AcasăPoliticaSondaj CURS. Cu ce partide ar vota românii dacă duminică ar avea...

Sondaj CURS. Cu ce partide ar vota românii dacă duminică ar avea loc alegeri parlamentare. Pe ce loc se situează AUR

Cu cine votează românii dacă mâine ar fi alegeriCu cine votează românii dacă mâine ar fi alegeri / Sursa foto: cluj24.ro

S-au aflat datele din cel mai recent sondaj CURS, realizat în perioada 8-20 iulie 2023.

Sondajul indică preferințele romanilor, dacă alegerile parlamentare ar avea loc duminica viitoare. Topul e condus de PSD, iar pe locul 2 figurează AUR, urmat de PNL.

sursa foto: curs.ro

La întrebarea „Dacă duminica viitoare ar avea loc alegerile parlamentare, dumneavoastră cu ce partid ați vota?”, răspunsurile participanților la sondaj au arătat astfel:

Partidul Social Democrat (PSD) 31%
Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) 20%
Partidul Național Liberal (PNL) 18%
Uniunea Salvați România (USR) 12%
Uniunea Democrata a Maghiarilor din România (UDMR) 4%
Partidul Umanist social-liberal (PU-SL) 4%
SOS România (Diana Șoșoacă) 4%
Partidul Mișcarea Populară (PMP) 4%
Pro România 2%

sursa foto: curs.ro

Potrivit sondajului, 24% dintre respondenți consideră că AUR este liderul opoziției, în timp ce față de 14% în cazul USR.

Sondajul CURS a fost realizat în perioada 8-20 iulie 2023, universul de eșantionare fiind populaţia adultă rezidentă din România. Au participat 1064 respondenţi, votanţi în vârstă de 18 ani şi peste. Marja maximă de eroare la nivelul întregului eșantion: +/-3% la un nivel de încredere de 95%, iar metoda de culegere a datelor a fost față-în-față, la domiciliul respondenților.

author avatar
Andrei Coman
1.466 afisari

57 COMENTARII

    • Anul viitor se împlinesc 10 ani de când n-am mai intrat într-o cabină de vot și nici nu am de gând să mai intru vreodată. Cât despre votul electronic, este cât se poate de clar că nu poate fi confidențial sub nici o formă. E imposibil. Oricum toată povestea e un circ cu rezultate știute dinainte. Nu doar la noi. Singurul loc din lume unde mai există democrație se află la triburile încă nedescoperite din jungla Amazonului.

    • „Sondajul” ne arată măsura în care vor să fraudeze alegerile!
      Depinde și de noi dacă vor reuși!
      În Turcia lui Erdogan, s-a demonstrat că sistemul satanic nu a reușit să fure cât au putut să voteze poporul. O ieșire masivă la vot de peste 90%…

  1. nu fac doi bani sondajele , contin minciuni .ori sint facute la carciuma , de ex 15 % dintre romani cred ca psd este liderul opozitiei .

  2. Analfabetilor , inafara de injuraturi , de cuvinte ordinare presuun ca altceva nu stiti. De, scoala este grea.

  3. Vrăjeală de gară, cine îi mai crede pe mincinoșii cu sondajele lor…..STS stabilește %.

  4. Numai votam hoti si lichele pnl,psd,usr,udmr. Le ajung 34 de ani de hotii in care s-au imbogatit prin furtisag toti parazitii si toata pleava societatii. Acum rascolesc toaste potecile din orase si sate cu buldozere si excavatoare cu tot felul de deocheati sa pacaleasca din nou prostimea ca vine anul 2024.Vor pompa bani din nou la ziare si televiziuni sa-i ajute la ciolan asa cum au facut-o pana acum. ne-am saturat de ei. Scaooala,familia,sanatatea,industria,agricultura le-au dus la derizoriu.Au adus in tara mafia occidentului la ras de paduri,resurse si bogatii.ca-n vremurile dintre razboaie cand tineau tara la iobagie,opinca si bordeie. VOTAM AUR

  5. Vrem suveranitate – jos cu lingaii si coruptii sustinem independenta, cultura, religia, traditia romaneasca
    Vrem pace – jos cu cei care promoveaza ura si razboaie
    Vrem bunastare – jos cu cei care vor reduceri pentru teorii aberante cu ar fi salvarea planetei. Noi santem in pericol de extinctie mult mai mare decat planeta
    Vrem normalitate – jos cu neo liberalismul, neo marxismul, indoctrinarea, lgbq, etc

  6. Un sondaj in care USR este prezentat cu 12% este „MINCINOS” ,stiind ca MAIMUTOII #rezist-sorosi NU vor mai apuca pragul de 6% pentru accedere in parlament. Sa nu aveti incredera in sondajele CURS,astia pentru bani sunt capabili sa FALSIFICE si zilele calendarului.
    Iar procentul de 20% pentru AUR este „ridicol” de mic, cand azi toata Transilvania este cu AUR. ….MAI VORBIM LA ANUL !.

  7. Eu nu pot sa cred cum mama naibii PSD-ul sa fie favoritul etern al romanilor. Popor de oi proaste, va meritati soarta!

  8. Votat partid PSD ,Partid Social Democrat,in iulie 2023 [10-30 iulie,PCRd],Sondaj INSCOPE.Judet Vilcea.

  9. Sintem comunisti,ieri intr-o ofensiva legionara[nu am auzitceva], PMP Partid sateasca subliminal 200 lei, minciuni pe TIR Transport contra lemne,sa va feriti sintem comunisti sa ne lepadam de legionari sa le luam ceva este de Balamuc.,muncesc sint tari cerbice combatanti muncitori noi cu justitia nedreapta in judecatorie dupa 600 ani m-am saturat emigranti la lemne, m-am luat dupa OJT Judetean secretarul de partid local TC,TH,TARB,TAT Marcheting,Rezistenta echipamente,computationale socio-umane dizabilitati Al -Qaeda[pentru Loturi de folosinta infiltratii DDT]…efectiv duhneam puteam la legionari la Alegeri in mai 2023 la Turism la domn Agaton…mi-am pregatit fuga din Egipt, nedreptatea este prostia….fuga rusinoasa dar sanatoasa carpre diem!..cass de platit legionari popi maici fecioare starete monahii,veterani patroni bucatari,FUNCIAR scump,legitimatii uniforme indemnizatii modice adventistii greco-catolici..osa fie RAZBOI,preturi scumpe de toate de rau,mi-am luat acte de comunisti scrise de mina barbati si ziarul PSD adeziune legitimatie si ziarul LUMINA toti,de frica DECRETULUI 412/510,UCAZUL viitor rus…ariverderci[Franco si Trotchi-LEMNE].De Frica PARTID PSR Partid Socialist Roman ,,politica pumnului bagat pe gat inventiiO.S.I.M,,gaze de sist energie iarna.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger