AcasăPoliticaȘtefănescu, foc și pară după ce a auzit declarațiile lui Ciolacu: ”Ești...

Ștefănescu, foc și pară după ce a auzit declarațiile lui Ciolacu: ”Ești lipsit de scrupule și caracter, asta deja se știe în partid!” – VIDEO

Ștefănescu, foc și pară după ce a auzit declarațiile lui Ciolacu: ”Ești lipsit de scrupule și caracter, asta deja se știe în partid!” - VIDEO (sursa foto: Facebook)

După ce a aflat ce a declarat, recent, liderul PSD-ului, Marcel Ciolacu, cu referire la Liviu Dragnea, fostul secretar general al formțiunii social-democrate a ieșit la rampă cu un mesaj acid la adresa celui dintâi, mai ales că actualul număr 1 nu l-a scos din discuție nici pe Codrin Ștefănescu.

Astfel, politicianul care i-a rămas alături lui Dragnea în perioada în care acesta a fost în spatele gratiilor, dar și după ce ex-președintele PSD a fost eliberat condiționat, i-a dat o replică tăioasă lui Marcel Ciolacu.

”Mesaj pentru Ciolacu! Ai ieșit iar la tv și ai debitat numai minciuni și inepții! Nu noi, eu și Liviu Dragnea, suntem instrumentele lui Iohannis, tu ești! Și asta vede toată lumea în fiecare zi!”, susține Ștefănescu, marți, 20 iulie, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Social-democratul îl acuză pe Ciolacu de slugărnicie și aduce în discuție numele unor ”voci tăioase” din partid, care, între timp, nu au prea mai fost auzite. ”Prin felul în care mimezi opoziția, prin slugărnicia ta față de guvern, prin prefăcătoria ta! Prin modul în care ai alungat Patrioții și vocile tăioase din partid, ca să-l subordonezi integral șefilor tăi din pădure! Așa au dispărut Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu, Eugen Teodorovici, Dorel Căprar, Olguța Vasilescu, Petre Daea și mulții alții! Lista neagră ce ți s-a dat cu ordin de executare!”, acuză Ștefănescu.

”Le mai spun un secret colegilor din PSD: ești și fricos!”

Criticile la adresa lui Ciolacu nu se opresc, însă, aici. ”Și da! Sunt vârf de lance! Același vârf de lance care și-a aparat colegii când au fost hărțuiți de sistem, același vârf de lance care ți-a condus ție ședința de la Buzău și te-a pus președinte de organizație! Ești lipsit de scrupule și caracter, asta deja se știe în partid! Dar le mai spun un secret colegilor din PSD: ești și fricos!”, susține Codrin Ștefănescu în mesajul postat marți.

Declarațiile care l-au înfuriat pe Ștefănescu

Întrebat, luni seară, într-o emisiune la un post TV de știri, dacă îi e frică de Dragnea în libertate, Ciolacu a răspuns: ”Nu. Mă bucur că s-a luat o decizie corectă şi a fost eliberat. A avut această pârghie (eliberarea condiționată -n.n), (…) e o pârghie legală, trebuie să te uiţi şi la fapte”.

Actualul lider PSD a susținut, referindu-se la Dragnea, că la momentul de față acesta nu mai e membru în cadrul acestei formațiuni politice. ”În acest moment nu mai este. Nu, nu e vorba de o hotărâre, în statut este prevăzut un astfel de lucru, în momentul în care eşti condamnat automat nu mai eşti membru de partid”, a punctat Ciolacu, la România TV.

Actualul număr 1 a menționat, totodată, că nu a vorbit cu Dragnea, după ce acesta din urmă și-a redobândit libertatea. ”Eu nu cred că domnul Liviu Dragnea îşi doreşte în acest moment un scandal fals în interiorul PSD şi mai ales cu acel vârf de lance, domnul Codrin Ştefănescu. Cred că domnul Dragnea nu îşi doreşte să astupe acuma toată incompetenţa guvernamentală şi hoţiile (…), pe care le fac în acest moment actualii guvernanţi, cu acest presupus scandal (…). Nu cred că își dorește Liviu Dragnea să devină un instrument, culmea, al lui Klaus Iohannis de a face un așa presupus scandal”, a susținut preşedintele PSD.

De altfel, în ziua în care a ieșit din Penitenciarul Rahova, Dragnea a lansat la rândul său săgeți în direcția actualei conduceri a PSD-ului – VEZI AICI.

author avatar
Cristina Stefan
521 afisari

2 COMENTARII

  1. Scopul inchiderii lui Dracnia politic a fost scoaterea lui din jocul prezidential dar si folosirea lui ca popica pentru a culca alte popice deci a faramita Psd. 🎳Altfel cum credeti ca deja a ispasit carcera in fata lui Udrea in Grecia iar Bica e la soare in Italia…

  2. Daca pana in 2024 apare un partid pe partea stanga, nationalist, suveranist, care sa sustina ideile lui Dragnea, atuncci PSD este istorie, cu Ciolacu cu tot. PSD nu mai are voce
    ( a avut grija sistemul sa-l amuteasca), dar in lipsa de altceva, si ca o contrapondere la groaznica ciuma galbena, tot va lua vreo 30-32%.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger