AcasăPoliticaSorin Grindeanu, atac cu talpa la Iohannis și Orban: „Românii te-au trimis...

Sorin Grindeanu, atac cu talpa la Iohannis și Orban: „Românii te-au trimis acasă și să faci apoi circul penibil cu Vasile Cîțu”

Sorin GrindeanuSorin Grindeanu, atac cu talpa la Iohannis și Orban: „Românii te-au trimis acasă și să faci apoi circul penibil cu Vasile Cîțu”

Sorin Grindeanu comentează dezacordurile dintre PNL și USR PLUS și critică dur amânările care blochează numirea unui nou Guvern de către președintele Klaus Iohannis.

Fostul premier s-a întrebat într-o conferință de presă la sediul PSD „câți români mai trebuie să moară pentru ca Iohannis și gașca pierzătorilor să înțeleagă că au pierdut alegerile?”.

„În timp ce românii mor, ei se luptă pentru funcții”, a fost mesajul cu care Grindeanu a început conferința de presă organizată de Partidul Social Democrat.

„De 10 zile se ceartă pe ciolan, se ceartă pe funcții, nu vorbesc despre soluții. Nimic din ceea ce trebuie făcut urgent pentru a opri pandemia sau a relansa economia. Nimic despre măsurile privitoare la redeschiderea școlilor, despre reforma în Educație sau în sistemul medical. Doar goana după funcții, pe persoană fizică.”, a spus Sorin Grindeanu.

„Cum sa-ți dai demisia acum o săptămâna, pentru că românii te-au trimis acasă, și să faci apoi circul penibil cu Vasile Cîțu ca apoi să te propui tot tu? E un joc pe soarta noastră, pe sănătatea noastră, pe economia României. Și este un joc pe care românii l-au sancționat pe 6 decembrie.

Nu funcțiile lor contează acum, ci viața noastră, a tuturor. Iar fiecare zi în care vor continua această bătălie sterilă pe funcții, va însemna un dezastru și mai mare pentru România. N-am nici cel mai mic semn de întrebare că vor realiza faptul că singură varianta este cea propusă de PSD”, a mai declarat social-democratul.

Iohannis: „Să avem răbdare”

Președintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, că trebuie să avem răbdare în ce priveşte negocierile pentru formarea noului guvern, pentru că în alte state negocierile au durat şi ani de zile.

„Doar la început pare simplu, dar cum intri în negociere, îți dai seama că sunt viziuni diferite, sunt programe de guvernare diferite, sunt scheme de ministere și atunci trebuie să avem suficientă răbdare să așteptăm ca partidele să negocieze toate aceste lucruri”, a răspuns Klaus Iohannis, miercuri, întrebat care crede că este soluţia, după cele 10 zile de negocieri care nu s-au soldat cu un rezultat.”, a spus șeful statului.

author avatar
Andreea Vlad
1.009 afisari

2 COMENTARII

  1. GRINDEANU nu are si nici nu va avea vreodata credibilitate cand vorbeste , orice ar spune si orice ar face pentru ca seamana si la propriu si la figurat cu o feroce ROZATOARE , CU UN SORICEL NICI MACAR CU UN SOBOLAN…………..

  2. Aoleooo,”s-ar putea sa negocieze ani de zile”,pai bai nea Caisa,daca se vor ciorovoi ani de zile sub inaltul tau patronaj,cand naiba veti mai „moderniza Romania multilateral dezvoltata pe cele mai inalte culmi”dupa cum ati analizat si ati promis ? N-ar fi mai bine,pas cu pas sa va luati bagajele si sa mergeti undeva intr-un loc mai ferit,eventual unde a dus mutul iapa, sa negociati acolo,lasand treaba balta,dar nu pe banii nostril. Poate intre timp scapa lumea si de covid,si de voi. Ar fi o idee si o speranta ca Romania cel putin,fara voi nu ar mai da inapoi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger