AcasăPoliticaSpecialiştii au tradus, pe înţelesul fiecăruia, cât de beat era Cîţu în...

Specialiştii au tradus, pe înţelesul fiecăruia, cât de beat era Cîţu în SUA: „Ca şi cum ar fi băut 1 litru de tărie sau 5 sticle de vin”

Florin-Citu-SUASpecialiştii au tradus, pe înţelesul fiecăruia, cât de beat era Cîţu în SUA: "Ca şi cum ar fi băut 1 litru de tărie sau 5 sticle de vin"

Specialiştii de la Europol au tradus, pe înţelesul fiecăruia, cât de beat era Florin Cîţu în SUA.

Premierul a fost prins de poliţişti, la volan, în urmă cu 20 de ani, cu o alcoolemie de 0,161 (BAC).

Cât de beat era Cîţu?

Cum se traduce alcoolemia de 0,161 (BAC) marcată de Florin Câțu premierul României, la momentul în care a fost prins conducând în SUA:

– aprox 1 litru de tărie (whiskey, vodcă);

sau

– aprox 5 sticle (750 ml) de vin;

sau

– foarte multe sticle de bere (500 ml) băute în multe ore.

Fapta săvârșită de Florin Câțu nu este sub nicio formă o “simplă contravenție”, așa cum a încercat să o prezinte, ci reprezintă o veritabilă infracțiune.

În rest, noi să fim sănătoși, că din beție ne trezim cu toții”, au scris cei de la Sindicatul Europol pe pagina lor de Facebook.

Şi-a vândut maşina din cauza scandalului

Premierul Florin Cîțu a recunoscut, miercuri, că a condus băut în SUA, precizând că a fost o greșeală acum 20 de ani, a plătit o amendă foarte mare, dar că e interesant că apare informația acum, în competiția internă din PNL.

Acum 20 de ani am condus sub influența alcoolului și am plătit o amendă foarte mare.

Este interesant că sub patru tururi de scrutin PSD nu a apărut această informație și apare acum, în competiția internă”, a răspuns Cîțu.

„Eu am condus, a fost o greșeală, am plătit foarte scump, a trebuit să-mi vând și mașina și am mers un an de zile pe jos. Nu e ceva cu care să te mândrești”, a mai declarat Cîțu.

author avatar
Andrei Ștefan
540 afisari

6 COMENTARII

  1. Daca si-a vandut masina, unde i-au montat aparatul de monitorizare „antialcool” ??? Poate-n frunte si de atunci nu mai are par…

  2. Nu are nici o importanta cat a baut in SUA, cetateanul, omul Catu. Marea problema este a ministrului si premierului Catu. Prea multa lalaiala pe aceasta tema. Nu isi va da demisia. Stapanii sai din umbra au investit degeaba in el ?! Mai are multe sarcini de indeplinit ! Somn usor romani !

  3. Si acum la final de sodomie, cateva cuvinte despre natia romana 90 %ortodoxa adresate sodomistilor mondiali pagani.

    Puneti-mi lanturi si catuse
    sa sune scrasnetul hain
    si mii de lacate la use,
    eu tot ceea ce-am fost raman.

    Surpati asupra-mi munti si ape
    puteti chiar sa ma spanzurati.
    Cu grele, negre tarnacoape,
    credinta nu mi-o sfaramati.

    Tarati-ma de vreti sub santuri
    si ingropati-mi trupul stins.
    Eu sorb ca Fat-Frumos, din lanturi
    puteri adanci de neinvins.

    Puteti sa napustiti tot iadul
    ca sa ma franga pana’n miez.
    Eu stau in viscole ca bradul
    si tare, tare ca un crez.
    de Radu Gyr

  4. Cinste celor care au votat asemenea specimene.Asta am votat,asta meritam.Biata natie romana!!!!!!NICIODATA NU NE VOM RIDICA LA ADEVARATA NOASTRA VALOARE,asta din cauza Vunei mentalitati putrede a unora dintre noi.Am fost si santem un neam de tradatori,incepand de la Brancoveanu incoace.Cum sa prosperam asa?????????????Niciodata in vecii vecilor!!Uitati-va la iohanis si asta spune totul.

  5. Cinste celor care au votat asemenea specimene.Asta am votat,asta meritam.Biata natie romana!!!!!!NICIODATA NU NE VOM RIDICA LA ADEVARATA NOASTRA VALOARE,asta din cauza unei mentalitati putrede a unora dintre noi.Am fost si santem un neam de tradatori,incepand de la Brancoveanu incoace.Cum sa prosperam asa?????????????Niciodata in vecii vecilor!!Uitati-va la iohanis si asta spune totul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger