AcasăPoliticaSondaj cu rezultate devastatoare pentru Nicușor Dan. Cifrele pe care primarul Capitalei...

Sondaj cu rezultate devastatoare pentru Nicușor Dan. Cifrele pe care primarul Capitalei nu ar fi vrut să le vadă – VIDEO

(sursa foto: Facebook/Nicușor Dan)

Deja nu mai e un secret că actualul primar al Capitalei ar mai vrea un mandat în fruntea orașului –  a rezultat asta chiar din spusele lui Nicușor Dan. Cum e văzut, însă, activitatea de până acum a edilului în rândul bucureștenilor? Procentele dintr-un sondaj de dată recentă spun tot, dincolo de orice comentariu. Cifrele, cu siguranță, au ajuns și la urechile actualului edil general din București.

E vorba de un sondaj CURS, ale cărui rezultate au fost prezentate duminică seară de un post TV de știri.

Când a fost făcut sondajul

Un sondaj în cadrul căruia au fost chestionați 1035 de respondenţi, votanţi, în vârstă de 18 ani şi peste, în perioada 5 – 17 august 2022.

sursa foto: antena3.ro

La întrebarea „Cum apreciați activitatea Primarului General Nicușor Dan de când acesta a fost ales?” – cele mai multe răspunsuri – 58% au catalogat-o drept „proastă”, și doar 22% „bună”, în timp ce 11% dintre repondenți o consideră „foarte proastă”.

TOP 3 cele mai importante probleme ale locuitorilor din Capitală

O altă întrebare-cheie din sondajul CURS ale cărui rezultate au fost prezentate de Antena3 a fost următoarea: „Care sunt cele mai importante probleme ale locuitorilor din București?”.

sursa foto: antena3.ro

De departe, cele mai multe răspunsuri la nivel de neajunsuri în Capitală au fost la categoria „trafic” – 23%, urmate de problema parcărilor și a curățeniei – cu câte 11%. Tot la capitolul probleme figurează și poluarea și încălzirea, cu câte 9 procente, urmate de colectarea gunoiului – 7%.

Rămâne de văzut dacă Nicușor Dan va comenta pe marginea rezultatelor acestui sondaj.

author avatar
Andrei Coman
1.085 afisari

11 COMENTARII

    • Credeți, ca doar m7cusor este sub nivul mări, impostorul wern, ciolacu și alți trapadusi de prin partidele ăstea trădătoare de neam și i țara sunt tot pe acolo, însa aceste sondaje sunt cu dedicație făcute la comanda unui politic, adevărul este cu totul altul

  1. Tante nicusor vrei muci,
    Ce cauti tu acolo?
    Ce gandeai ca o s’apuci
    Sa stai capra la Sugiuci
    Si o sa furi ,ramolo!

    Ce gandeai ca daca Cloty
    A furat la vot .Scursuri
    Si nu a patit nimica
    Poti si tu sa furi?

    Bai pleava societatii
    Pipi cu vedenii
    Eu cred ca sunteti cu totii
    Niste scarbosenii!

    Aveti niste dinti in gura
    Dinti de iapa rapciugoasa
    Iar tu ai rapan bai boaita
    Boaita rapanoasa!

    Tu si Cloty aveti capul
    Plin de iarba si praf alb
    Dar-ar naiba -n capul vostru
    Cap de caini cudalbi!

  2. Cine minte , Andrei Coman sau Ioana Hurdea ? AKTUAL 24 . RO , 22 AUGUST 2022 , ARTICOL DE IOANA HURDEA : ” FIREA E NEAGRA . NICUSOR DAN STA MAI BINE DECAT EA CHIAR IN SONDAJELE COMANDATE DE PSD ” .

  3. Prostimea care l-a ales nu merita mai mult. Bucurestenii atata minte au.Acolo e multa cultura de baragan si cioroigarla, cultura de „cucuteni”. Iubesc halaicii,baseii,sorineii, tepi in kur,etc. Au ales dupa atatia ani de experimente o lighioana frantuzeasca si o paparuda olimpica ca sa ii umple de jeg si gunoaie si sa le faca semafoare inteligente.Acum isi plang pe la ziare si televiziuni prostia. Sa-i ajute ca le cade drobul de sare in bibilica.

  4. Înghițil ar pușcăria pe acest ticalos # ist userist rezist susținut pentru București și de liberali la ordinul ordinarului de Orban Bețivanul notoriu !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger