AcasăPoliticaSondaj spectaculos. Care este primul partid din România. Cifre care pun pe...

Sondaj spectaculos. Care este primul partid din România. Cifre care pun pe gânduri

partidSondaj spectaculos. Care este primul partid din România. Cifre care pun pe gânduri

PSD crește în sondaje, după ce Guvernul Cîțu, format din miniștri liberali și usr-iști, a anunțat pachetul de măsuri pentru reducerea deficitului bugetar.

Astfel, dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri parlamentare, partidul condus de Marcel Ciolacu ar ieși câștigător, arată datele unui sondaj INSOMAR realizat la comanda Realitatea.net.

28% dintre repondenți au declarat că ar vota cu social-democrații. Pe locul 2, la mică distanță însă, s-ar clasa PNL, cu 27%. Pe locul 3 se află Alianța AUR, cu 16%, urmată, la mare distanță, de USR – 10%. Ultimul loc este atribuit PRO România, cu 1% din intențiile de vot.

foto Insomar

Sondajul a fost realizat pe un eșantion de 1030 de respondenți, în perioada 8-11 februarie 2021, eroarea fiind de plus-minus 3,1% la un nivel de încredere de 95%.

Pe cine vor românii la Cotroceni

Pe de altă parte, încrederea românilor în fostul premier Ludovic Orban se menține. Președintele PNL ar fi câștigător detașat în cursa pentru fotoliul de la Cotroceni, arată același sondaj de opinie.

foto Insomar

Acesta a obținut 26% din voturile repondenților. Pe locul 2 s-a clasat liderul PSD, Marcel Ciolacu – 23%. Co-președintele AUR George Simion este pe poziția 3, cu 17% din voturi.

Dan Barna a reușit să strângă doar 10% din voturi, în timp ce Nicușor Dan se află pe ultimul loc în preferințele românilor pentru Cotroceni, cu doar 3% din voturi, la egalitate cu Dacian Cioloș, Florin Cîțu, Kelemen Hunor, Paul Stănescu și Emil Boc.

author avatar
Andreea Vlad
1.563 afisari

11 COMENTARII

  1. Mai vedem în vară. Mulți au crezut intr-o minune de la pnl. V-a spus-o Cezar Preda de la voi peneleilor. Aveți toate sansele să deveniți un pedele. Adică in curând vă veți pierde pe drum. Sau alipiti unui alt partid. Ați dus lucrurile la maxima extremelor. Si cu Vlad Voiculescu ați zbarcit-o de tot. Si mai aveți destule specimene de ministri din afara zonelor de interes.In schimb mai văd câte un Virgil Popescu bine intenționat, cu gând de făcut treabă, pregătit, serios, care se mai gândeste si la români. Puțini ca el.

  2. Ce nevolnici sunt dați ca preferați la Cotroceni! Nici unul nu are oratorie, cultură, anvergură. Nu mai are bărbați de Stat, România. Romania mai are doar trecut. Că, prezentul și viitorul i l-au nenorocit tot din ăștia, că de-alde Ciolacu, Orban ș.a. Cu ajutorul românilor, desigur.

  3. sondaje masluite, dupa toate masurile tot PNL conduce, minciuna de adormit prostii care au votat PNLu

  4. Pnlpdl e pe la vreo 12 la sută Acu la guvernare e gascaraia mafihoata a lui iohanus pnlpdl usr kelea mea hunor care trebuie să și umple gusele

  5. Orban, presedinte ? Pe bune ? Astia care au facut sondajul, cred ca au baut mult inainte de a-l finaliza !!

  6. Daca acest sondaj ar fi adevarat, inseamna ca romanii s-au stricat rau de tot la cap. Nu mai avem nici o sansa.

  7. Felicitari AUR, sunt pe o panta ascendenta si lasa in urma si in prat usr+
    Romanii au inceput sa voteze rational si constient, nu se mai lasa pacaliti de toti impostorii spoiti care n-au decat lozinci si sloganuri de suprafata dar sunt incompetenti si corupti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger