AcasăPoliticaȘtefănescu, foc și pară! Iordache, criticat dur după avizul privind desființarea SIIJ:...

Ștefănescu, foc și pară! Iordache, criticat dur după avizul privind desființarea SIIJ: ”Cum se mai schimbă oamenii și ce ușor trădează!”

Ștefănescu, foc și pară! Iordache, criticat dur după avizul privind desființarea SIIJ: ”Cum se mai schimbă oamenii și ce ușor trădează!” (sursa foto: Facebook)

Vizibil nemulțumit de avizul favorabil venit din direcția Consiliului Legislativ, condus de Florin Iordache, în cazul proiectului ce vizează desființarea Secției Speciale, fostul secretar general al formațiunii social-democrate a înșiruit un veritabil val de critici la adresa fostului ministru PSD al Justiției.

”Incredibil! Florin Iordache a avizat pozitiv mizeria de proiect al reziștilor privind desființarea Secției de Investigarea a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ)! Tocmai Florin Iordache, unul dintre creatorii Secției, unul dintre oponenții Statului Paralel, fostul luptător împotriva abuzurilor și încălcărilor drepturilor cetățenești! Omul pe care l-am apărat public de sute de ori! Pe care l-am susținut ca ministru al justiției, pentru care m-am certat rău cu trădătorul de Grindeanu! ”, a reacționat Codrin Ștefănescu, pe pagina sa de Facebook.

Nici concluzia exprimată de social-democrat nu schimbă tonul general al întregii postări. ”Cum se mai schimbă oamenii și ce ușor trădează tot în ceea ce au crezut! Jalnic!”, a conchis Ștefănescu.

Reacția tranșantă a fostului secretar general al PSD-ului, din vremea când Liviu Dragnea era numărul 1 în cadrul formațiunii, vine după ce s-a aflat, marți seară, că forul condus de Iordache a dat aviz favorabil, cu observații, proiectului privind desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, susținut de actualul șef de la MJ.

Decizia Consiliului Legislativ a venit după ce zilele trecute, Consiliul Superior al Magistraturii avizase negativ acest proiect, avizul fiind unul consultativ

261 afisari

1 COMENTARIU

  1. Iordache ori s-a tampit,ori cei care au „enterese ” I-au aratat pisica,il au cu ceva la mana.Pt. ca desfiintarea SIIJ au cerut-o ” niste penali cocotati la varful statului”,in primul rand Pielelunga care are „enterese ” pt. cele 2 judecatoare ” ale mele,vecinele mele „care au incalcat grosolan Legea,recunoscand FGDR-ul lui Ciolhanis drept succesorul-mostenitorul organizatiei naziste-fasciste GEG,Grupul etnic german care trimetea evreii din zona Sibiului la Auschvitz,dupa care le confisca propietatile.In 1945 GEG a fost desfiintat iar propietatile nerevendicate ale evreilor au trecut in patrimoniul statului Roman.Ca urmare acestei lucraturi,in urma Hotararii judecatoresti,primarul Iohanus,i-a aprobat presedintelui FGDR Iohanus Cererea, astfel ca mii de imobile au fdost furate din patrimoniul statului si trecute in patrimoniul FGDR,in frunte cu muzeul Brukental.Va dati seama de grozavie,ce drept ar putea avea FGDR-ul lui Iohanus asupra unor mii de imobile care au apartinut unor cetateni romani de nationalitate evrei,ucisi la Auschvitz ? Si mai sunt si alti panali ” cocotati „care au Dosare in cecetare,Luluta si destui procurori portocali din unitatile de elita,grup infractional organizat de Luluta,etc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger