AcasăPoliticaȘOC! Victor Ponta se întoarce în politică, în echipa lui Marcel Ciolacu

ȘOC! Victor Ponta se întoarce în politică, în echipa lui Marcel Ciolacu

Victor PontaȘOC! Victor Ponta se întoarce în politică, în echipa lui Marcel Ciolacu / foto: Mediafax

După eșecul de la parlamentare, la scrutinul din 6 decembrie 2020, Victor Ponta a decis să lase deoparte politica. Președintele Pro România s-a reprofilat către consultanța în afaceri.

„Sunt în politică, dar nu în divizia națională. M-am retrogradat, în divizia a doua.”, a mărturisit Ponta, potrivit Aleph News. Acesta susținea în urmă cu puțin timp că s-a angajat în străinătate și că are „venituri ceva mai mari faţă de perioada în care eram parlamentar”.

Dar iată că Ponta n-a rezistat prea mult în spate și a decis să revină în peisajul politic românesc. Cel care a dat în vileag planul PSD de a-l „adopta” pe fostul premier este Vasile Dîncu.

Aliantă între PSD și Pro România?

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD susține că partidul său îşi propune înfiinţarea unei „platforme” de stânga care să reunească în jurul său formaţiunile din această zonă politică, inclusiv Pro România, fără a proceda la absorbţii de partide mici, ci PSD având rolul de „dirijor” al stângii politice.

Dîncu afirmă că „foarte mulţi” dintre cei care plecat din PSD către Pro România revin acum în partid, subliniind că şi PSD şi Pro România au pierdut de pe urma faptului că cele două formaţiuni nu s-au aliat la alegerile de anul trecut.

„Ne va creşte şi procentul nostru pe măsură ce vom integra tot mai mult zona de tineri, vom aduce oameni noi. Consiliul Naţional va avea oameni care nu sunt membri de partid: experţi din societatea civilă, simpatizanţi de stânga, deci vom avea chiar funcţii pentru aceşti oameni. (…) În opoziţie îţi vin oameni serioşi, în opoziţie poţi doar să modernizezi în partid”, a declarat Vasile Dîncu duminică, la Prima TV.

Vasile Dîncu vede în Pro România „unul dintre principalii parteneri” ai PSD în viitor. „Să vedem ce formă va găsi Victor Ponta pentru a ţine partidul în picioare pentru că este greu să ţii un partid când nu eşti partid parlamentar. (…) Mie îmi pare rău că nu am reuşit să facem la ultimele alegeri generale, nu am reuşit să facem o alianţă cu Victor Ponta şi ceea ce s-a întâmplat la Bucureşti ne-a făcut să pierdem alegerile la Bucureşti. El ştie foarte bine că noi am vrut să facem acest lucru”, a afirmat Dîncu.

author avatar
Andreea Vlad
1.093 afisari

4 COMENTARII

  1. Numai un IDIOT , ar aduce intr-un partid, o LEPRA politica, ca ” POTAE ”
    Atat de IDIOTI, sunt actualii lideri PSD , incat NU a ivatat nimic, din caracterul ,
    de mare jigodie, ce este ” POTAE ” .
    Sigur, din moment ce a fost primit,in respectivul partid, v-a trece la inlaturarea actualilor lideri .
    Inca,NU-L ANCHETEAZA nimeni , pentru PARA-INDARAT – ul , sutelor de milioane de dolari, cu azerii ????
    ?????????????????????????

  2. Aceasta creatura cu moaca de bidon turtit, impreuna cu cacaraul Antonescu puteau sa schimbe fata Romaniei, fiind doi cretini cum
    ia facut Basescu, certandu-se ca doi copii oligofreni, facilitand ascensiunea profesorului suplinitor, furator de case, cu zeci de dosare penale,
    salvat de scursurile de L. Staciu si Lazar,care ia pus in mapa, salvarea de achitare, un tortionar comunist, pensionat cu pensie speciala de zeci de mii de lei, pomana din banii poproului !
    Ponta aceasta potaie raioasa, impreuna cu cealalta javra Taricianu, au dat guvernul ciumei galbene si lui Iohanis, ar trebui sa ajunga la lada de gunoi al istoriei,
    ca tradatori de tara, ipreuna cu scursurile din PSD, care au trecut in barca PNL, pentru functii efemere, avand soarta tradatoriilor, sfarsind pe esafod !

  3. Unirea face puterea; asta o stiu si securistii. Care putere insa? A celor 30% cu care nu pot face nimic decat sa bata campii pe la tv? Se unesc doua chixuri: Pro Romania si PSD.

  4. Da Ponta este si va fi o mare lepra.El a dat puterea lui Base(turnator dovedit de instanta),lui asta care e acum presedinte,ca am uitat cum il cheama(hot de case si de patrimonii)Cei ce se vor alia cu el vor ajunge unde e el acuma.El a dat-o jos pe D-na Dancila si a adus la guvernare ce a adus.Aliati-va cu Ponta!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger