AcasăPoliticaStrategia PSD pentru câștigarea alegerilor! Ciolacu: „Am luat exemplu de la Gabriela...

Strategia PSD pentru câștigarea alegerilor! Ciolacu: „Am luat exemplu de la Gabriela Firea”

Marcel CiolacuStrategia PSD pentru câștigarea alegerilor! Ciolacu: „Am luat exemplu de la Gabriela Firea” / foto: TVR 1

PSD va merge singur la alegerile parlamentare din luna decembrie, cu sigla formaţiunii politice. Președintele partidului Marcel Ciolacu spune că va lua exemplul Gabrielei Firea de la Primăria Capitalei.

„La alegerile generale, deoarece a fost un termen prevăzut de lege, acel termen a fost expirat, vom merge singuri la alegerile generale. Am luat exemplu de la doamna Gabriela Firea, care vrea să demonstreze că singură pe sigla Partidului Social Democrat, fără aranjamentele de culise cu unii şi cu alţii, pe sub masă sau la vedere, luptă să câştige şi eu sunt convins că doamna Gabriela Firea va câştiga”, a spus Ciolacu, la TVR 1.

El a precizat că a semnat un acord cu președintele Pro România, Victor Ponta, pentru formarea majorităţilor în consilii judeţene, urmând să semneze un astfel de acord şi cu președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu.

Liderul social-democrat a spus zilele trecute că știe ce scor va obține partidul său la alegerile locale. Marcel Ciolacu este sigur că Gabriela Firea va fi realeasă în funcţia de primar general al Capitalei, iar scorul politic al PSD în Bucureşti va fi peste 30%.

Alegeri locale 2020. Ce buget a alocat PSD pentru campania electorală

Alegerile locale vor avea loc duminica aceasta, pe 27 septembrie, iar candidații mai au la dispoziție 4 zile să convingă electoratul că merită un mandat de primar, de consilier local sau județean.

Campania electorală pentru alegerile locale 2020 s-a desfășurat altfel din cauza pandemiei de coronavirus, fiind impuse restricții pentru prevenirea răspândirii infecției cu coronavirus. Cu toate acestea, partidele au bugete mai mari decât în campania din 2016, conform monitorizării finanțării campaniei electorale, realizată de Expert Forum.

Datele centralizate de Autoritatea Electorală Permanentă arată că partidele politice și candidații independenți au raportat contribuții și transferuri în valoare de 125.238.229,33 lei, din care 3.086.207,26 lei provin de la candidații independenți.

PSD este al doilea contributor la campania electorală, cu 29,4% din totalul sumei, ceea ce reprezintă aproximativ 34,5 milioane de lei. PSD a apelat la 37 de împrumuturi pentru finanțarea campaniei electorale.

author avatar
Andreea Vlad
315 afisari

3 COMENTARII

  1. Cea mai buna e strategia lui Ciolacu cu nazistii lui Martin Luther si Ionut Cristache aprobator la emisiunea de aseara de la TVR 1 .

  2. Baroni au fost , baroni sunt inca . Cititi pe ” oameniiluidragnea.ro ” cine sunt cei ce au comanda la butoanele PSD , apasati maus-ul pe fotografia fiecaruia sa le vedeti adevarata fata !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger