AcasăPoliticaȘtefănescu l-a vizitat iar pe Dragnea: ”Ne-am amintit cum băteam noi țara,...

Ștefănescu l-a vizitat iar pe Dragnea: ”Ne-am amintit cum băteam noi țara, de la un capăt la altul, să…”

Ștefănescu l-a vizitat iar pe Dragnea: ”Ne-am amintit cum băteam noi țara, de la un capăt la altul, să...” (sursa foto: facebook/Codrin Stefănescu)

Fostul secretar general al PSD-ului din perioada în care Liviu Dragnea se afla în postura de președinte al formațiunii politice își păstrează obiceiul de a merge să stea de vorbă ex-liderul social-democrat, aflat în regim privativ de libertate.

Cum se întâmplă de obicei, după ce merge să îl vadă pe Dragnea, Codrin Ștefănescu face publice câteva impresii. La fel a făcut și după vizita de luni.

”Am vorbit despre nenorocirile la care sunt supuși românii în regimul rezist. Despre colapsul din agricultură, educație, despre falimentul firmelor românești în regimul rezist. Și ne-am amintit cum băteam noi țara, de la un capăt la altul, să stăm de vorbă cu oamenii și să găsim soluții pentru ei. Și cum își bat joc ăștia de români și de o țară întreagă! Asta-i tot”, a scris Ștefănescu, luni seară, pe pagina sa de Facebook.

Ștefănescu: Nu erați așa, nu așa v-am cunoscut!

Zilele trecute, pe fondul protestelor antirestricții, fostul secretar general al PSD-ului lansase săgeți acide de această dată și la adresa actualei conduceri a formațiunii din care face parte. ”De zile întregi oamenii protestează în stradă! În 40 de județe, in 78 de orașe, în capitală! De zile întregi aștept o reacție din PSD! Chiar dacă Ciolacu, Dâncu și Stanescu sunt slugile penibile ale sistemului, am sperat că spiritul vechi al partidului nu a dispărut cu totul!”, scria Ștefănescu pe aceeași rețea de socializare.

Politicianul reclama atunci lipsa unei reacții ”curajoase” din direcția social-democraților. ”Unde sunteți, dragi membri ai PSD? Unde ne sunt primarii, viceprimarii, consilierii județeni și locali? Unde sunt parlamentarii? Chiar nici o voce, nimeni curajos? Nu-mi vine să cred că v-am condus și coordonat atâția ani! Nu erați așa, nu așa v-am cunoscut!”, a mai notat Ștefănescu, în seara zilei de 3 aprilie.

Vă amintim că Dragnea se află în regim privativ de libertate, după ce a fost condamnate definitiv, în mai 2019, la trei ani și jumătate de închisoare, în cauza cunoscută în spațiul public drept ”dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman”.

foto: captură Facebook/Codrin Ștefănescu
432 afisari

2 COMENTARII

  1. Stati linistit dle Stefanescu, romanii merita cu varf si indesat ceaa ce traiesc. Asta au votat, asta au!

  2. Asa este,santeti ceace a-ti votat.De era Dragnea liber zburau atia de mult cu tot cu iohanis!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger