AcasăPoliticaSoluţia prin care Clotilde Armand a rezolvat problema gunoaielor. Ce conține Protocolul...

Soluţia prin care Clotilde Armand a rezolvat problema gunoaielor. Ce conține Protocolul cu Romprest – DOCUMENT

Clotilde ArmandSoluţia prin care Clotilde Armand a rezolvat problema gunoaielor. Ce conține Protocolul cu Romprest - DOCUMENT

Locuitorii Sectorului 1 al Capitalei vor scăpa, în sfârșit, de munții de gunoaie! Primarul Clotilde Armand le-a promis că vor avea un sector curat, după ce a semnat protocolul cu Romprest, compania de salubrizare cu care a fost în război deschis în ultimele luni.

Protocolul a fost semnat în urma înțelegerii de acum două zile cu reprezentanții Romprest, potrivit căreia însă valoarea tarifelor rămâne neschimbată. Armand afirmă că în protocol au fost acceptate toate condițiile municipalității, astfel că vor fi plătite 49 de milioane de lei pentru cinci luni.

„În urmă cu câteva minute s-a semnat protocolul Primăriei Sectorului 1 cu Compania Romprest. Operatorul de salubritate a acceptat toate condițiile noastre pentru care ne-am luptat în ultimele 10 luni. Fără frecvențe fictive, fără facturi supraevaluate! Vom avem un Sector curat. Am redus frecvențele inexistente, banii economisiți se vor duce în investiții.

Suma pe care ne-am angajat să o plătim este de 13.5 milioane lei + 10.5 milioane lei + 25 milioane lei, adică 49 milioane lei pentru cinci luni. Cu această sumă ne vom încadra fără probleme în bugetul stabilit și votat de Consiliul Local pentru salubrizare, inclusiv cu cheltuielile făcute în starea de alertă cu societatea Rebu”, a scris vineri seară pe Facebook Clotilde Armand.

Primarul sectorului 1 a atașat și protocolul semnat.

sursa: facebook.com/clotildearmand

Prefectul Capitalei: „A fost dificil să ajungem aici”

A fost semnat un acord între Primăria Sectorului 1 şi firma de salubrizare, care se încadrează în bugetul disponibil, a anunţat, vineri seară, prefectul Capitalei, Alin Stoica, citat de Agerpres. Potrivit prefectului, acordul asigură serviciile de salubrizare „la un nivel optim”.

„A fost dificil să ajungem aici, dar este important pentru noi ca interesul cetăţenilor să fie respectat. Urmează şi alte discuţii, mai sunt aspecte importante de stabilit şi clarificat, dar putem asigura cetăţenii de continuitatea serviciilor pe următoarea perioadă”, a transmis prefectul.

author avatar
Andreea Vlad
201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger