AcasăPoliticaSorin Grindeanu a "pus" deja noul premier al României. Vestea asta îi...

Sorin Grindeanu a „pus” deja noul premier al României. Vestea asta îi va înfuria pe liberali!

grindeanu-ciolacu Sorin Grindeanu a "pus" deja noul premier al României. Vestea asta îi va înfuria pe liberali!

Sorin Grindeanu a declarat vineri că cea mai bună variantă de premier este Marcel Ciolacu. Chiar dacă n-ar fi o veste bună pentru liberali, prim-vicepreședintele PSD insistă că, din punctul lui de vedere, este soluţia optimă.

Social-democratul consideră că a venit momentul ca şi PNL să facă un compromis mare.

Greii PSD-ului, miniştri

Propunerea de premier din partea PSD ar trebui să fie Marcel Ciolacu”, a declarat Grindeanu. Întrebat dacă miniștrii cu care va merge PSD în guvernare ar trebui să fie cei din prima linie a partidului, Grindeanu a răspuns afirmativ.

Totodată, întrebat dacă își dorește o funcție în guvern, el a spus că a fost în diverse funcții și că „cel mai important decât unde e Grindeanu, unde e Ciolacu, unde e Firea, unde e Cîțu” e „să se găsească soluțiile potrivite pentru români”.

PNL şi-ar recunoaşte eşecul?

Întrebat pentru cine este un compromis mai mare această guvernare, pentru PSD sau pentru PNL, Grindeanu a răspuns că „la un moment dat se ajunge într-un punct în care e nevoie de un compromis”.

Dacă clasa politică nu realizează că suntem într-un moment grav și că românii așteaptă soluții înseamnă că ar trebui să plecăm cu toții acasă. De aceea ne-am întâlnit și azi ca să venim cu primele soluții și primele propuneri”, a afirmat Grindeanu.

author avatar
Andrei Ștefan
1.131 afisari

5 COMENTARII

  1. Aceastà Coalialitie aruncà în pràpastie România ! o Coalitie Monstruasà !
    PSD ul s-a sinucis ca formatiune politicà social democratà , iar PNL ul si-a dat arama pe fatà : nu mai este nici liberal , nici national ! Aceastà ceiCoalitie” îi reprezintà pe câtiva aventurieri ajunsi în vîrful bucatelor ! Este o imensà rusine pentru România , pentru istoria ei zbuciumatà ! Cei ce simulau a fi dusmani ireconciliabili , se strîng în brate fericiti , în realitate .Guvernul Meu , Senatul Meu , Liberalo-Pesedistii Mei !Apoteotic !
    Psihologic; România a primit Lovitura de Gratie ! Tontoroiul pe cadavre !
    Machiaveli ar aplauda !

  2. i-o fi zis johanis la o ciorba . de fapt este strategia spoitorului de ceaune , dancu . sa pui un basist si pedelist sa-ti faca strategii la psd , inseamna sa fii nebun sau prost , sau santajat .

  3. Problema e ca li se scurteaza osanza.USL-ul de dupa 2012 dadea cu lovelele in bugetarimea parazita ca sa isi cumpere voturi .Vremelnicul Catu a indatorat Romania cu zeci de miliarde de euro tot pentru confortul si huzurul acestei acestei categorii .La astia nu exista criza ,somaj,restructurari,somaj tehnic.Romania moare cu parazitii de gat.

  4. Alt comentariu.
    PSD-ul e pe punctul de a se sinucide.
    Ciolacul a fost îndoit de jucătorul de oina cu dosarul penal și banii încasați nu puțini de ordinul milioanelor de lei de la revoluționari.
    Băi și comuniștii au avut plățile astea poate și de alea ai beneficiat.
    Frica a pus stăpânire pe el și nu mai are soluție de ieșire.
    Veți vedea că nu va obține nimic din noua guvernare unde propune oameni total neaveniți și lipsiți de cunoștințe le ministerele ce le va lua.
    Plus că nu vine cu oameni noi pai Stănescu daca a fost tractorist ce cunoștințe are el decât de arat?
    Firea e pe dinafară indiferent la ce minister o pune, ca dealtfel Grindeanu e subțire rău de tot băiatul ăsta se vede după grimasele pe care le face , sa nu spun mai mult.
    Unde sunt specialiștii de 3 guverne.
    Rușine, cu acești oameni nu faceți nimic poate băiatul de la bancă să știe ceva.
    Voi veniți tot cu răpciugi, ca Dâncu asta care a jucat la toate capetele nu a arătat nimic, veți pierde enorm , PNL ul vă va juca pe degete.
    Voi aveți consilieri ca lumea ăștia va îngropa treziți va fratilor va îmbătat acum cu scor mare ăla care măsoară alegători , care are o aripă în SRI , care o vrea general și tot el vă va da în bot cu 15 procente peste 2 ani.
    Pai dacă cel mai important și informat om în stat spune că la vârf sunteți toți pușcăriabili, voi nu înțelegeți nimic până când, oameni au așteptări de la voi și voi ce faceți?
    Rușine să vă fie una spuneți alta faceți nu mai vreți anticipate a-ți fost îndoiți.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger