AcasăPoliticaSURPRIZĂ! Viktor Orban ne ia apărarea: "România ar trebui inclusă în Schengen"

SURPRIZĂ! Viktor Orban ne ia apărarea: „România ar trebui inclusă în Schengen”

viktor orbanUngaria merge până-n pânzele albe cu UE ca să-şi apere o lege anti-LGBT

Premierul Ungariei a afirmat, sâmbătă, la Bucureşti, că România ar trebui să fie primită în Schengen „cât mai curând”, decizia din cadrul JAI fiind „greşită”.

Viktor Orban ne asigură că ţara noastră are tot spijinul maghiarilor.

Liderul de la Budapesta, după 8 ani la Bucureşti

„Am venit la Bucureşti după opt ani şi văd dezvoltarea care a avut loc în aceşti ani şi vreau să-mi felicit prietenii din România, iar această dezvoltare justifică parteneriatul şi intrarea României în Schengen, a afirmat, sâmbătă, Viktor Orban, la Bucureşti.

Decizia noastră a fost greşită în cadrul UE şi această decizie greşită trebuie corectată. România ar trebui să fie inclusă în Schengen cât mai curând. Vreau să-mi asigur prietenii din România căt pot conta pe noi în avest subiect”, a ami transmis premierul din Ungaria.

Orban, discurs rasist astă-vară

Este prima vizită în România a premierului Ungariei, Viktor Orban, după ce în vară discursul rasist susținut la Băile Tușnad a provocat reacții vehemente din partea politicienilor români, inclusiv președintele Iohannis, dar și a liderlor europeni.

Atunci, premierul ungar a respins viziunea unei societăţi „multietnice”.

„Nu vrem să fim o rasă mixtă„, care să se amestece cu „non-europeni”, a spus Orban, făcând un fel de aluzie la camerele de gazare ale regimului nazist.

author avatar
Andrei Ștefan
383 afisari

11 COMENTARII

    • Ungaria este jmekera, nu mai are chef de controale la granite si de complicatii. Daca Romania ar fi in Shpenghen ai trece granita la unguri cum treci din Olt in Dolj. Daca vor fi migranti, ungurii au tot dreptul sa strige ca Romania si Bulgaria nu si-au facut datoria ca granite externe ale UE…

  1. Zau,astia ne umilesc bonus la granita si in plus ce fac prin Transilvania cu serviciile lor secrete pt ca nimeni nu i intreaba anuleaza ce vorbeste stimabilu.El e un cameleon care se transforma in functie de cat castiga si chiar nu conteaza la nivel european ,doar daca gasesc papagali ca pe la noi!!!

  2. Ce coincidenta!
    A venit sa semneze un acord european …sa ia lumina si caldura prin noi.Voi credeti ca ne sustine pe bune ???
    Ce coincidenta, azi serbeaza si Tokes implicarea in evenimentele din 1989.
    Ce coincidenta!
    Lumea se intreaba daca e vreo legatura intre austroungari, rusi si ‘Șenghen’.
    El a venit sa spuna ca nu e niciun interes.Voi il credeti ?

  3. Da e gresita pentru ca pierde si Romania si Ungaria si Austria si Ue. Dar noi pierdem si mai tare.

  4. Ma bucur pentru proiect e ca primul om peLuna, e prima data cand in istoria omeniriiu n cablu de inalta tensiune trece mii de km pe sub mare.

  5. Ma sint 3 tari cat pielea mea fara aroganta tinea un program cu intrare in 2024 la toate 3?Asa cand decupezi si esti si arogant pe cateva sute de migranti cand noi tari granita cu Ucraina gestionam zeci de milioane iti sare mustaru rau de tot…

  6. Voi credeti povestile fatarnicului ??? Aici spune ce vrea, iar acum o saptamana am stat la vama Petea o jumatate de ora, la un rand fara capat si nu ne-am miscat. Spuneau ai nostri doar atat – ungurii. Odata pe unul il durea capul, pe altul un picior, pe altul in dos de coada din vama si uite asa. Si asa-i si acum (ieri) cand ne-am intors. Ungarie !!! Fatarnicie e numele tau. Apropo, nu l-a intrebat nimeni dintre urlatorii in microfoane daca nu cumva il doare gatul de la cata tara si-a atarnat de gat saptamana trecuta,parca ???

  7. Cumva Ungaria este interesata ca granita sa dispara, in felul asta Transilvania e si mai aproape de ea. Iar Orban e smecher, a facut-o sa sune bine, mai ales ca are interesul cu cablul de curent azer care va trece pe la noi, si pentru care nu e clar daca vom incasa ceva banuti sau megawati anual, sau poate ca nu vom incasa nimic. A mai zis el si ca s-a trrminat cu dependenta de gaz ieftin din Rusia, cine a stiut sa citeasca printre randuri a inteles ca accentul trebuie pus pe “ieftin”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger