AcasăPoliticaŞoşoacă: SPP mi-a spus că am primit un plic suspect/Ce a mai...

Şoşoacă: SPP mi-a spus că am primit un plic suspect/Ce a mai anunțat senatoarea

sursa foto: Facebook/Diana Iovanovici Șoșoacă- Oficial

Senatoarea Diana Șoșoacă – șefa partidului S.O.S România – a făcut precizări de ultimă oră despre situația cu care s-a confruntat recent. Și anume referitor la faptul că a primit un plic „suspect”, la Senat. „Probabil că este vorba de o hărţuire” – spune aceasta.

Sunt precizări pe care senatoarea Șoșoacă le-a făcut marți, 27 februarie.

Senatoarea Diana Iovanovici – Şoşoacă a declarat, marţi, după ce cu o zi în urmă a fost informată de SPP că a primit un plic „suspect”, că nu s-a mai confruntat vreodată cu această situaţie şi că ar fi vorba de „o răzbunare a sistemului pe care îl atacă de patru ani”, informează Agerpres.

Aceasta a amintit că luni dimineaţă a fost informată de SPP că a primit un plic „suspect” care conţine „o substanţă granulată”. Senatoarea Şoşoacă a mai spus că plicul a rămas pentru analiză şi că se va interesa de rezultat.

Șoșoacă: „Este prima oară în viaţa mea când mă confrunt cu aşa ceva”

Din câte s-a mai aflat de la aleasa neamului, i s-a spus că plicul considerat a fi unul „suspect” conține „nişte granule sau nişte prafuri care ar putea afecta sănătatea” sa și a celor din jurul său.

Cei de la SPP m-au sunat la 8 dimineaţa şi mi-au spus că este un plic suspect. Este prima oară în viaţa mea când mă confrunt cu aşa ceva. Nici clienţii mei nu s-au confruntat. Le-am spus şi colegilor parlamentari, nici ei nu au primit aşa ceva vreodată sau nu au auzit. Dar e firesc, când te lupţi cu sistemul. (…) După ce voi termina şedinţa de plen voi lua legătura cu SPP şi o să văd ce s-a mai întâmplat între timp.

Mi s-a spus că conţine nişte granule sau nişte prafuri care ar putea afecta sănătatea mea şi a celor din jurul meu. (…) Este un plic normal. L-am văzut în cutie. Nu ai voie să pui mâna pe el”, a explicat Şoşoacă, la Senat, conform sursei citate.

„Este o răzbunare a sistemului”

Lesne de înțeles, senatoarea a fost întrebată de unde a venit acel plic. Ce a răspuns senatoarea? Și, mai ales, cum vede această situație? „Pe ruta unui penitenciar. Cam cum se întâmpla înainte de 1989. (…) Probabil că se mai poartă încă aceste situaţii. Probabil că este vorba de o hărţuire şi o încercare de instituire a unei temeri. (…) Hai s-o atacăm în unanimitate pe Şoşoacă, pentru că şi ea a atacat sistemul timp de timp ani.

Este o răzbunare a sistemului, dar nicio problemă că Diana Iovanovici – Şoşoacă este cea mai puternică femeie”, a susținut aceasta.

Rămâne de văzut ce se va stabili în urma verificărilor ce se vor derula în acest caz.

author avatar
Andrei Coman
417 afisari

6 COMENTARII

  1. Primise un prezervativ suspect folosit de Silvestru cu secretara partidului SOS de Bulion Rusesc

  2. @ Se bagă în seamă Pahonțu să nu rămână de prost, fără rol de ”bade gard”, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger