AcasăPoliticaStroe îi bate obrazul lui Geoană: „Puţină modestie nu strică”

Stroe îi bate obrazul lui Geoană: „Puţină modestie nu strică”

sursa foto: Facebook/Ionuț Stroe

Declarațiile pe care le-a făcut recent actualul secretar general adjunct NATO nu au fost trecute cu vederea la nivelul PNL. Astfel că purtătorul de cuvânt al liberalilor i-a dat o replică lui Mircea Geoană. „Puţină modestie nu strică, mai ales în politică”, a reacționat Ionuț Stroe.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat luni, după ce Mircea Geoană a spus că a câştigat funcţia la NATO pe persoană fizică, că de la Dăbuleni până la NATO, „toţi oamenii au muncit pentru acest om”.

Îi dă replica lui Geoană: Ar trebui să existe modestie când vorbeşti

Liberalul Stroe a fost întrebat într-o emisiune de la Prima News cum comentează declaraţia lui Mircea Geoană că a ajuns aproape singur secretar general adjunct NATO.

Puţină modestie nu strică, mai ales în politică. Cariera domnului Geoană e strict şi indisolubil legată de interesele acestei ţări, preşedinte al senatului, senator ales. (..) Nu poţi spune acum, după o carieră în care ai fost legat de instituţionalul românesc, chiar sub jurământ, că nu ai beneficiat de pe urma susţinerii statului care te-a promovat, te-a format şi ţi-a dat posibilitatea unei evoluţii publice, chiar internaţionale, remarcabile.

Ar trebui să existe modestie când vorbeşti”, a afirmat Ionuţ Stroe, citat de news.ro.

Stroe: „De la Dăbuleni până la NATO, toţi oamenii au muncit pentru acest om”

sursa foto: Mircea Geoană/Facebook

Liberalul e de părere că Geoană ar trebui să spună, cu subiect și predicat, ce așteptări avea.

„Să spună explicit ce aşteptări avea. Eu ştiu că foarte mulţi oameni au muncit în decursul vremii, începând de la PSD până la cei mai mari oameni în arhitectura instituţională care l-au consultat, l-au implicat, l-au susţinut în cele mai importante decizii. (..) De la Dăbuleni până la NATO, toţi oamenii au muncit pentru acest om”, a completat purtătorul de cuvânt al PNL.

Reacția oficialului PNL a venit ca urmare a unor declarații pe care le-a făcut Geoană, actualul număr 2 din conducerea NATO. Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a afirmat că această poziţie a câştigat-o pe persoană fizică şi a menţionat că nu îşi face campanie pe spatele Alianţei Nord- Atlantice.

CITIȚI ȘI: Mircea Geoană, garantat Vanghelie!

Mircea GEOANĂ nu e prezidențiabil. ESTE BANC!

Ciolacu, ironic cu Geoană, după ce acesta a afirmat că şeful PSD i-a cerut să candideze la Președinție: „Apoi, am mers la doamna Șoșoacă”

author avatar
Andrei Coman