AcasăPoliticaSocial-democratul Cătălin Zamfira, ales în fruntea Comisiei pentru probleme economice din cadrul...

Social-democratul Cătălin Zamfira, ales în fruntea Comisiei pentru probleme economice din cadrul APCEMN

Deputatul social-democrat Cătălin Zamfira va conduce Comisia pentru probleme economice, comerciale, tehnologice şi de mediu a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN).

Membru al Delegaţiei Parlamentului României la APCEMN, parlamentarul ilfovean în vârstă de 49 de ani a fost ales preşedinte al Comisiei amintite, în cadrul unei reuniuni desfăşurate marți, în sistem videoconferinţă.

Cu ocazia preluării mandatului, Cătălin Zamfira le-a muțumit atât parlamentarilor prezenţi la reuniune, cât şi Secretariatului Internaţional al APCEMN pentru încrederea acordată.

„Deputatul a evidenţiat perioada încărcată de provocări pe care o traversează comunitatea internaţională, apreciind că actuala criză generată de pandemia Covid-19 a afectat toate statele, punând la mare încercare capacitatea sistemelor de sănătate şi rezistenţa economiilor. În acest context dificil, parlamentarul român şi-a exprimat angajamentul de a contribui la consolidarea şi dezvoltarea activităţii Comisiei, în spiritul prieteniei şi bunei vecinătăţi, cu respectarea valorilor organizaţiei”, se precizează într-un mesaj transmis joi pe pagina de Facebook a Grupului Parlamentar PSD Camera Deputatilor.

E de menționat faptul că, pe lângă alegerea noii structuri de conducere a Comisiei pentru probleme economice, comerciale, tehnologice şi de mediu, pe ordinea de zi a ședinței din 7 iulie a figurat, între altele, și votul privind proiectele de raport şi de recomandare pe tema ”Dezvoltarea tehnologiilor financiare în statele membre ale Organizaţiei Cooperării Economice a Mării Negre (OCEMN)”.

478 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger