AcasăPoliticaŞOC în Parlament: a venit rezultatul votului de la moţiunea de cenzură!

ŞOC în Parlament: a venit rezultatul votului de la moţiunea de cenzură!

motiunea de cenzuraŞOC pentru Marcel Ciolacu şi PSD: a venit rezultatul votului de la moţiunea de cenzură!

Marcel Ciolacu şi PSD n-au reuşit să răstoarne Guvernul Cîţu. Moțiunea de cenzură a fost respinsă, marți, de parlamentari.

Social democraţii au purtat negocieri om cu om în tabăra puterii, dar nu au reușit să strângă destule voturi, deși a existat cvorum.

Moţiunea a căzut la diferenţă mare

Moţiunea de cenzură a căzut la o diferenta foarte mare fata de numarul necesar. 201 pentru fata de 234 de voturi necesare pentru adoptarea moţiunii.

Această guvernare este inimaginabil de distrugătoare pentru poporul român. Mă uitam cum bolnavii cronici nu au dreptul nici acum să intre în spitale să se trateze.

Mă uitam la vaccinare, eu știam că vaccinarea trebuie să aibă motive medicale, nu mici, nu muștar, nu trotinete”, a spus Șoșoacă.

Când domnule Cîțu vă uitați în urmă, pe mâinile dumneavoastră și al întregului guvern stă sânge”, a mai adăugat senatoarea.

PSD, împreună cu AUR şi cu neafiliaţii au 205 voturi. Moţiunea de cenzură se consideră adoptată dacă este votată de majoritatea deputaţilor şi senatorilor, în acest caz fiind vorba despre 234 de voturi.

355 de parlamentari au votat.

În sală au fost prezenți 364 de parlamentari din totalul de 466. Moțiunea a fost citită în plenul Parlamentului. Ulterior, premierul Florin Cîțu a luat cuvântul și, vizibil nervos, i-a transmis liderului PSD că ar trebui să-și ceară scuze.

 

author avatar
Andrei Ștefan
678 afisari

5 COMENTARII

  1. Pentru cine si de ce „SOC” mai nene Andrei sau Stefan, cum doresti ??? Pentru oricine cu „scaun la cap” era clar ca inainte de vacanta PSD o sa ne mai arunce un praf in ochi. Stiau de la inceput ca lupta pentru locul doi. Opozitia lor o facem si noi stand acasa si ne platiti din banii contribuabililor. E cel mai bun serviciu din cate exista in tara asta…sa mergi la serviciu si sa te faci ca faci opozitie. Apropo, chermeza comuna de dupa s-a ridicat la standardele voastre ??? ca in timpul sedintei m-a apucat somnul ca la discursurile din timpul congreselor trecute, in limbajul de lemn doar atunci va mai intreceau. La cat v-ati zbatut pentru noi, sta-va-r vacanta in gat.

  2. Din 35 de primarii , la alegerile partiale , PSD avea primari 24 . Acum au pierdut 7 , mai au 17 si se bat cu caramida in piept ca au castigat . L motiunea asta de cenzura s-au umplut de cacao , din 234 necesari au avut 201 , lipseau 33 de voturi . Miauuuuuu Ciociolacu , miauuuuuuu pizide ….

    • Tizule,(sau ti-a placut doar numele) expresii de genul celor scrise (nu te-a muscat tastatura ??) nu ma caracterizeaza. Stai bland.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger