AcasăPoliticaȘoferii STB, indimidați de sindicat. Nicușor Dan, atac cu talpa la Gabriela...

Șoferii STB, indimidați de sindicat. Nicușor Dan, atac cu talpa la Gabriela Firea

nicusor danȘoferii STB, indimidați de sindicat. Nicușor Dan, atac cu talpa la Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei Nicușor Dan, este de părere că mult mai mulți șoferi și vatmani ar fi ieșit la lucru dacă n-ar fi intimidați de sindicat. Edilul îl face direct răspunzător pe liderul sindical Vasile Petrariu și o acuză pe „șefa lui de partid”, Gabriela Firea, că îi girează acțiunile.

Nicușor Dan a scris, duminică seara, pe Facebook, la capătul celei de-a patra zile de grevă la STB că „am avut pe traseu 65% dintre tramvaie și troleibuze și un număr mic de autobuze. Salut decizia celor care au înțeles că rezolvarea problemelor se face prin dialog, respectând legea.

Sunt mult mai mulți șoferi și vatmani care ar fi ieșit azi la lucru dacă n-ar fi fost intimidați de sindicat. Înțeleg că e greu, după ani de zile în care nimeni nu te-a apărat în fața sindicatului, care decidea tot, să crezi că i te poți opune. O spun cu toată responsabilitatea: vremea abuzurilor sindicatului a dispărut.”

Nicușor Dan a sesizat Poliția

Edilul dă asigurări că Poliția preia sesizările primite la numărul creat pentru angajații STB care vor să iasă pe traseu dar sunt împiedicați. Potrivit primarului, sesizările sunt investigate și ”adăugate dosarului penal deja deschis”.

Acesta condamnă „inconștiența și tupeul sindicalistului PSD Vasile Petrariu, care a îndemnat de dimineață la oprirea metroului bucureștean, precum și iresponsabilitatea șefei lui de partid, Gabriela Firea, care îl girează în continuare și-l încurajează în acțiunile lui distructive.”

Șoferii STB continuă și luni greva, pentru a cincea zi la rând! Pe străzile din Capitală circulă luni, 24 ianuarie, doar o cincime din vehiculele Societății de Tranport București (STB) programate să iasă pe traseu.

author avatar
Andreea Vlad
415 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu stii cum s-o scalzi Mucusoare, exista o solutie onorabila, o foaie, si gata pleci in vacanta

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger