AcasăPoliticaSe desființează PSD?! Codrin Ștefănescu și Eugen Teodorovici atacă în rafale: „Sunteți...

Se desființează PSD?! Codrin Ștefănescu și Eugen Teodorovici atacă în rafale: „Sunteți slabi și vânduți, Marcele!”

foto: Facebook

Ecourile eșecului înregistrat de PSD luni în Parlament, când nu s-a întrunit cvorumul pentru a fi măcar dezbătută moțiunea de cenzură prin care partidul condus de către Marcel Ciolacu dorea înlăturarea Executivului Orban, nu par să se stingă prea curând în rândul formațiunii social-democrate.

În timp ce actuala conducere amenință cu excluderi în rândul parlamentarilor PSD care au absentat de la ședința comună în care ar fi trebuit să se dea votul la moțiune, două nume cunoscute din partid au pus tunurile pe recent alesul număr 1 cu atribuții pline în cadrul Partidului Social Democrat.

Fostul secretar general al PSD-ului din perioada în care Liviu Dragnea se afla la vârful formațiunii demontează tactica de negociere aleasă de actuala conducere și aruncă vorbe dure în direcția lui Marcel Ciolacu. Mai mult, Codrin Ștefănescu îl critică pe liderul PSD, despre care susține că ar fi dorit să ajungă ”un fel de Liviu Dragnea” și îi cere să nu mai arunce responsabilitatea în spinarea social-democraților care nu au fost luni la Parlament, din motive medicale.

Codrin Ștefănescu: „Sunteți slabi și vânduți, Marcele!”

”Deci a fost un mare fâsss, Marcele! Și nu mai da vina pe cei câtiva colegi aflați în spitale sau carantinați ca suspecți de covid! Când pregātești o moțiune, și chiar vrei sā treacā, negociezi! Aveai cel puțin 9-10 voturi de la minorități, cel puțin 8 voturi de la neafiliați plus PSD-iștii goniți de tine în ultimele luni. Sā nu mai zic de UDMR-iștii care nu iubesc în ruptul capului acest guvern, dar nici de la “negociatorii” tāi nu au înțeles exact ce vrei! Sunteți slabi și vânduți, Marcele! Și se vede limpede ca lumina zilei! Ai vrut sā ajungi un fel de Liviu Dragnea, dar nu ești nici umbra lui pe timp de noapte! Pentru cā el nu ne-a pus niciodatā într-o astfel de situație ridicolā! Și vorba lui Șerban Nicolae: e o mare și nescuzabilā rușine!”, scrie Ștefănescu, pe pagina sa oficială de Facebook.

Eugen Teodorovici: „S-a făcut «PREȘ» în fața lui Iohannis&Orban!”

De criticat, critică fățiș și Eugen Teodorovici, social-democratul care a candidat, recent, la prima funcție în PSD, în cadrul Congresului. Începându-și analiza situației printr-un joc de cuvinte, fostul ministru social-democrat arată cu degetul faptul că noua conducere a formațiunii nu a putut convinge parlamentarii să fie prezenți în sală, pentru a se asigura cvorumul de ședință.

”Noul #PREȘedinte al PSD s-a făcut «PREȘ»‼După ce tocmai se cocoțase cu ”avânt muncitoresc” în funcția de #PREȘedinte al #PSDreformat, chiar călcând în picioare ”legea” fundamentală a partidului – Statutul PSD (dar pentru care vom aștepta decizia instanței, cum este firesc!), lui Marcel Ciolacu i s-au înmuiat genunchii la primul examen politic al său și al noii ”conduceri” a #PSDreformat, înșirată pe o întreagă pagină. Echipa de “hârtie” și-a arătat din start limita de #incompetență care cerea măcar trecerea unei moțiuni de cenzură împotriva celui mai #toxic și #josnic guvern și s-a făcut „PREȘ” în fața lui Iohannis & Orban❗

NU au reușit nici măcar să convingă parlamentarii să vină în sală! NU au reușit să asigure cvorumul necesar❗Bine că au reușit să-i aducă la ”congresul” în care au fost ”aleși”… Acolo au reușit pentru că chiar și-au dorit‼”, acuză Teodorovici, într-un mesaj tranșant postat pe Facebook.

„Halal negociator”

Și fostul număr 2 din PSD, în perioada în care formațiunea politcă era condusă de către Viorica Dăncilă, se oprește asupra modului în care s-au dus negocierile în cazul recentei moțiuni. De această dată, îl pune pe Ciolacu în umbra lui Orban, amintind de cifrele vehiculate în privința voturilor la moțiune.

”Vechii “lideri” interimari, Marcel Ciolacu și camaradul Paul Stănescu din echipa “aleasă” în Congresul PSD, NU au mai fost în stare nici măcar de un #BLAT politic, așa cum a fost în februarie 2020, cu trecerea unei moțiuni cu 261 de voturi, pentru ca, după câteva zile în martie, să voteze, iar, EXACT același guvern Orban❗

“Onorabilul” #PREȘedinte social-democrat, supranumit și “negociatorul” (apropo, și despre Orban se spune că este un excelent negociator, dar măcar, la el chiar se vede!) a trecut prin chinurile moțiunii, de la avem foarte multe voturi, ”cel puțin 250”, avem suficiente voturi, mai avem susținere …”pe muchie”, până la umilința lui „fără cvorum”! Halal negociator❗

#PSD, trezește-te, până nu devii ISTORIE‼”, cere Teodorovici.

sursa foto: Facebook

487 afisari

1 COMENTARIU

  1. PSD e istorie – ulimul lider real a fost Nastase| Iar tie, maret Orlando, ti-am trimis nr de telefon la care sa ma cauti. Nu te plac, dar de dragul Romaniei ti-as spune cate ceva. Util, evident.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger