AcasăPoliticaSurpriză pe scena politică! Cine a apărut alături de Gabriela Firea! Nume...

Surpriză pe scena politică! Cine a apărut alături de Gabriela Firea! Nume cunoscute pe lista pentru viitorul Consiliu General

După ce Gabriela Firea a intrat oficial în cursa pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Capitalei, mai nou s-a aflat că pe lista PSD pentru Consiliul General al Municipiului București (CGMB) se regăsesc nume cunoscute din sfera sportivă, dar nu numai.

”Venim cu o listă de profesioniști în domeniile lor, oameni care iubesc Capitala și le pasă de soarta bucureștenilor”, a anunțat Gabriela Firea, luni după-amiază, cu ocazia depunerii documentului oficial.

Începând cu fostul premier Petre Roman, continuând cu oameni din sport – fostul antrenor Naționalei de Fotbal, Anghel Iordănescu, fostul tehnician al echipei Dinamo București, Cornel Dinu, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, cu marea campioană Elisabeta Lipă, pe aceeași listă figurează numele actriței Monica Davidescu, din câte a mai transmis social-democrata Firea. De asemenea, PSD-ul propune pentru viitorul CGMB cadre medicale, antreprenori, profesori și ingineri.

”Așa cum am lucrat în ultimii 4 ani, așa vom lucra și în următorii 4 în Consiliul General: voi propune numai proiecte benefice pentru oameni, pentru fiecare bărbat, femeie sau copil din Capitală, și mă bazez pe echipa mea de consilieri generali pentru a le putea transpune în realitate”, a transmis Firea, via Facebook.

Roman și Dragomir o susțin pe Firea

”Nu se mai pune problema să stau pe margine, să observ ce se întâmplă și să dau sfaturi, am decis să intru și să fac ceva, pentru bucureșteni”, a anunțat fostul premier Roman, aflat în dreapta actualului primar al Capitalei.

”Am venit alături de dvs. pentru ca știu sigur că veți câștiga, mie nu-mi place să pierd (…) Sunt alături de doamna Firea, o voi sprijini absolut în tot ce face, pentru că știu că face lucruri excepționale”, a ales să transmită, la rândul său, Dumitru Dragomir, fostul număr 1 în cadrul LPF-ului.

Orele trecute, despre Dorinel Munteanu, fostul fotbalist antrenat de către Anghel Iordănescu, la Națională, în perioada Generației de Aur, se aflase că s-a înscris în PMP și că va candida la alegerile locale programate pentru 27 septembrie. DETALII AICI.

283 afisari

2 COMENTARII

  1. @ Deci este evident că Gabriela Firea, ca fină a lui Gheorghe Becali face prozelitism, că a găsit niște „oi” rătăcite de pe la UNPR, de la PD pe care să le vopsească roșii și un „câine roșu” cam bătrân dar care să se țină de turmă, pe Cornel Dinu, făcându-și deci turmă de „oi” roșii și vopsite roșii și cu „câine roșu” , ca definire a culorii politice , ?

  2. Despre „dansul” ca domn nu-i pot zice, care a spus ca industria romaneasca e „UN MORMAM DE FIARE VECHI, iar azi plangem dupa ea, nu ma mir ca se agata de orice „pai” sa supravietuiasca, ma mir ca mai are tupeul sa mai plateasca aparitia pe la anumite posturi Tv ca altfel nu-mi explic. Domnul general „caschcheta” (nu stiu unde e S cu sedila) s-a gandit ca oamenii de sport au facut destul haz de situatie si de ce sa nu „performeze” si in ceea ce priveste viata de zi cu zi a bucurestenilor, ca doar n-o fi mai greu decat un dribling pe langa Dinu (au acum joaca in aceeasi echipa) .” Don Corleone ” saru mana, eroi (secu) au fost , eroi ??? sant inca…Apropo, dna Firea… daca va „iese” echipa complecta, participati anil viitor la JO la Tokyo??? ca si asa nu avem cu cine merge…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger