Cauta

Surprize la nivel de candidaturi. Ce nume s-ar putea regasi pe listele PNL, pe langa cel al profesorului Danaila!

Chiar daca, la nivel de Bucuresti, au fost finalizate listele, momentan liberalii nu au facut publice numele cu care vor merge in cursa electorala din decembrie. Singura nominalizare confirmata este cea a profesorului Danaila, cel care va si deschide, de altfel, lista PNL pentru Camera Superioara a Legislativului, la scrutinul din 11 decembrie.

UPDATE: Alina Gorghiu a facut publice, in cele din urma, cateva nume din randul non-politicienilor care vor intra in cursa din iarna, alaturi de liberali. “E un act de curaj pentru ei si le multumesc ca au acceptat sa fie alaturi de echipa PNL! Robert Sighiartau, Iulia Scantei, Mirela Zivari, Florin Catu, Marius Vintila, Florin Roman, Marilen Pirtea, Brandl Hilldegard, Razvan Prisca, Bogdan Ilea, Antoaneta Ionita, Pavel Popescu, Mara Mares, Glad Varga, Sorin Moldovan”, transmite sefa liberalilor, via Facebook.

Insa pe langa numele reputatului academician Leon Danaila, o somitate in domeniul neurochirurgiei, pe surse se vehiculeaza si alte nume, precum cel al psihologului Mirela Zivari , dar si economistul Florin Catu. Chiar daca a anuntat, undeva in jurul pranzului, adica inainte sa inceapa sedinta Biroului Permanent National al PNL-ului, ca „60% de oameni noi pe aceste liste (…) oameni asupra carora nu planeaza suspiciuni de coruptie”, sefa liberalilor nu a dat detalii la nivel de nume de candidati, nici pentru Senat, nici pentru Camera Deputatilor.

Alina Gorghiu a ales, in schimb, sa mentioneze faptul ca s-a dorit ca „lista de Senat sa fie formata din personalitati, din oameni noi in politca, din oameni care au expertiza in domeniul economic, medical”, si ca demersul de a pune cap la cap toate aceste nume a fost incheiat abia in aceasta dimineata.

sursa foto: Facebook

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version