AcasăPoliticaSorin Grindeanu lansează săgeți spre Klaus Iohannis: „Este primul vinovat de criza...

Sorin Grindeanu lansează săgeți spre Klaus Iohannis: „Este primul vinovat de criza politică, sanitară și economică”

Sorin GrindeanuSorin Grindeanu lansează săgeți spre Klaus Iohannis: „Este primul vinovat de criza politică, sanitară și economică”

Klaus Iohannis a anunțat marți seară că vor fi adoptate restricţii mai dure, având în vedere scăparea de sub control a virusului COVID-19 de către autorităţi, fără să dea nume.

Președintele i-a chemat la Cotroceni pe principalii responabili cu gestionarea pandemiei pentru a adopta măsuri de combatere a răspândirii coronavirusului.

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu critică decizia președintelui și l-a găsit drept primul vinovat de criza politică, sanitară și economică.

„Ieri, pentru prima dată a recunoscut că guvernul lui nu prea și-a făcut treaba legat de pandemie. Impresia mea e că a pregătit momentul următor, stare de urgență sau restricții mai dure, mi-e greu să vă spun”, a declarat fostul premier al României, la intrarea în Parlament.

Sorin Grindeanu: „Lockdown-ul nu este soluția”

Prim-vicepreședintele social-democraților a subliniat că nu crede că un lockdown ar fi neapărat cea mai bună soluție pentru criza sanitară. Măsurile ar trebuie decise de specialiști, a adăugat acesta.

„Avem aproape 600 de morți pe zi, o situație în spitale pe care nu am văzut iarna anului trecut în Lombardia. E clar că trebuie măsuri. Nu cred că starea de urgență e cea mai potrivită, dar aș vrea să văd specialiștii vorbind, nu comisii pe care nu le știm. Vreau să îi văd pe cei care se pricep că ne spun lucruri fundamentate”, a mai spus Grindeanu.

author avatar
Andreea Vlad
178 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger