AcasăPoliticaŞOC pentru Diana Șoșoacă, în Parlament: a fost "turnată" imediat la Poliţie!

ŞOC pentru Diana Șoșoacă, în Parlament: a fost „turnată” imediat la Poliţie!

diana sosoacaŞOC pentru Diana Șoșoacă, în Parlament: a fost "turnată" imediat la Poliţie!

O nouă zi, un nou scandal cu Diana Şoşoacă în Parlament! Senatoarea a refuzat să poarte masca de protecţie, motiv pentru care Nicoleta Pauliuc, senatoare PNL și președintele Comisie de Apărare, a sunat la 112.

Ceilalți senatori prezenți i-au cerut avocatei să-și pună masca, însă ea a refuzat.

Nicoleta Pauliuc, aplaudată că a chemat Poliţia

Este pentru prima dată când un senator al României, doamna Nicoleta Pauliuc, apelează la 112. Gestul senatoarei PNL a fost aplaudat de câțiva senatori, în timp ce Șoșoacă a vociferat din bancă.

Înțeleg că sunt colegi deasupra legii. Parlamentul adoptă legi care sunt respectate de cetățeni, asta este democrația. Cum putem să le cerem cetățenilor să respecte legea, când colegii nu o fac?

Medicii poartă mască 12 ore pe zi și nu au făcut apel la drepturi constituționale. Stimată colegă, dacă nu vă conformați legii pe care noi o aprobăm, dați-mi voie să apelez la instituțiile statului pentru că instigați la nerespectarea legii”, a spus Nicoleta Pauliuc, după care a sunat la 112 chiar de la pupitrul Senatului.

Vă reamintim că Diana Șoșoacă și foştii ei colegi din AUR au sfidat constant regulile privitoare la purtatul măștii în Parlament.

Mai mult, avocata a făcut presiuni asupra medicilor dintr-un centru de vaccinare din Iași, motiv pentru care a fost deschis un dosar penal.

author avatar
Andrei Ștefan
705 afisari

7 COMENTARII

  1. iohannis fara masca la congresul pnl si la sibiu si nu a primit amenda.Liberalii la chiolhanuri fara masca si fara amenda. alinuta gheorghiuare dublu standard. si mai vrea sa fie ministrasa la justitie sau sefa senatului. HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    ii deranjeaza asa de tare sosoaca?

  2. Slugile strainilor si cozile de topor in actiune.Jigodia asta e cumva ucraineanca?Cine te-a votat pe tine senatoare ,jigodie imputita?Ai rezolvat problemele Romaniei si a ramas masca lui Sosoaca?Viermi ce sunteti.

  3. Bineinteles ,nimeni din parlamentul coloniei ,cu atat mai putin presa finantata de la buget nu a auzit ca nazistii austrieci de la kaufland au instalat garduri care separa vaccinatii de nevaccinati.Am niste intrebari: cat de cretin si vierme sa fii sa mai mergi sa cumperi in lagarele astora numite magazine,cat de jos a ajuns poporul roman sa suporte comportamentul acestor bestii fasciste de nazisti la mana a doua.Cat despre autoritati ele exista doar cand nu poarta Sosoaca masca.

  4. Cei care o întâlniți pe zdreanta de Nicoleta Pauliuc pe stradă, la piață, la naiba s-o piepene de scursură ordinară, dați dovada de spirit civic şi trageți-i o flegmă între ochi.

  5. Tu nazista de Pauliuc, ai avut noroc ca nu ti-ai luat un cap in gura, tu ametita drakului de nazista imputita !! Dupa ce incepe iuresul cel mare din decembrie, sa vezi tu cum o sa ajungi in streang, in Bukale, in fata parlamentului ala de hoti korupti, o sa ne prinzi tu de pwula, tu criminala ordinara, nici macar unul dintre voi nu va scapa intreg, asta numai asa, ca sa nu va faceti iluzii !! Pregatiti-va, venim !!

  6. Bine ati venit in Rromanistan, tara in care limbajul de mahala e obligatoriu. Dragii mei cercopiteci castrati – ma refer la cei care au comentat mai sus – am o intrebare, voi sunteti retarzi sau va prefaceti? Pentru ca, daca va prefaceti, meritati premiul Pullitzer, va prefaceti foarte natural, pe mine m-ati pacalit, as fi jurat ca sunteti retarzi nativi…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger