AcasăPoliticaSorin Grindeanu anunţă DEZASTRUL din PSD. Unde au pierdut majoritatea

Sorin Grindeanu anunţă DEZASTRUL din PSD. Unde au pierdut majoritatea

Sorin GrindeanuSorin Grindeanu anunţă DEZASTRUL din PSD. Unde au pierdut majoritatea

PSD nu mai are majoritate în Biroul permanent al Senatului, iar acest for nu s-a putut reuni pentru a pune pe ordinea de zi proiectul de lege privind alegerile parlamentare, retrimis de preşedintele Klaus Iohannis în Parlament la reexaminare, a declarat azi prim-vicepreşedintele social-democraţilor, Sorin Grindean.

Acesta a explicat că faptul că nu mai eşti pe loc eligibil la alegerile parlamentare în organizaţia PSD Tulcea nu înseamnă că nu mai trebuie să faci munca pentru care au fost ales. Ion Ganea este senator afiliat grupului PSD şi secretar al Biroului permanent.

Conducerea Senatului nu a avut cvorum pentru a doua zi consecutiv pentru a aproba trimiterea la Comisia juridică, pentru raport, a proiectului de lege care prevede că Parlamentul stabileşte data alegerilor şi nu Guvernul, iniţiativă trimisă la reexaminare de Klaus Iohannis către Legislativ.

Grindeanu a explicat situaţia penibilă prin care s-a ajuns la aşa ceva

Sorin Grindeanu a spus că un membru al BP din Senat a refuzat, pur şi simplu, să mai vină la muncă. „Din câte ştiu acolo, la Biroul permanent al Senatului, a existat o situaţie cu un membru PSD care în această perioadă, ieri şi azi, a refuzat să mai răspundă apelurilor noastre. În paranteză fie spus, acel membru al BP din Senat nu se mai află pe un loc eligibil.

De aici până la a refuza să îţi mai faci munca pentru care ai fost ales pentru 4 ani e cale lungă. Faptul că organizaţia judeţeană Tulcea nu l-a mai pus pe un loc eligibil nu înseamnă că nu trebuie să vii la muncă sau nu înseamnă neapărat că trebuie să asculţi, e o părere, nu am dovezi, cântece de sirenă venite dinspre putere, pentru că undeva, acolo, se poate găsi cauza.

Cert este că, în acest moment, inclusiv astăzi, când vorbim, în Biroul permanent al Senatului nu mai avem majoritate„, a spus Grindeanu, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul central al PSD, preluată de Agerpres.

author avatar
Andrei Ștefan
781 afisari

3 COMENTARII

  1. Tovarasu Grindeanu, are ordin de la pădure sa nu precipite alegerile din 6 Decembrie. Asa ca ne este tot mai clar ca PSD ul a devenit brelocul lui Johannis. Daca tușește ficusul, sunt la terapie Grindeanu si ciolacu

    • DRAGUL MEU , VLADIMOV , terapia omoara prostia si fudulia , nu ti-ar strica una intensiva mufat la aparate zbarlite ……hihihihihihi…….!

  2. Sanchi. Au vrut sa o piarda ca sa nu-l supere pe klaun care vrea cu tot dinadinsul alegeri pe 6 decembrie. Este clar acum, ca din pacate PSD a ajuns o remorca a ciumei galbene.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger