AcasăPoliticaSONDAJ. Cu cine votează românii dacă mâine ar fi alegeri/Ce lovitură ar...

SONDAJ. Cu cine votează românii dacă mâine ar fi alegeri/Ce lovitură ar da partidul lui Şoşoacă!

Cu cine votează românii dacă mâine ar fi alegeriCu cine votează românii dacă mâine ar fi alegeri / Sursa foto: cluj24.ro

Ne apropiem cu paşi repezi de anul electoral 2024, iar partidele îşi fac calculele şi în funcţie de ce arată sondajele de opinie. Un sondaj INSCOP a relevat cum ar vota românii, dacă mâine ar fi alegeri.

Conform aceluiaşi studiu, două treimi dintre români cred că ţara se îndreaptă într-o direcţie greşită.

AUR şi partidul lui Şoşoacă au câştigat adepţi

Raportat la cei care au exprimat preferinţa pentru un partid din listă, indiferent dacă declară că vin sau nu vin sigur vot (65,2% din total eşantion), 30,2% dintre români ar vota cu PSD, 20,1% cu PNL, iar cu AUR 19,5%.

Pentru USR ar vota 11,9% dintre români, în timp ce SOS al Dianei Şoşoacă ar obţine 5,2% dintre opţiunile de vot, deci ar intra în Parlament.

1,9% dintre cei intervievaţi îşi exprimă opţiunea pentru Partidul Verde, 1,3% pentru PMP, 0,7% pentru PUSL, 0,6% pentru Forţa Dreptei şi 0,3% pentru REPER. 1,3% dintre respondenţi îşi exprimă preferinţa pentru alt partid.

Vor veni românii la urne?

Pe o scară de la 1 la 10, în care 1 înseamnă că ”sigur nu” voi merge la vot şi 10 ”sigur da” voi merge la vot, 20,5% dintre români au ales 1, 2,5% au ales 2, 2% au ales 3, 0,9% au ales 4, 7,4% au ales 5, 1,9% au ales 6, 4,6% au ales 7.

6,7% indică 8, 4,5% 9 şi 48% indică 10. 1,1% reprezintă procentul non-răspunsurilor, a relevat sondajul INSCOP.

Sondajul de opinie a fost realizat de INSCOP Research la comanda News.ro.

author avatar
Andrei Ștefan
1.264 afisari

13 COMENTARII

  1. Sa votam TOTI cu AUR !!!
    TOTI !
    Daca nu vreti, votati cu Cercel, senatorul, sau cu Rafila &co.

  2. Niciodată ong usr ,nu ar fi înaintea SOS ,Asta dacă nu fura neomarxisti ,după modelul sector 1, usr nu trece pragul de 5%,,la psd maxim vre-o 17 procente dacă au,Asta în condițiile dacă vin la vot 30% din cei cu drept de vot ,că dacă vin peste 60% SOS bate psd de departe

  3. Niodata psd nu are cum sa facă 30%,după dezastru economic din ultimii ani,doar dacă nu le vor măsluii,usr 11%? De ce ai mai vota acest ong, pnl merge sigur după pnctd,la coșul de gunoi al istoriei

  4. Lucrează propaganda la foc continuu…partidul pătrunjel creste ca făt frumos…de cand firma Rolex a intrat pe mâna unor golani, partidul a trecut pe morcovi…

  5. Pacat de mortii de la Revolutie… unii romani nu stiu/nu apreciaza ce inseamna libertatea, asa cum este ea acum, mai rea sau mai buna. Pentru ca nu au trait inainte de 1989 sau erau copii pe atunci.
    Chiar daca votul nu conteaza, cum zic unii, daca majoritatea romanilor ar iesi la vot lucrurile ar sta altfel, cu siguranta mai bine!

  6. Pentru ce sa aiba USR 12% , ca au dat foc la spitale , ca au luat vaccinuri de 1 mld , ca sint pro lgbt , ca mint de la ochi ?

  7. Surprize, surprize. Asta pe urmă când toată lumea se întreabă ce s-a greșit în sondaje.

  8. Ne-am saturat de mafie. VOTAM AUR ! Daca nu pot face de toate , natiunea ii va ajuta. Important este sa fie un partid pentru tara si popor, fara hoti , lichele si mafioti. Vom construi din nou tot ce-au furat mafiotii de acum.(penelea,pesedea,userea,pntcdea, hotii hotilor!).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger