AcasăPoliticaStolojan nu crede ca Boc va alege sa plece si el la...

Stolojan nu crede ca Boc va alege sa plece si el la Miscarea Populara: „Iubeste acest partid”

Theodor Stolojan e increzator in faptul ca actualul primar al Clujului, Emil Boc, va ramane fidel PDL-ului, si nu va ajunge sa paraseasca formatiunea condusa de Blaga pentru a se inscrie in Partidul Miscarea Populara.

Dupa ce in ultimele zile mai multi membri ai PDL au ales sa paraseasca barca pe care o carmuieste Vasile Blaga, in favoarea Partidului Miscarea Populara, printre ei numarandu-se si fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, vicepresedintele PDL, Theodor Stolojan a declarat ca, desi regreta plecarile acestora, viata pe scena politica isi urmeaza cursul firesc.

Clarificand, insa, ideea care s-a vehiculat in ultimele ore, aceea conform careia mai multi primari pedelisti ar face campanie electorala pentru partidul catre care s-au indreptat cei care au plecat deunazi din PDL, Stolojan a spus ca nu il vede pe Emil Boc parasind PDL-ul. „Este o perioada in care vor fi asemenea zvonuri. Lucrurile se vor clarifica insa. Nu cred ca domnul Boc va merge la Miscarea Populara. Domnul Boc iubeste acest partid si cred ca va ramane in PDL„, a punctat Stolojan, conform b1.ro.

Va amintim ca joi Elena Udrea si-a anuntat demisia din PDL si inscrierea in Partidul Miscarea Populara, lasand sa se inteleaga, printre altele, ca nu i se pare corect ca actuala conducere s-a dezis de Traian Basescu.

310 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger