AcasăPolitica"Superman" Florin Cîţu, doborât de huiduieli la Congresul PNL 2021! ŞOC: Orban...

„Superman” Florin Cîţu, doborât de huiduieli la Congresul PNL 2021! ŞOC: Orban i-a sărit în apărare! (VIDEO)

Congres-PNL--Florin-Citu"Superman" Florin Cîţu, doborât de huiduieli la Congresul PNL 2021! ŞOC: Orban i-a sărit în apărare!

Premierul Florin Cîţu a fost întâmpinat cu huiduieli, sâmbătă, la Congresul PNL 2020, când i s-a şi cerut demisia, moment în care a intervenit Ludovic Orban.

Candidatul la şefia partidului liberal n-a fost lăsat să-și susțină moțiunea „România Liberală” la Congresul la care candidează pentru președinția partidului. Surprinzător, Ludovic Orban a sărit în apărarea rivalului său.

Contestatarii lui Cîţu: „Superman, du-te acasă!”

Aşadar, Cîţu nu a reușit să țină un discurs coerent din cauza întreruperilor dese și huiduielilor venite din sală, din rândul miilor de liberali. Delegații prezenți la congres i-au strigat în cor „DEMISIA” și „Superman, du-te acasă!”.

PNL e viu si asta trebuie sa vada toti romanii: democratie. Va salut pe toti, dragi colegi. O campanie lunga si dificila. Eu nu regret nimic din campanie pentru ca in aceasta campanie am vazut Romania, am vazut ce au nevoie romanii, au nevoie de liberalism.

Am vrut sa merg in toata tara pentru ca vreau sa cunosc toate problemele pentru care ati primit doar promisiuni. Va multumesc pentru cum m-ati primit in familiile dvs. si va promit ca nu o sa va dezamagesc”, a spus Florin Citu, la inceputul discursului.

Premierul a fost intrerupt, insa, de delegatii din camera. Acestia au inceput sa-l huiduie si sa-i ceara demisia. A intervenit preşedintele PNL, Ludovic Orban, care a cerut delegaților să fie lăsat Cîțu să își prezinte moțiunea.

Nu e nevoie”, a replicat Cîțu.

Premierul le-a zis că ei cer demisia propriului Guvern

Florin Cîţu le-a transmis contestatarilor ca cei care îi cer demisia ar trebui sa stie ca cer demisia propriului Guvern.

Cei care strigați demisia știți că înseamnă să vă dați jos propriul guvern. Numai Dragnea făcea așa ceva, încetaţi să vă mai comportaţi ca Dragnea. Azi nu mă votaţi pe mine, ci un nou mod de a face politică, votaţi o echipă.

Şi vă aştept pe toţi în echipa mea. Vă garantez că atât timp cât voi fi preşedinte al PNL, deciziile le vom lua împreunaă Sunt un liberal convins şi mă voi bate pentru PNL aşa cum nu au putut alţi să o facă.

Vă vreau alături de mine în această bătălie care nu e doar a mea, ci pentru România. Niciodată nu voi permite ca PNL să fie îngenuncheată, noi suntem liberali şi trebuie să ne purtăm ca atare.

Am muncit şi nu am făcut compromisuri. Sunt azi aici pentru că respect principiile liberale şi nu fac compromisuri”, a spus Florin Cîţu.

author avatar
Andrei Ștefan
399 afisari

3 COMENTARII

  1. HUO la pârțu! Superpârțu.
    Santa klaus – gingle bell.
    Cuțu se gudură degeaba.
    Pnl sub 15% din fericire pentru noi toți. Scrie istorie pe voi. O istorie ce va fi dată uitării.
    Pnl cu un candidat cu un trecut dubiossi cu 3 ani vechime în partid, este un record. Ce Bratieni? Visați!
    Pnl – o rușine cu scârțu în față.
    USR ar pierde mult mai mult sub 10% spre 5, dacă ar reveni la guvernare lângă pârțu.
    Succesuri!

  2. Apara ba papleaca pe ala care te a desconsiderat si care cu liberalizarea lui a adus saracia la toti platitorii de taxe si imp,beneficii doar pt haita lui de unde provine.

  3. PNL va fi sustinut doar de SRI in continuare, asa cum doreste democratul nostru domn Presedinte, dar poliitic sunt terminati
    Poporul a vazut nepasarea si indolenta acestui prim ministru
    PNl urmeaza calea PNT-CD

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger