AcasăPoliticaSoțul șefei DIICOT, condamnat. Reacții pe scena politică, în așteptarea deciziei-cheie, cu...

Soțul șefei DIICOT, condamnat. Reacții pe scena politică, în așteptarea deciziei-cheie, cu trimitere la spusele lui Iohannis

Giorgiana Hosu, la Parchetul General. S-a aflat la doar câteva zile de când nu mai conduce DIICOT-ul

Judecătorii Tribunalului București au dispus, joi, condamnarea la trei ani de închisoare cu suspendare în cazul lui Dan Hosu, fost polițist și soțul actualei șefe a DIICOT-ului, în dosarul cunoscut drept ”Carpatica”.

Hosu a fost condamnat pentru instigare la acces ilegal la un sistem informatic și instigare la folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii. Decizia nu este una definitivă.

USR vrea un alt șef la DIICOT

Reacționând pe aceste subiect, reprezentanții USR au fost cât se poate de clari când au transmis că sunt de părere că e cazul ca Gorgiana Hosu să plece din funcție.

”DIICOT are nevoie de o nouă conducere. Șotul șefei DIICOT, Giorgiana Hosu, a fost condamnat azi de Tribunalul Bucureti la trei ani inchisoare cu suspendare. În aceste condiții, credem că pentru protejarea imaginii instituției și eliminarea oricăror suspiciuni, doamna Hosu trebuie să facă un pas înapoi. Reamintim și că președintele României a declarat că “vor fi urmări” în cazul unei condamnări. Totodată, dacă avizul CSM privind numirea doamnei Hosu ar fi fost respectat, această problemă nu ar fi existat”, susțin useriștii, pe Facebook.

Ce spunea Klaus Iohannis seara trecută

Întrebat, miercuri seară, în așteptarea deciziei instanței în dosarul de corupție în care este acuzat soțul șefei DIICOT dacă, în cazul unei condamnări, va cere revocarea acesteia sau cum va proceda, Klaus Iohannis a răspuns: ”Dați-mi voie să vă spun că, dacă apare o condamnare, cu siguranță nu va rămâne fără urmări. Asta este, ca să zic așa, self-evident.”

Citiți și Georgiana, a treia victimă a lui Dincă!

author avatar
Andrei Coman
376 afisari

3 COMENTARII

  1. IOHANNIS S-A TINUT DE CUVANT , Giorgiana Hosu A DEMISIONAT DIN FRUNTEA DIICOT !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger