AcasăPoliticaSocialiștii europeni îl felicită pe Marcel Ciolacu, premierul desemnat: „Se va concentra...

Socialiștii europeni îl felicită pe Marcel Ciolacu, premierul desemnat: „Se va concentra pe…”

sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Partidul Socialiştilor Europeni (PES) l-a felicitat, marți, pe Marcel Ciolacu, după ce liderul PSD a fost desemnat premier de către preşedintele Klaus Iohannis.

Socialiștii europeni au transmis un mesaj, prin intermediul Facebook, după anunțul venit de la Cotroceni, la finalul consultărilor convocate de către șeful statului, după ce Nicolae Ciucă și-a dat demisia din postura de prim-ministru, lăsând loc producerii rocadei guvernamentale.

„Salutăm desemnarea lui Marcel Ciolacu pentru a fi noul prim-ministru al României. El este liderul Partidului Social Democrat, membru deplin al PES, și urmează să preia funcția de conducere a unei mari coaliții constituite pentru a asigura stabilitatea țării”, se transmite într-o postare pe pagina de Facebook a PES (Party of European Socialists).

„Guvernul social-democrat se va concentra pe o Românie mai socială, dreaptă și prosperă și o viață mai bună pentru cetățenii săi. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm treaba bună cu Marcel Ciolacu și PSD”, se mai arată în mesajul făcut public în după-amiaza zilei de marți.

Ciolacu: Viitoarea guvernare trebuie să fie despre economie şi reforme

Aflat la Cotroceni, la scurt timp după anunțul privind desemnarea sa, Ciolacu a anunțat că își dorește ca viitorul guvern, pe care-l va conduce, „să fie despre economie şi reforme”.

Liderul PSD a subliniat că România are nevoie de aceste reforme şi de Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. „Locul României este în Uniunea Europeană şi în NATO. Indiferent cât caută unii să ducă România către altă direcţie, drumul României este unul sigur şi cu o stabilitate politică devine o certitudine”, a spus Marcel Ciolacu.

author avatar
Andrei Coman
307 afisari

15 COMENTARII

  1. Sunteți primul pământen care s-a născut cu politica în fașă…în cv-ul dvs nu apare nicăieri școlile care le-ați făcut,până la facultatea aia de drept sau drepți, o facultate care a și dispărut!…
    De muncit ioc,n-ati lucrat nicăieri!…ați fost tot in politică, iar soția făcea gogoși…
    Cum e bă să Stai toată viața cu mâna întinsă?…Sunteți mai rău decât activiștii de partid ai lui ceașcă…

  2. Dacă tine la țară și poporul lui, demarează urgent procedurile de suspendare a lui Werner impostoru asa își spala o groază de păcate

  3. Guvernul Hitlerist de la Palatul Victoria se va concentra pe genocidul impotriva Natiunii Romane si a celorlalte Natiuni Conlocuitoare ca asa e directiva de la Bruxelles , de la NATO si dela Washington D.C.

  4. Acest gunoi de Bulibasa ,un tradator si criminal corupt a dat mina cu gunoaiele de la PNL

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger