AcasăPoliticaSONDAJ CURS - PNL şi PSD, la o distanţă de câteva procente

SONDAJ CURS – PNL şi PSD, la o distanţă de câteva procente

Cel mai recent sondaj CURS arată că PNL şi PSD se află la o distanţă de doar 5 procente. Liberalii se menţin la 32%, la fel ca în precedentul sondaj CURS, însă social-democraţii au scăzut de la 29% la 27%.

Potrivit cercetării sociologice realizate în perioada 14-29 mai, singura creştere se înregistrează în cazul Pro România, de la 6% la 7%.


În ce privește un eventual vot pentru alegerile locale, rezultatele sunt acestea:
PNL – 32%
PSD – 27%
Alianța USR-PLUS – 12%
Pro România – 7%
ALDE – 5%
PMP – 5%
UDMR – 5%
PPU-sl – 3%
PER – 2%
PRM – 1%
Alții – 5%
69% dintre cei care intenţionează să voteze şi-au exprimat o opţiune.

author avatar
Andrei Coman
658 afisari

8 COMENTARII

  1. Normal, românii votează, mereu și mereu, cu aceleași partide care i-au batjocorit și le-a băgat-o prin toate orificiile, dintotdeauna. E bine, e foarte bine. Ce popor de kăkat!

    • ” POPOR DE KAKAT ” e ala din care faci parte TU , NU POPORUL ROMAN , scursura bolsevica din Transnistria ! CUM ESTE POSIBIL SA NU TE CENZUREZE NIMENI INTR-O PUBLICATIE ROMANEASCA SI SUNT CENZURATI ROMANII IN TARA LOR ? CE PUBLICATIE E ZIARUL NATIONAL ?

  2. Apropo de ” curs”, care e alcătuit de niște impostori cu foamea-n gâtlej care violează și borăsc pe știința sociologiei, adică scot procente din burtă, ar trebui să se numească nu CURS ci SCURSURĂ.

  3. Prin cenzurarea postarilor cititorilor de catre National se procedeaza in maniera lui Badulescu la conferinta de presa a lui Nicusor Dan . Ala sustine ca a actionat ca ” persoana fizica ” si s-a ales cu porecla de ”Badaranescu” . CTP nu-l scoate din ” haidamac prost ” si ” pitecantrop in erectie ”.

  4. AK-24 , azi , 06-06-2020 : ” Propaganda neagra . PSD reia moda conturilor de Facebook din epoca Dragnea . Cum se manipuleaza pe Facebook ”. Asa sunt manipulate si sondajele .

  5. Toti psihopati fac sondaj . Observati Udmr niciodata nu scade de 5%?O sa zica sorosistii anarhiști ca au electorat disciplinat. Aia nici nu stiu sa citeasca un buletin de vot…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger