AcasăPoliticaŞOC în PNL! Rămâne partidul fără oameni? 50 de membri, gata să-l...

ŞOC în PNL! Rămâne partidul fără oameni? 50 de membri, gata să-l urmeze pe Orban!

ludovic orbanŞOC în PNL! Rămâne partidul fără oameni? 50 de membri, gata să-l urmeze pe Orban!

Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban a demisionat din partid, fiind urmat de 15 senatori şi deputaţi care recent au părăsit grupurile parlamentare ale PNL, în data de 23 noiembrie.

Printre demisionari se află Ionel Dancă, fost şef al cancelariei guvernului în perioada guvernului Ludovic Orban şi Adrian Oros, fost ministru al Agriculturii. Acesta din urmă a acuzat actuala echipă a PNL că „a călcat în picioare” atât tradiţia, cât şi istoria PNL, care a devenit astfel un partid „nefrecventabil”. Surse politice susţin că şi alţi membri ai liberailor sunt gata să-l urmeze pe Orban.

Demisii în val la PNL Olt

Filiala Olt a Partidului Național Liberal se confruntă cu un val de demisii. Este vorba de oameni care au ocupat funcții de conducere la PNL Slatina, foști consilieri locali, dar și simpli membri în Biroul politic Municipal.

Unii dintre cei care au demisionat l-au acuzat pe președintele PNL Olt de acțiuni contraproductive în cadrul partidului. Se pare că vor urma peste 50 de demisii ale unor liberali. Aceștia vor trece, alături de demisionarii de astăzi, la Partidul Forța Dreptei, fondat recent de Ludovic Orban.

Orban şi-a făcut partidul Forța Dreptei

Fostul președinte al PNL Ludovic Orban a anunțat, marți, înființarea unui nou partid de centru-dreapta, denumit Forța Dreptei. Fostul premier a făcut anunțul de parlamentarii care l-au urmat și au demisionat din PNL.

Noi considerăm că e o obligație democratică și mai ales morală pentru noi de a continua să reprezentăm cetățenii României care ne-au acordat votul, și-au pus încrederea și speranțele în noi, după ce PNL a decis să fie a cincea roată la căruța PSD.

România dinamică, a meseriașilor, a profesioniștilor, a celor care au inițiativă în societate, care creează, care produc, nu mai are astăzi nicio reprezentare politică”, a afirmat Orban.

Forța Dreptei este numele provizoriu al noului partid, până la organizarea congresului, a menționat Orban.

author avatar
Andrei Ștefan
1.217 afisari

10 COMENTARII

  1. Auzi titlu la prostu de Andrei Ștefan: șoc, au plecat 50 de sicăristi si ramane PNL fara membrii !

      • Barbete, nu stiu dar in niciun caz ca pleacă 50 de zburdălnici la orbete este șoc si ramane PNL fara membrii! Acum referitor la numărul membrilor, cândva eram eu in PNL, pana-n 2004 cand au facut mangealacul cu cancerul României, băsău pe renumele lui si Petrov p-ala de turnător, erau, din ce-mi aduc aminte vreo 100-120 mii de membrii, poate mai putini, acum sunt in jur de 250 mii, probabil majoritatea foști basiscofili

          • Auzi, barbete, tu ce orientări ai ? Evident alea mai politice, nu te gândi la tâmpenii, la cat esti câteodată de … abrupt parca, parca tot la legionarii te-aș încadra sau mai știi, daca-mi aduc aminte de cântarea aia cu ” căpitane nu fii trist, garda merge înainte prin partidul comunist ” poate … dar nu cred !

  2. PNL-eul BETIVANULUI PUSCARIAS CITU ESTE IN CADERE LIBERA .

    ZIARE.COM SITE-eul CEL MAI SPURCAT CU jurnalisti ANALFABETI JEGOSI SI LINGAI IN CUR AL GUVERNULUI DE HOTI SI MAFIOTI
    ZILNIC LAUDA SI ELOGIAZA MASURILE LUATE DE ACEST GUVERN DE O INCOMPETENTA SCABROASA

  3. Cine mizeaza pe un cal schiop, pierde banii. Asa patesc cei care au crezut ca umbra „marelui Citu” in Modrogan, va acoperi tot spectrul politic al natiei. Greseala, mare greseala, umbra era firava si la propriu si la figurat… ochelarii de soare a celor creduli erau probabil, prea inchisi.

  4. & În vremurile când funcționa Garda de Fier era și moda gardurilor din fier forjat, și a vitraliilor ?
    Despre „Gard da de fier” , ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger