AcasăPoliticaSondaj CURS. Cum ar VOTA românii dacă am avea alegeri parlamentare. Surprize...

Sondaj CURS. Cum ar VOTA românii dacă am avea alegeri parlamentare. Surprize în preferinţele electoratului

ciolacu ciucaSondaj CURS. Cum ar VOTA românii dacă am avea alegeri parlamentare. Surprize în preferinţele electoratului

Românii au opţiuni destul de clare în ceea ce priveşte zona politică. Conform celui mai recent sondaj CURS, ​​PSD rămâne pe primul loc în intențiile de vot ale românilor, chiar și în sondajele comandate de liberali. Partidul lui Marcel Ciolacu este creditat cu 35%, în vreme ce PNL se situează pe locul doi, în creștere cu trei procente față de precedenta măsurătoare.

Comparativ cu precedentul sondaj, PSD pierde un procent, AUR pierde două procente, în timp ce PNL și USR cresc cu trei procente.

AUR a trecut peste USR

Potrivit unui sondaj CURS, realizat la comanda PNL, în intervalul 28 martie – 11 aprilie, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, PSD ar obţine 35% din voturi, urmat de PNL cu 23% din voturi şi de AUR – 12%.

Pe locul patru este USR, cu 11%. De asemenea, PMP reuşeşte să atingă pragul electoral pentru accesul în Parlament. UDMR se menţine la un nivel de 5% în intenţiile de vot.

Orban şi Dragnea „prind” şi ei 1 la sută

Partidul fostul premier Victor Ponta, Pro România, ar obţine 3% din voturi, în timp ce Partidul Umanist social-liberal, are 2%, iar partidul lui Liviu Dragnea, Alianţa pentru Patrie, şi cel al lui Ludovic Orban, Forţa Dreptei, au câte 1%.

Sondajul a fost realizat la comanda PNL în perioada 28 martie – 11 aprilie, pe un eşantion probabilist, multistadial, stratificat, de 2.750 de repondenţi în vârstă 18 ani şi peste, faţă-în-faţă, la domiciliul respondenţilor. Marja maximă de eroare la nivelul întregului eşantion: +/-1,9% la un nivel de încredere de 95%.

author avatar
Andrei Ștefan
930 afisari

21 COMENTARII

    • Vită, mumă-ta să stea în casă, gunoi prăpădit!

      BA CHIAR AR TREBUI SĂ IASĂ TOȚI ROMÂNII, SĂ-I „RĂSPLĂTEASCĂ” PENTRU CE AU PĂTIMIT ÎN ACEȘTI DOI ANI!

    • Eu nu mai merg de la prima alegere a lui Johhanis. Nici nu voi mai merge vreodată. Votează calculatorul în locul meu oricum.

  1. Aceleasi jeguri, care au ruinat România, pe primele douā locuri?! Chiar atât de imbecili sā fie românii?! Dacā da, atunci îsi meritā soarta, cu vârf si îndesat, cine voteazā cu nemernicii care ar trebui judecati si condamnati pentru înaltā trādare de tarā. AUR nu poate avea doar 12 la sutā. Se vor fura si urmātoarele alegeri.

    • E sondaj comandat. cum să crească, ACUM, holera galbenă??? Ce naiba, chiar nu gândești deloc?
      Ce spun ei este că holera și leghebeteii plusericoi au scăzut iar și au crescut șobolanii roșii și auriștii!

      • Cum să nu crească în sondajul plătit de ei. Cam singurul tip de sondaje în care crește PNDleu’

  2. Problema este ca tampitii astia care si-au exprimat intentia de vot,(ca banuiesc ca sondajul nu l-au scos din burta), nu si-au dat seama nici dupa 30 de ani ca si-au ales ”calaii”, cei care nu le asculta doleantele, care-i tin in foame, care-i fura la greu, care-i mint cu nerusinare, cei pentru care cuvantul ”vom” este cel mai des folosit, fara sa fie inlocuit vreodata de cuvantul ”am” facut, dres, schimbat etc, mai pe scurt, cei care nu fac nimic pentru cei care s-au ”obosit” sa-i aleaga, multumindu-se cu ghiftuirea lor, a familiilor lor si a prietenilor lor. Oare ce trebuie sa ni se mai intample, ca poporul asta sa ridice capul din pozitia de ghiocel inradacinata in sute de ani de acceptare a tuturor umilintelor si sa-i spulbere pe fatarnici.??

  3. Cum poate atata lume sa voteze liberal in ziua de azi? Politica liberala aduce coruptie, influenta straina, inflatie, este pro globalista si impotriva intereselor nationale. Nu numai in Romania, este la fel peste tot! Nimic nou, a fost dintotdeauna dar acum este foarte evident

  4. E clar. Sondajele astea „comandate” ne pregatesc pentru un viitor guvern psd-aur.

  5. Sondaj comandat de PNL.Si cum ati vrea sa ” iasa ” clasamentul ? Propaganda PNL,sa-i mai incur ajeze pe fraieri. PNL ne-a crescut puterea de cumparare,romanii au tot mai multi bani in buzunare,ieconomia duduie,mai ” vin ” niste vaccinuri de 790 milioane de Euro ca celelate au expirat,,cumparam avioane gata expirate si armament de zeci de miliarde de Dolari,traiasca parandaratul,” reformele ” lui SoCatu isi dovedesc valoarea,Rooomaniaaa normaaala,stat de drept de tip mafiot,acum si esuat.Pai cum sa nu voteze romanii cu PNL ? Cu SoCatzu 6%.Locomotiva PNL-ului care trage pa aratura.Si cu Cocotatul,” io sunt foarte multumit „.

  6. eu am ajuns sa votez cu ungurii dar astia de la udmr mi se par prea soft. as vrea ceva gen fidesz sa se cufureasca securistii pe ei cand s-o sparge in bucati buboiul comunistoid balcanic numit romania

  7. Tre sa fii idiot sa mai votezi cu liberalii ,astia care au dat liber la furat la hotii din energie, gaz si electricitate, de ne-au pus pe butuci toata Romania si ne -au dus la iobagie cu imprumuturi facute de juvetele de Valcea si Sica mandolina. Chiar asa de imbecil poate fi acest popor sa mai voteze acesti dusmani de tara si neam? Ciuma galbena are grija de bunastarea alor lor nu a noastra. Noi la iobagie ei la bunastare din ciordeala. Nu era ciordeala ocupatia lor de baza intre razboaie? Tara la opinca,bordeie si iobagie.Ei la Paris.I-au dus degeaba comunistii la canal? Nu ,i-au dus ptr hotii si tradare de tara.Afacerea Skoda le zice ceva?10% ale acelui obsedat sexual?,etc.,etc.De ce au aparut legionarii.pentru ca era bine in tara?
    pesedeaua e o alta gasca de lichele care a prins radacini pe la prostimea din multe sate inapoiate.Nu au santuri,canalizare,gaz,stau cu WC-ul in fundul curtii,asfalt turnat la bascalie si ei voteaza de 30 de ani PSD si PNL. Cum se cheama un astfel de popor?

    • . lasa poporul in pace , sondajele sint facaturi . asta vor serviciile sa fie , nu oamenii .

  8. falsuri ca toate sondajele . nimeni nu are motive sa voteze psd , pnl ,usr . aceste partide au adus tara unde este acum , pentru ce sa-i mai voteze in cazul in care nu si-ai pierdut mintile ? procente scoase din burta aiurea .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger