AcasăPoliticaSurpriză înainte de alegeri! Ciolacu vrea alianță cu toate partidele: „Este momentul...

Surpriză înainte de alegeri! Ciolacu vrea alianță cu toate partidele: „Este momentul să ne așezăm cu toții la masă”

Marcel CiolacuSurpriză înainte de alegeri! Ciolacu vrea alianță cu toate partidele: „Este momentul să ne așezăm cu toții la masă” / foto: Adevarul

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, face un apel către toate partidele politice să se alieze și să găsească soluții pentru a trece cu bine peste criza sanitară provocată de Covid-19.

Principalele aspecte care trebuie puse la punct sunt întărirea sistemului medical, procurarea medicamentelor esențiale, reorganizarea DSP-urilor, pregătirea școlii online și distribuirea măștilor de protecție către persoanele vulnerabile.

„România trebuie să se pregătească cu toate forțele pentru a evita o catastrofă medicală! Întărirea sistemului medical, și în mod special a secțiilor ATI, procurarea medicamentelor esențiale, reorganizarea DSP-urilor, regândirea protocoalelor de testare, pregătirea școlii on-line așa cum trebuie, distribuirea măștilor către persoanele vulnerabile sunt doar câteva dintre cele mai urgente lucruri.Toate forțele politice ar trebui să-și dea mâna pentru a trece cu bine peste această perioadă.”, a scris social-democratul pe pagina lui de Facebook.

„PSD nu se teme de votul românilor”

Ciolacu crede că „Iohannis și Guvernul PNL refuză orice dialog constructiv și se pregătesc doar de alegeri”.

„La fel cum au făcut cu anticipatele și au pierdut. La fel cum au făcut cu localele și au pierdut. Totul a fost doar pentru alegeri! Le-am demonstrat că PSD nu se teme de votul românilor. Le vom demonstra și acum dacă este nevoie, dar nu asta îi interesează acum pe români! Ci siguranța și sănătatea lor, a părinților lor, a copiilor și apropiaților!”, a spus liderul PSD.

Acesta amintește că Parlamentul a votat la sfârșitul lunii iulie o lege prin care data alegerilor poate fi stabilită de legislativ, la fel cum s-a întâmplat când s-au amânat alegerile locale. „Atunci a fost o decizie bună, acum Iohannis și PNL au făcut totul pentru a bloca această lege! Au contestat-o la CCR și au pierdut. Două luni de tergiversări!!! Și în continuare Iohannis refuză să promulge legea votată de Parlament! Iar până când președintele nu va promulga această lege, Parlamentul nu are nicio pârghie legală pentru a evita dezastrul medical spre care ne îndreaptă iresponsabilitatea lui Iohannis și a Guvernului Său.”, a adăugat Ciolacu.

Apel către partidele din România

Președintele PSD face un apel către toate partidele politice „să se preocupe de viețile oamenilor și nu de procente”. „Nu uitați esențialul: în martie, România a intrat în stare de urgență pentru a pregăti sistemul sanitar, nu alegerile! Este momentul să ne așezăm cu toții la masă și să găsim cele mai bune #soluții pentru ca România să treacă peste această încercare cu cât mai puține victime! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a conchis Marcel Ciolacu.

author avatar
Andreea Vlad
207 afisari

2 COMENTARII

  1. ciolakule cind veorica dăncilă a dat OUG la cererea lui johannis ca la alegerile de orice fel sa fie prezenti in sectia de vot STS serviciu secret militar,în loc de AEP!,atunci poporul român și democratia a fost Tradata in România! Asta nu te preocupă? PSD a fost furat și la europarl. și la locale la greu! Imaginile aparute la tv sint dovada. N-ai facut nimic, nu faci nimic! Ți-e bine unde ești locul e călduț,avantaje, etc. Nu ești omul potrivit sa conduca PSD, fiindcă ti-ai luat Bacalaureatul la 32 de anișori. Pînă atunci ai fost ocupat ,n-ai putut, n-ai fost capabil? Facultatea pe care ai absolvit-o nu a avut acreditare decit in ziua cind ai absolvit tu ,apoi iar a fost fara acreditare pt. totdeauna. Cum dreacu mă cum vine asta? Eu zic sa lași pe altu care și-a luat bacul la 18-19 ani sa conduca PSD . Și care a absolvit o facultate pe bune care sa fie și azi acreditata, sa existe !

  2. Cea mai mare jigodie din politica Romaniei ultimilor 30 de ani.Macar mutu ,organu si mahomedanul lucreaza pe fata.Jigodia ne lucreaza pe la spate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger