AcasăPoliticaŞOC în Parlament: Gabriela Firea l-a atacat pe Florin Cîţu şi le-a...

ŞOC în Parlament: Gabriela Firea l-a atacat pe Florin Cîţu şi le-a luat apărarea comuniştilor!

gabriela fireaŞOC în Parlament: Gabriela Firea l-a atacat pe Florin Cîţu şi le-a luat apărarea comuniştilor!

Gabriela Firea i-a transmis premierului Florin Cîțu, marți, în timpul dezbaterilor din Parlament de la moțiunea de cenzură, că acei comuniști, „oamenii, nu conceptul”, au construit palatul în care se află, în timp ce el nu a construit nimic.

Fostul edil al Capitalei a tras o concluzie dură: „Cîţu e rupt de realitate”.

De ce le-a luat Firea apărarea comuniştilor?

Știți dumneavoastră, comuniștii ăia, despre care vorbiți așa, oamenii, nu conceptul, comuniștii ăia au construit Palatul în care ne aflăm acum? Dumneavoastră ce ați construit? Va fi mai rău decât pe vremea comunismului cu facturile la căldură”, a afirmat Firea.

Casa Poporului, în prezent Palatul Parlamentului, este o clădire-mastodont care a fost construită de regimul Ceaușescu în proiectul de reconstrucție a Bucureștiului care a însemnat demolarea a mii de case, inclusiv biserici vechi.

Nu este cunoscut numărul victimelor de pe șantier.

Cîţu, vinovat de mizeria din Bucureşti şi pensiile mici?

Domnule prim-ministru, în speech-ul dvs. ați pronunțat cuvântul ‘modernizare’ de vreo șapte ori. Am numărat. Pentru cine modernizare, și unde? Că nu am constatat-o.

Știți ce ați făcut până acum, pentru seniorii țării? Le-ați tăiat pensiile. Le-ați înghețat pensiile, atunci când nu le-ați tăiat. Îi țineți în frig. Iarna asta o să fie mai rău decât în timpul comunismului, pentru că nu-și vor putea plăti facturile.

Asta ați făcut cu seniorii țării. Cu părinții și cu bunicii noștri. Și ii țineți la cozi prin spitale, pe la porțile lor. E rupt de realitate primul ministru, Florin Vasile Cîțu. Asta avem noi cu dumnealui”, a spus Gabriela Firea.

author avatar
Andrei Ștefan
433 afisari

6 COMENTARII

  1. vorbim sa ne aflam in treaba! dupa cladirile demolate de ceausescu, cine a demolat si restul? si de ce? nulte din ele erau la un pas sa cada fiind zdruncinate de doua cutremure majore asa ca nu mai rezistau mult. comunistii aia de care vb fi-rea(cucona!) aveau ceva sub par nu ganguri la creasta cocosului!

  2. Doamna, ce pot sa spun ??? Mi-a placut discursul dvs. N-ati batut campii ca altii. O prezenta mai consistenta in mass media cred ca ar fi utila. De gargaragii ne-am saturat.

  3. CACITU NU PRICEPE NICI EL CE SPUNE.ESTE FOARTE DESTEPT DE NU AREUSIT LA TREAPTA INTRAND LA PROFESIONALA.

  4. Du te’n pusca mea de leproid criminal Ati reusit in 2 ani sa ne indatorati tara cu 108 miliarde de euro jivinelor proaste ,rele si incompetenteTine minte ,in max 3 ani ve ti ajunge exact ca PNTCdeul la subsolul de unde ati aparut !Va ve ti intoarce acolo cu tot cu serpoaica Alinuta

  5. Da ,toto a luat apararea comunistilor care au construit tara Tu cu leprele ce ati construit ziariciule?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger