AcasăPoliticaSocial-democrații jubilează după ce au văzut sondajele! „Încrederea românilor în PSD se...

Social-democrații jubilează după ce au văzut sondajele! „Încrederea românilor în PSD se menține!”

Mesaj de la vârful PSD, în baza unor sondaje recente: „Încrederea românilor în PSD se menține!”

Unul dintre liderii Partidului Social Democrat vine cu un mesaj de ultimă oră adresat deopotrivă electoratului simpatizant al formațiunii politice, cât și membrilor PSD.

„Încrederea românilor în PSD se menține! Continuăm politicile pentru o societate mult mai echitabilă” – e semnalul pe care a ținut să-l transmită vineri, 22 iulie, Paul Stănescu, secretarul general al PSD.

Stănescu invocă sondaje de ultim moment care, spune secretarul general al PSD, vin să ateste faptul că partidul din conducerea căruia face parte – și care se numără printre formațiunile din cadrul coaliției de guvernare – se menține în topul încrederii oamenilor.

„În ultima perioadă au apărut mai multe sondaje care confirmă că PSD a rămas partidul în care românii au de departe cea mai mare încredere. Cred că acesta este un semnal corect, întrucât de când am intrat la guvernare, obiectivul nostru strategic nu s-a schimbat. Am fost preocupați în mod alert, constant și responsabil față de grijile, fricile și nevoile tuturor românilor și, în special, față de cei mai vulnerabili”, susține Paul Stănescu.

„Munca românilor trebuie să fie apreciată corect”

Secretarul general al PSD-ului dă asigurări că social-democrații apreciază faptul că românii observă eforturile formațiunii politice de „a acționa cu responsabilitate și seriozitate în toate crizele”, și susține că reprezentanții PSD vor munci în continuare pentru a proteja veniturile românilor .

Vom continua să promovăm și să susținem politici publice care să reducă inegalitatea și care să servească principiului dreptății sociale. Doar așa putem răspunde adecvat problemelor sociale actuale. Munca românilor trebuie să fie apreciată corect, iar dificultățile prin care trec aceștia să fie diminuate cu sprijinul statului, astfel încât ele să nu devină tragedii.

PSD este recunoscător românilor pentru că au observat și au apreciat eforturile noastre de a acționa cu responsabilitate și seriozitate în toate crizele. Am promovat soluții care să nu lase pe nimeni în urmă. Iar în cadrul coaliției am acționat de fiecare dată ca un guvern al tuturor românilor.

Am asigurat o guvernare solidă și o stabilitate politică de care România avea nevoie în condițiile unei pandemii, a unei crize economice și a instabilității regionale. Vom munci în continuare să protejăm veniturile românilor și să sprijinim un mediu economic care să se poată dezvolta”, susține Stănescu, într-un comunicat de presă.

Mesaj pentru colegii din PSD

Totodată, secretarul general al formațiunii social-democrate le-a transmis și un mesaj filialelor PSD-ului, cerându-le să fie aproape de oameni și să caute să protejeze capitalul de încredere în rândul românilor.

„PSD este, astăzi, în plin proces de organizare și consolidare politică a filialelor. Am un singur mesaj: vom rămâne în preferințele cetățenilor dacă suntem în continuare aproape de ei și dacă vom reuși să oferim soluțiile și rezultatele așteptate, atât la nivel guvernamental, cât și local.

Membrii PSD, indiferent de funcțiile pe care le dețin, trebuie să fie conștienți că acest capital de încredere pe care-l avem, este un bun comun realizat prin muncă, seriozitate și responsabilitate politică. Trebuie să-l protejăm.

Am rămas și vom merge mai departe ca un partid dedicat intereselor oamenilor”, conchide Paul Stănescu.

author avatar
Andrei Coman
539 afisari

19 COMENTARII

    • Total de acord.
      Dar, și pnl și PSD și usr sunt kk.
      Nu sunt aur, nu îl cunosc.
      Vorbele sunt numai vorbe.
      Trebuie nou tot, și jydexati hoții politici.
      Luați banii lor și dați la pensionari, care AU MUNCIT SI CONSTRUIT O VIATA!

  1. Si copii de gradinita stiu ca procentele partidelor sint trimise de securitate si arata planurile si dorintele securitatii la urmatoarele alegeri . nici un partid nu sare de 7-8 %

  2. Cine crede în vomele āstora numite sondaje e un mare imbecil. Sau, poate, chiar or fi românii tâmpiti irecuperabili si tot voteaza cu groparii lor. Greu de crezut. Cel mai plauzibil este, din nou, mascarada votului, a ” democratiei ” ( cea mai infectā orânduire, o gogoritzā, pentru cine are oleacă de habar) – adicā furtul, māsluirea vointei românilor.

    • Sondaje făcute de oameni de casa ai PSD gen pielianu, sa fim seriosi, dacă alegerile sunt făcute pe bune, ciuma PSD și cu cealaltă ciuma PNL, care au distrus și jefuit tara de 30 de ani nu iau nici 15% cine draku sa mai aleagă pe impostori ciolacu, Werner și maciuca

  3. Stanescu la tinerete a fost cumva tractorist? Ca parca e poza din panoul de la C.A.P. Cucuietzii din Deal…

  4. E bine sa aduca numai caricaturi dinastea in fata ca sa scuipe lumea buletinele de vot.La pastele cailor veti castiga ceva gunoaielor

  5. Marș, ma secaturilor mincinoase! Va mentineti voi cu botul in căcat! ‘rat-ai dreaq de inculti si hoti! L-ati pus pe puleanu sa va mai faca un sondaj? Aveti bani, jegurilor, ca doar furati poporul, pisa-m-as pe voi!

    • Sunt pe-o mana cu restul canallilor de la PNL , UDMR chiar si USR , iar astora de la AUR li s-a intors cheița pe MUTE..

  6. De fapt cam nu ai cu cine vorbi in aceste momente Debilii de la USR-ul asta securist sunt setati pe facut rau si furat PNL ,,contine” niste fiinte fara pic de simt practic ,niste hoti si ei Nu poti avea incredere in aceste 2 grupari de hoti Tabacherea pmp sunt intruchiparea diavolului si aduna tot raul celor 2 partide de hoti (usr si pnl) plus nesimtirea

  7. Dupa 1989 securistii GRU condusi de Magureanu,Talpes,Iliescu,Brucan,Stolojan,PetrovQiombete au infestat absolut toate partidele cu gunoaie si slugi.Acum daca zici ceva de Nastase vezi ca-al apara tavariscii din PNL cu care a avut „afaceri”. Sau daca zici de Petrov sar in sus psd-isti care au avut cu el ” afaceri”.Toti astia sunt sobolani securisti cu cozile imbarligate.Legile NU se aplica si securistii infesteaza fara grija partidele,televiziunile,bancile.DNA mai pescuieste cate un pestisor incomod dar in locul lui apar 10.Probabil avem nevoie de Armageddon sa scapam de gunoaiele astea imputite

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger