuie să completeze un formular – pe care îl pot descărca în prealabil (VEZI AICI) sau îl primesc la punctul de triaj.

Un amănunt ce nu a trecut cu vederea din postarea primarului Gabriel Pleșa e următorul: ”Pentru cei care se vor vaccina, am pregătit o mulțime de surprize, premii și tombole.”

183 afisari

1 COMENTARIU

  1. Supriza este participarea la ruleta romaneasca, adica scapa cine poate 🙂 iar premiul cel mare este inmanarea certificatului de deces la unii din norocosii participanti cam peste 3-4 saptamani !! 🙂 Haideti, stimati cobai micuti si pufosi din Alba, baronii locali va vor carne de tun, ce asa mare scofala !! 🙂 Sau mai bine mergeti mai incolo la pitikul atomik de Bokulet, ala va da si un cap in gura, in loc de autograf !! 🙂 Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger