AcasăPoliticaSorin Oprescu a identificat marea greşeală făcută de stat: „Să ne mai...

Sorin Oprescu a identificat marea greşeală făcută de stat: „Să ne mai lase cu sperietura asta. Nu mai pot românii”

Sorin OprescuSorin Oprescu a identificat marea greşeală făcută de stat: „Să ne mai lase cu sperietura asta. Nu mai pot românii”

Fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu a vorbit despre valul de proteste împotriva restricţiilor din ultimele zile. Medicul spune că multe dintre manifestații sunt spontane, la care participă tineri.

Oprescu dă vina pe stat pentru organizarea acestor manifestații anti-restricții. „(Statul, n.r.) nu explică. Nu se pot da toate explicațiile în spitale.Nu ies să le explice logic, să le spună de ce trebuie așa.

Dacă la început există o comuniune de idei, puține, câte erau ele. Nu știau despre ce e vorba, nu știau care sunt armele medicale cu care să se lupte. După, a venit replică. Și i-a zăpăcit pe oameni. Nu știu cine are dreptate, cum are dreptate. Iar nenorocitul asta de virus face ce face, omoară oameni.”, susține fostul edil al Capitalei.

Oprescu: „Oamenii au ajuns să se mănânce între ei”

Sorin Oprescu este de părere că închiderea magazinelor mai devreme nu are logică. „Erau niște cozi ieri de la benzinării. Majoritatea, tot tineri, nu se dădeau duși de acolo. Oamenii au ajuns să se mănânce între ei. Oamenii intră în depresie că stau între patru pereți.”, a mai spus el.

„Soluția este să dea niște măsuri pentru are pot să aibă o explicație față de oameni și să poată să comunice în fiecare zi. Dar nu câți morți sunt, câți sunt internați. Să ne mai lase cu sperietura asta. Să spună corect, cinstit, dar dacă numai asta aude omul de un an de zile…”, a explicat fostul primar al Capitalei, potrivit Antena 3.

Sâmbătă seară au avut loc noi proteste împotriva restricţiilor impuse de autorităţi. S-a făcut o săptămână de când românii care nu cred în pandemie cer în stradă demisia Guvernului Cîţu si anularea tuturor restricțiilor. George Simion a fost şi el în Piaţa Victoriei, alături de protestatari. Liderul AUR spune că noile restricţii sunt nişte măsuri aberante.

author avatar
Andreea Vlad
773 afisari

2 COMENTARII

  1. Cel mai informat ministru, cel al sanatatii, nu poarta masca.
    Nu e periculos virusul asta ?
    Sau doar pentru ministri nu e periculos..

  2. Rata REALĂ a recuperării celor care iau GRIPA (ce-i drept, ceva mai virulență) Covid este de 99.7 la sută. Despre ce morți vorbește și șoarecele opărit Oprescu? Cei mai mulți (s-au văzut) muriră (fură, sunt omorâți) in spitale. Nu mai terminăm cu minciuna?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger