AcasăPoliticaSondaj. PNL, în picaj înainte de alegerile parlamentare

Sondaj. PNL, în picaj înainte de alegerile parlamentare

pnlSondaj. PNL, în picaj înainte de alegerile parlamentare / foto: Digi 24

PNL e lovit de pandemie! Liberalii sunt în scădere, cu 2 procente, în timp ce PSD și USR-PLUS sunt pe trend crescător, cu câteva zila înaintea debutului campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

PNL continuă să scadă în intențiile de vot, ajungând în luna octombrie la 32,6%, ceea ce înseamnă o pierdere de 14,4% față de luna ianuarie, când era cotat cu 47%.

Conform barometrului Europa FM, dacă duminica aceasta ar avea loc alegeri, USR PLUS ar obține 20,4%. Înaintea alianței conduse de Dan Barna și Dacian Cioloș, s-ar afla PSD cu 21,7% și PNL cu 32,6%, care scade cu două procente fața de sondajul din septembrie.

Alianța USR Plus înregistrează o creștere de 3 puncte procentuale în sondajul realizat de IMAS, în octombrie. 20,4% ar fi scorul Alianței dacă duminică ar avea loc alegeri parlamentare. Practic USR Plus are acum un scor mai bun decât avea PSD luna trecută.

sursa Europa FM

PSD înregistrează o creștere similară cu scăderea liberalilor și e creditat cu 21,7 la sută din opțiunile de vot.

Pro România, partidul lui Victor Ponta, rămâne aproximativ la același nivel: ar fi votat de 8,9% la sută dintre alegători. Ar mai trece pragul electoral doar UDMR – 5,1%, iar PMP, cu 4,8%, este la limită, ținând cont de marja de eroare.

ALDE e, de asemenea, în acest sondaj, cu 2,5 la sută, dar între timp a fuzionat cu Pro România.

Topul partidelor în octombrie potrivit sondajului IMAS!

  • PNL – 32,6%
  • PSD – 21,7%
  • Alianța USR Plus – 20,4%
  • Pro România – 8,9%
  • UDMR – 5,1%
  • PMP – 4,8%
  • ALDE – 2,5%

Sondajul a fost realizat de IMAS la comanda Europa FM în perioada 7 – 28 octombrie, pe un eșantion de 1010 persoane și are o marjă de eroare de 3,1%.

author avatar
Andreea Vlad
1.141 afisari

12 COMENTARII

  1. Ba ati luat-o razna sa dati un sondaj Europa FM, pai la ăștia lgbt iese cu 78/100 in urma sondajului. Sunteti sănătoși la cap? Acum am citit cine a scris articolul, tovarașa sorosista Andreea Vlad

  2. Cam acesta va fi ” rezultatul votului” stabilit ” stiintific ” de catre STS asa cum s-a stabilit la Palatul bustenului din varful dealului. Rezultat care desigur va fi validat prompt,indiferent de obiectiuni,de catre „judecatorii mei’. La fel ca la locale.Cifrele acestea sa va intre bine in cap dragi Romani,asa ca orice comentariu va fi de prisos.Doar ati vazut sondajele,asa ca ce mai doriti ? „Asta a fost vointa poporului „.Dupa aceea,urmeaza punerea in practica tot in mod „democratic”,doar suntem intr-un” stat de drept bazat pe democratie de tip European „,deci punereoar in practica a Legilor votate in mjoritate covarsitoare de catre „Parlamentul meu”. Ce Legi ? Ehhee aveti rabdare.Vom ” moderniza si restructura „toate legile si Institutiile statului ” macelarite „de dusmanii poporului si ai Tarii,PeeeSeeeeDeeee.

  3. Cam acesta va fi ” rezultatul votului” stabilit ” stiintific ” de catre STS asa cum s-a stabilit la Palatul bustenului din varful dealului. Rezultat care desigur va fi validat prompt,indiferent de obiectiuni,de catre „judecatorii mei’. La fel ca la locale.Cifrele acestea sa va intre bine in cap dragi Romani,asa ca orice comentariu va fi de prisos.Doar ati vazut sondajele,asa ca ce mai doriti ? „Asta a fost vointa poporului „.Dupa aceea,urmeaza punerea in practica tot in mod „democratic”,doar suntem intr-un” stat de drept bazat pe democratie de tip European „,deci punerea in practica a Legilor votate in mjoritate covarsitoare de catre „Parlamentul meu”. Ce Legi ? Ehhee aveti rabdare.Vom ” moderniza si restructura „toate legile si Institutiile statului ” macelarite „de dusmanii poporului si ai Tarii,PeeeSeeeeDeeee.

  4. PNL, mai degraba PD-L, partidul lui Petrov, toti comunisti, Sica e o simpla marioneta a sistemului ocult, si ca sa uite de starea lui de Pinocchio, o da pa gat toată ziua

    • Din pacate cam asa e. In afara de Klaus si Ialomiteanu si Scripcaru nu am vazut liberal in biserica in sens nepopulist.
      Pnl ar trebui sa iasa ultimii de la slujba…

    • Pe linga faptul ca sunt comunisti,mai sunt si turnatori ai fostei securități,au îndatorat tara,total incompetenti.

      Sica e pe post de bufonică.

      Alooo ‐PNL ule,ce ziceati mai de traseistii de la PSD ??? Fara ei erati terminati.

  5. PNL partidul prostilor, nu -s in stare de nimic, au adus tara, vai mama ei, si mai vor la putere

  6. Auzi si la asta,Maceasa.Klaus vrei sa zici Iohanis e liberal ? Te pomenesti ca-l gasesti tupilat prin arhive,cumnat cu Bratienii. Vai de capul tau. Liberalii adevarati au fost terminati de catre securisti. Ca dusmani ai poporului,nu mancasera salam cu soia.”Liberalii ” de azi,trupetii lui Basescu sunt mana in mana bot in bot cu securistii. Cu ” noua securitate ” dupa cum l-a luat odata gura pe dinainte pe Seful lor.Gura pacatosului.Ei au tot meritul,au mamcat c–t cu soia,si inca mai mananca Cei mai Cocotati il mananca cu icre negre. Unele dela confiscari ca-s mai „Ieftine”.

  7. Partidul capetelor sparte se vrea a fi veșnic, dar administrativ vorbind sunt praf de stele de general sovietic activ, nu de aia e madama vice cu facultatea făcuta la Moscova numărul 2 în guvernul linsitii noastre.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger