AcasăPoliticaSorin Cîmpeanu a scos fum pe nări după ce un elev s-a...

Sorin Cîmpeanu a scos fum pe nări după ce un elev s-a aruncat pe geam la şcoală! A făcut rapid prima concediere!

Sorin-CimpeanuSorin Cîmpeanu a scos fum pe nări după ce un elev s-a aruncat pe geam la şcoală! A făcut rapid prima concediere!

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a reacţionat rapid şi virulent, după ce un elev s-a aruncat de pe geam, la o şcoală din Bucureşti. Dus la spital, băiatul s-a ales doar cu răni minore, dar incidentul rămâne de o gravitate mare.

Astfel, Cîmpeanu l-a demis pe inspectorul general al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Ionel Puşcaş. De ce? Din cauză că Pușcaș a declarat că incidentul cu elevul care s-a aruncat de la etaj a fost „o joacă obișnuită”.

O joacă obişnuită. Ce sa va zic…a avut o stare de nervi. Nu neapărat s-a certat cu un elev. Pur si simplu a fugit şi a sarit pe geam. Șocant”, a spus inspectorul general ISMB după ce un elev de clasa a șasea a sărit de la etajul unu al școlii unde învăța.

Ministrul Educaţiei a spus că a luat decizia deoarece „Ministerul Educaţiei nu poate tolera abordări superficiale în astfel de situaţii, care sunt cu adevărat dramatic.

Motivul ar fi unul politic, de fapt

Motivul este unul politic, la fel ca în cazul schimbării inspectorului școlar general din județul Brăila.

Ionel Pușcaș face parte din echipa lui Ludovic Orban și a întărit acest lucru inclusiv ieri când a publicat pe pagina sa de Facebook „Echipa Orban”.

Este o perioadă în care este nevoie mai mult decât oricând de înţelegere şi empatie din partea cadrelor didactice şi a factorilor responsabili. O astfel de abordare, precum ce a de la Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, din păcate, nu poate fi tolerată.

Dovedeşte că cel care a făcut o astfel de afirmaţie nu poate proba nici empatie, nici înţelegere. Pe cale de consecinţă, eliberarea din funcţie este o măsură care se impune într-o astfel de situaţie”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

author avatar
Andrei Ștefan
496 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger