AcasăPoliticaSOARTA UCRAINEI a fost decisă! ROMÂNIA, implicată în PLANUL secret al lui...

SOARTA UCRAINEI a fost decisă! ROMÂNIA, implicată în PLANUL secret al lui PUTIN!

Toată lumea se întreabă ce urmează după încheierea războiului din Ucraina. Cum va arăta viitorul pentru această țară bombardată încontinuu de ruși de mai bine de o lună de zile. Unul dintre cei mai apreciați consilieri politici de la Moscova, considerat eminența cenușie a Kremlinului, un fel de Henry Kissinger al rușilor, afirmă că soarta Ucrainei este deja decisă, iar Vladimir Putin va face totul pentru îndeplinirea planului pe care îl are.

Despre ce este vorba? Spargerea Ucrainei în mai multe state, noile entități urmând a roi în jurul sferei de influență ruse.

Sergey Karaganov este convins că Putin nu se va opri indiferent de câte sancțiuni vor impune statele occidentale.

Cine este Sergey Karaganov

Strategia „Țarului” a fost dezvăluită de Sergey Karaganov, fost consilier prezidențial al lui Boris Elțîn și Vladimir Putin. În prezent, acest analist respectat inclusiv în Vest conduce think tank-ul rus Consiliul pentru Politică Externă și de Apărare.

Numele lui Karaganov este asociat cu o serie de idei revoluționare în politica externă rusă și aici menționăm doar „Doctrină Karaganov” privind drepturile etnicilor ruși care trăiesc în străinătate. Se spune despre el că este omul care îl influențează pe Serghei Lavrov, ministrul de Externe. În relația cu Kremlinul, l-a consiliat pe Putin și convins să dezvolte conceptul „Eurasia mare”, insistând pe o apropiere a relațiilor economice și militare cu China.

În urmă cu câteva zile, intervievat de jurnaliștii britanici ai publicației New Statesman, acest vultur al politicii externe ruse a susținut că Occidentul trebuie să înțeleagă un singur lucru din războiul din Ucraina – anume că lunga domnie a Americii în politica globală a luat sfârșit!

Pentru a înțelege mai bine ce se întâmplă la granița României, Național vă prezintă în continuare cele mai importante declarații făcute de Karaganov în cotidianul The Statesman.

KARAGANOV: „Nu va mai exista Ucraina”

 • De ce Rusia a invadat Ucraina?
 • De 25 de ani, oameni ca mine spun că, dacă NATO și alianțele occidentale se extind dincolo de anumite linii roșii, în special în Ucraina, va exista un război. Mi-am imaginat acest scenariu încă din 1997. În 2008, președintele Putin a declarat că, dacă aderarea Ucrainei la Alianță a devenit o posibilitate, atunci nu va mai exista Ucraina. Nu a fost ascultat. Deci, primul obiectiv este de a pune capăt extinderii Nato. Au fost adăugate alte două obiective: unul este demilitarizarea Ucrainei, celălalt, denazificarea; creșterea ultra-naționalismului în Ucraina (…) începe să semene cu Germania în anii 1930. Există, de asemenea, un scop, acela de a elibera republicile din Donbas după opt ani de un constant bombardament ucrainean.

(…) Războiul cu Ucraina era inevitabil, poate peste trei sau patru ani, și ar fi putut avea loc chiar pe teritoriul rus. Deci, probabil, Kremlinul a decis că, dacă trebuie să lupți, să luptăm pe teritoriul altcuiva, pe teritoriul unui vecin și al unei țări frate, cândva parte a Imperiului Rus. Dar adevăratul război este împotriva expansiunii occidentale.

 • La 25 februarie, Putin a cerut armatei ucrainene să-l răstoarne pe Zelenski. Mai recent, însă, pare să sugereze că este interesat să negocieze cu Zelenski. S-a răzgândit Kremlinul?
 • Este un război și suntem în ceața specifică războiului, astfel încât opiniile se pot schimba. La început, poate unii au crezut că armata ucraineană va aranja un fel de lovitură de stat, astfel încât să avem o putere reală la Kiev cu care să negociem. Președinții recenți, și mai ales Zelenski, sunt considerați marionete.
 • Care credeți că va fi obiectivul final în acest moment?
 • Nu știu care va fi rezultatul acestui război, dar cred că va implica împărțirea Ucrainei, într-un fel sau altul! Sperăm că va mai rămâne ceva numit Ucraina la sfârșitul războiului. Dar Rusia nu își poate permite să «piardă». Și dacă există cel mai mic sentiment că pierdem războiul ăsta, atunci cred că există și o mare posibilitate de escaladare a conflictului. Acest război este un fel de război-proxy între Occident și restul pentru o viitoare ordine mondială; iar Rusia este, așa cum a fost în istorie, punctul culminant al «restului». Mizele elitei ruse sunt foarte mari – pentru noi este un război existențial.

KARAGANOV: „Articolul 5 din tratatul NATO este lipsit de valoare”

 • Ați vorbit despre demilitarizarea Ucrainei, dar se pare că un astfel de obiectiv nu ar fi atins dacă Occidentul continuă să furnizeze Ucrainei arme. Credeți că Rusia va fi tentată să oprească acest flux și să riște,
  astfel, o ciocnire directă cu NATO?
 • Absolut, există o probabilitate tot mai mare de ciocnire directă! Și nu știm care ar fi rezultatul. Poate că polonezii ar lupta, ei sunt întotdeauna dispuși. Ca istoric, eu știu că Articolul 5 din tratatul NATO este lipsit de valoare. Conform Articolului 5, care permite unui stat să solicite sprijin din partea altor membri ai Alianței, nimeni nu este efectiv obligat să lupte în numele altora! De asemenea, știu din istoria strategiei nucleare americane că este puțin probabil ca SUA să apere Europa cu arme nucleare (…) Este un scenariu abisal și sper că se poate ajunge la un fel de acord de pace între noi și America și între noi și Ucraina înainte de a merge mai departe în această lume incredibil de periculoasă.
 • Dacă Putin vă cere sfatul, i-ați spune că Articolul 5 trebuie luat în serios sau nu?
 • S-ar putea ca Articolul 5 să funcționeze, iar țările să se ralieze una în apărarea altuia. Dar împotriva unei țări nucleare ca Rusia… mă întreb, oare o vor face?! Să spunem așa: dacă SUA intervin împotriva unei țări nucleare, atunci președintele american care ia această decizie este un nebun! Nu suntem la 1914 sau 1939, acesta ar fi un pericol mai mare decât a fost atunci. Deci, nu cred că America ar putea interveni (…), iar Articolul 5 nu presupune obligații automate.
 • Care a fost reacția dvs. la comentariul președintelui Biden că președintele Putin nu poate rămâne la putere?
 • Președintele Biden face adesea tot felul de comentarii. După aceea, este corectat de colegii săi consilieri, așa că nimeni nu ia în serios declarația asta.

KARAGANOV: „Părți din Ucraina pot fi împărțite. Românii…”

 • Putin a susținut că Ucraina nu există ca națiune (…) Există sau este doar o parte a Rusiei?
 • Nu sunt sigur dacă există o rezistență civilă masivă în Ucraina, așa cum sugerezi, mai degrabă decât doar niște tineri care se alătură armatei. În orice caz, nu știu dacă Ucraina va supraviețui, deoarece are o istorie foarte limitată a statalității și nu are o elită de construire a statului (…) Voi fi fericit dacă ucrainenii vor avea guvern eficient, viabil, spre deosebire de situația din ultimii 30 de ani. Ei au fost perdanții absoluți după prăbușirea URSS din cauza lipsei unei elite de construire a statului.
 • Dacă va exista o împărțire, secțiunea controlată de Rusia ar păstra o independență sau ar fi absorbită?
 • S-ar putea să existe un fel de absorbție, care s-a și întâmplat, de altfel, în republicile din Donbas. Indiferent dacă cei de acolo vor fi independenți sau nu, cred că ar putea fi. Desigur, există apeluri pentru referendumuri acolo, dar cum ai putea organiza referendumuri în timpul unui conflict, nu știu. Deci, judecata mea ar fi că o parte din Ucraina va deveni un stat prietenos cu Rusia, iar alte părți pot fi împărțite. Polonia va prelua cu bucurie unele părți din vestul Ucrainei, poate și românii și maghiarii, pentru că minoritatea maghiară din Ucraina a fost suprimată împreună cu alte minorități. Dar suntem într-un război complet; este prea greu de prezis.

KARAGANOV: „Trebuie să rezolvăm problema NATO”

 • Se spune că Rusia va cădea sub controlul chinez…
 • Influența economică a Chinei în Rusia și asupra Rusiei va crește, asta e clar! China are majoritatea tehnologiilor de care avem nevoie și are mult capital, deci nu există nicio îndoială în acest sens. Dacă Rusia ar deveni un fel de țară satelit, conform tradiției chineze a Regatului lor Mijlociu, mă îndoiesc. Dacă m-ați întreba cum aș descrie Rusia într-un singur cuvânt, acela este suveranitate. I-am învins pe cei care au căutat să ne conducă, începând cu mongolii, apoi Carl al XII-lea al Suediei, apoi Napoleon și Hitler. De asemenea, recent, am avut ani de dominație occidentală aici, a fost copleșitor. Și totuși, vedeți ce s-a întâmplat: Rusia s-a revoltat împotriva tuturor! Așa că nu mă tem ca Rusia să devină parte a unei mari Chine (…) Dar sunt foarte îngrijorat de dominația economică copleșitoare a Chinei din următorul deceniu. Oameni ca mine au spus că trebuie să rezolvăm problema Ucrainei, că trebuie să rezolvăm problema NATO astfel încât să putem fi într-o poziție puternică față de China. Acum va fi mult mai dificil pentru Rusia să reziste puterii Chineze.
 • Credeți că America beneficiază de acest război?
 • În acest moment, da, pentru că marii perdanți sunt Ucraina și Europa, mai ales dacă UE va continua cu această misterioasă poftă de independență față de energia rusă.

KARAGANOV despre o „confruntare directă cu America”

 • Ce s-ar califica drept înfrângere a Rusiei în Ucrainei?
 • Nu știu. Avem nevoie de victorie. Nu cred că, chiar dacă am cuceri toată Ucraina și toate forțele militare ale Ucrainei s-ar preda, ar fi o victorie pentru că atunci vom rămâne cu povara unei țări devastate; una devastată de 30 de ani de conducere ineptă a elitei politice și apoi, desigur, devastarea în urma operațiunii noastre militare. Deci, cred că la un moment dat avem nevoie de un fel de soluție care să se numească pace și care să includă de facto crearea unui fel de guvern pro-rus viabil pe teritoriul Ucrainei și o securitate reală pentru republicile din Donbas.
 • Dacă actualul impas ar continua ani de zile, ar fi o înfrângere?
 • Impas înseamnă o operațiune militară uriașă. Nu, nu cred că este posibil. Mă tem că ar duce la escaladare pentru că lupta la nesfârșit pe teritoriul Ucrainei nu este viabilă.
 • Ce înseamnă „escaladare”, este a doua oară când o pomeniți?
 • Ei bine, escaladarea în acest context înseamnă că, în fața unei amenințări existențiale – și asta înseamnă o non-victorie sau o presupusă înfrângere – Rusia ar putea escalada. Și există zeci de locuri în lume în care ar avea loc o confruntare directă cu Statele Unite ale Americii.
 • Vă temeți că aceasta ar putea fi renașterea puterii occidentale și a puterii americane?
 • Nu cred. Problema este că, în ultimii 500 de ani, fundamentul puterii occidentale a fost preponderența militară a europenilor. Această fundație a început să se erodeze din anii ’50 – ’60 încoace. Apoi, prăbușirea URSS a făcut să pară, pentru o vreme, că predominanța occidentală a revenit, dar acum este eliminată deoarece Rusia va continua să fie o putere militară majoră, iar China devine o putere militară de primă clasă.

(…) Civilizația occidentală ne-a adus tuturor mari beneficii, dar acum oameni ca mine și alții pun la îndoială fundamentul moral al civilizației occidentale. Din punct de vedere geopolitic, Occidentul va experimenta suișuri și coborâșuri (…) Șocurile continue vor însemna, desigur, și că democrația în forma sa actuală în majoritatea țărilor europene nu va supraviețui deoarece, în circumstanțe de mare tensiune, democrațiile se ofilesc întotdeauna sau devin autocratice. Aceste schimbări sunt inevitabile.

author avatar
Nicholas Cezar
14.464 afisari

77 COMENTARII

 1. Tezele revanșarde sunt clare. Între politica de Anschluss practicată de Hitler și expansionismul putinist nu este nicio diferență. Doar că trupele de ocupație ruse n-au fost întâmpinate cu flori, precum cele hitleriste în Austria.
  O posibilitate vad că nu e evocată: cea a implozii Federației Ruse. (Nici precedentul disoluției Uniunii Sovietică nu e fost țelul luat în calcul la Moscova și a venit, totuși, năprasnic).

 2. Slugile astea ce controlează național, nu te lasa sa scrii, cat de oi multe sunt in Europa, multe si proaste. Iar lingăii ăștia de la național sa imi suferi pixul

 3. De unde vine Elena Udrea? Din PDL, cu PETROV in frunte și cu lingăii lângă ei, BOC, Blaga, Anastase, Videanu, Turcan , Baconski, Olteanu.
  Acest partid a nenorocit România și mai are tupeu madam Udrea sa spună ca își dorește un proces corect când se știe ca de fapt GALA BUTE a fost doar un paravan pentru ca aceasta bisnitareasa ca la piața sa mai inhate ceva bănet de milioane de euro pe spinarea romanilor.!!!!
  Ca roman , faptul ca și-a folosit poziția de demnitar, pentru obținerea de foloase personale ,justiția trebuia sa -i dea o condamnare sa nu mai vadă lumina soarelui.!!!

 4. DefenseRomania .ro , 07 apr. 2022 , ora 18:30 : ” UCRAINA SPUNE CA BATALIA PENTRU DONBAS VA SEMANA CU AL DOILEA RAZBOI MONDIAL . MII DE TANCURI , BLINDATE , ARTILERIE SI AVIOANE SE VOR INFRUNTA IN EST ” . Ministrul de Externe ucrainean Dmitro Kuleba : ” Rusia are planul ei , noi il avem pe al nostru , iar campul de lupta va decide rezultatul ” .

 5. ukraina este avanpostul globalistilor , al neomarxistilor , poligon pentru tot felul de aiureli ca si Romania . este o lupta intre suveranisti si globalisti . vedem duminica in franta cine se intareste .

  • Alegeri prezidentiale Franta , PRIMUL tur de scrutin : 1. Centru : Emmanuele Macron – La Republique en marche ( LRM ) = 26 % . 2. Extrema Dreapta : Marine Le Pen – ” Adunarea Nationala ” ( R.N ) = 23 % . 3. Stanga Radicala : Jean – Luc Melenchon – ” Franta Rebela ” ( LFI ) = 16 % . TURUL 2 : Macron = 64 % , Le Pen = 36 % . Vor fi VITALE aliantele si rezultatele la alegerile parlamentare din Franta , programate in luna iunie 2022 .

 6. Karganoave,Karganoave..ce’ți mai place să o sugi fără să o uzi!😆 Nu ți’ai pus problema dacă această adunătură de state eterogene numită Federația rusă,va mai exista la sfârșitul războiului? Vă bat ukri de vă kkți pe voi.🤣🤣

 7. Francezii se aduna in turul 2 si vor vota cu mintea . Oricum , e ultimul mandat pentru Macron , chiar daca in ultimul timp a neglijat socialul si s-a axat mai mult pe extern poate recupera pe ultima suta . Si 55 % tot victorie este , victorie care iI consfinteste lui Macron inca un mandat la palatul Elysee . Peste 5 ani , Marine Le Pen o sa renunte la postura de pierzator si o sa arunce in joc alt iepuras .

 8. Europa Libera Romania.ro , 07 aprilie , 2022 , articol de Dora Vulcan : ” ARMAMENT NATO IMPOTRIVA RUSIEI . STOLTENBERG : CALEA SIMPLA E ……………….”

 9. Universul.ro , 6 aprilie 2022 : ” PRESA DE STIRI ARE NEVOIE DE O SOCOTEALA SINCERA „.- Mdiapost – Dan Perry , fost sef al Associadet Press in Europa , Africa si Orientul Mijlociu .

 10. Bah, astia de la National, soarta Romaniei o decid romanii! Soarta Romaniei nu o decideti voi cu articolele de propaganda sau Putin, cu armana lui impotenta!
  Alo, National…pana la urma, pe voi cine va plateste?!

 11. 1. Aktual 24 , 8 aprilie 2022 , articol de Lucian Popescu : ” CINE E THE DIRTY DOZEN ………………………………..”. 2. Aktual 24 , 8 aprilie 2022 : ” ARMAMENT MAI MODERN SI MAI GREU ” VA FI TRIMIS IN UCRAINA . KREMLINUL DA TOT MAI MULT INAPOI …………………………………….” .

 12. 1. DefenseRomania .ro , 08 apr 2022 , ora 09:19 , articol de Ionel Copcea : ” SUA AU ADUS IN ESTUL MARII MEDITERANE UN SUBMARIN NUCLEAR CU ……………..”. 2. DefenseRomania , 08 apr 2022 , ora 15:46 , articol de Tudor Curtifan : ” CU DINTII CARIATI …………………………”. 3. DefenseRomania.ro , 08 apr 2022 , ora 16:49 : ” JENS STOLTENBERG : NATO POATE FURNIZA UCRAINEI ………………………………..” .

 13. Spotmedia.ro , 08.04.2022 , ora 15:42 , articol de Emiliian Isaila : ” Lasa , mai , Georgica ! Degeaba ai tricolorul in piept ………….VIDEO „.

  • Tot nu te potolesti cu blogul Invictus al lui Karen Smith ? Ia d-aci : panatiberiu blog – 2020 / 06 /30 : ” FAKE -NEWS DE MANUAL . A ZIS CRISTINE LAGARDE CE I SE ATRIBUIE C-AR FI SPUS DESPRE VARSTNICI ? „. Vezi cine se ascunde sub numele ” Karen Smith ” .

   • Bheeee bheee chiar esti fara neuroni, adica o oaie proasta, sau plătit sa nu vezi realitatea? Acest război este facut de America pentru a pune taxa de prostie oilor, plătești motorina dublu, gazul si curentul de 5 ori, alimentele de trei si tot Bati câmpii ca este fake news, ce spunea lagarde se îndeplinește, apare un virus ce a ucis un segment de vârsta, care ce sa vezi sunt pensionari

   • Sunt ia d-aci cel mai mare sclav si imi place sa imi umblu in fundul Curții, pentru o pila in portbagaj o vând si pe mama. Sunt cel mai mare trădător de romani si as vinde țara asta pe un euro si poporul pe doi, doar ca macron sa mi o tragă

 14. Am lovit pantoful în această masă timp de 3 ani. Dacă SUA/NATO răspund cu un fel de război de gherilă aici pentru a atârna Ucraina ca un albatros de gâtul lui Putin, așa cum ar trebui să ne așteptăm, atunci Europa va avea mari probleme financiare.

  Pentru că războiul financiar va continua să escaladeze pe măsură ce Putin va răspunde militar. Amintiți-vă, el i-a amenințat în mod deschis pe „factorii de decizie” aici. Și nicio cantitate de dezinformare prostească CIA/MI6 nu îl va descuraja să acționeze.

  Aceasta este întotdeauna ceea ce am vrut să spun cu „fantasmele încep războaie civile, armatele le termină”. Nu mai există război pentru Ucraina.

  Încă mai cred asta. Acesta nu este un război pentru Ucraina, este un război pentru viitorul lumii întregi. Ucraina reprezintă dealul pe care atât Davos, cât și Rusia au ales să trăiască sau să moară. https://invictuswebmedia.com/2022/03/05/salve-de-deschidere-lansate-care-sunt-urmatorii-pasi-ai-lui-putin-in-ucraina/

 15. „Când va apărea puțină libertate și se vor deschide bisericile și mănăstirile și vor fi reparate, atunci toate falsele învățături vor veni dinafară împreună cu demonii și cu ascunșii atei și în Ucraina se vor porni puternic impotriva Bisericii Ortodoxe Ruse, împotriva unității și a sobornicitatii ei. Pe acești eretici îi va susține puterea atee, de aceea vor lua bisericile de la ortodocși și credincioșii vor fi omorâti.
  Atunci Mitropolitul Kievului, nevrednic de această numire (vezi monahul Filaret fost Mitropolit al Kievului care s-a făcut de la sine Patriarh al Ucrainei👎) împreună cu complicii săi, arhierei si preoți, vor zgudui puternic Biserica Rusă ( Vezi ruperea Mitropoliei Ucrainei din Biserica Ortodoxă Rusă de ex presedintele maidanez Poroshenko la ordinul occidentului). Întreaga lume se va mira și se va înfricoșa de fărădelegea lui și va merge la pieirea veșnică precum Iuda.
  Dar aceste calomnii și învățături false ale vicleanului VOR DISPĂREA DIN RUSIA ȘI VA FI O SINGURĂ BISERICĂ ORTODOXĂ RUSĂ” a proorocit Sfântul.
  Sf. Lavrentie al Cernigovului (Ucraina) a trăit între 1868-1950 și a proorocit despre vremurile cele de pe urmă cât și despre venirea lui Antihrist.

 16. „Trebuie să știm cu tărie că Rusia este in grija Imparatesei Cerurilor (Maica Domnului) și ea are grijă și mijlocește pentru Rusia. Toate cetele sfinților ruși, împreună cu Născătoarea de Dumnezeu, se roagă pentru izbăvirea Rusiei.
  În Rusia va înflori credința ortodoxă, dar pentru putin timp, deoarece va veni înfricoșătorul Judecător să judece vii și morții.
  De împăratul rus (Putin?!) se va teme chiar și Antihrist. ( vezi stoparea planului globalist satanist)
  În timpul lui Antihrist, Rusia va fi cea mai puternică împărăție din lume.” (În sensul că va avea ocrotirea lui Dumnezeu)

 17. Acesta a fost un misionar indian creștin și a trăit între 1889-1929.

  „Misiunea principală pentru increstinarea Asiei este destinată poporului Rus, care va avea un rol important deși ca putere nu va mai avea nici un amestec. Restul popoarelor ce s-a și prezis, vor fi pedepsite prin poporul chinez -rasa galbenă, in colaborare cu poporul japonez, care va fi biciul osândei Dumnezeiești.”
  În alt loc scrie, citez „America de Nord va fi un cimitir de la un căpăt la celălalt. Poporul american dispare în mare parte, iar cei rămași vor fi asimilați în marea familie a creștinătății.”
  „La terminarea conflictului armat, toate armele vor fi aruncate în toate șanțurile fiindcă un nou gen de război începe -razboiul pentru credință- care va fi fără arme, dar mult mai periculos decât cel cu arme.”
  „Puterea papală dispare și ia naștere o conducere sinodală a cărei reședință va fi la Roma, apoi definitiv la „Noul Ierusalim” capitala „Noului Canaan”.
  Poporul rus este primul popor din lume ce se prosterneaza la „Noul Ierusalim” cu toată evlavia, urmat de poporul grec, armean, indian, etiopian, evreu, ca apoi să dea năvală toate popoarele. Cei din urmă vor fi englezii, fiindcă vor ține mândria încăpățânarii să nu plece genunchiul într-o țară străină. Ferocitatea poporului german și încăpățînarea poporului turc se schimbă radical. Turcii se vor increstina, popoarele germanice se vor îmblînzi pentru ca trufia predominarii va dispărea. Poporul francez va fi aspru sancționat, poporul italian își va pierde întâi cetatea dorită, popoarele nordice se vor apropia spre centrele de cultură și lumină și mari mișcări se vor intampla pe toată suprafața Pământului. Popoarele continentului Africii și Oceanului Pacific se civilizează fulgerător, se creștineaza și devin mai buni ca europenii și asiaticii.”
  „Lupta dintre lumină și întuneric in aceasta vreme va fi cât se poate de aprigă caci Antihristul, cu toate uneltele lui va duce lupta împotriva Sfintei Bisericii adevărate.(…) Singurul loc de pe fața Pământului netulburat de prigoana lui Antihrist va fi Cetatea Sfântă a „Noului Ierusalim” ( a nu se confunda cu vechiul Ierusalim).”
  „Vor veni peste neamul omenesc clipe din ce în ce mai grele. Prima dată se va retrage dulceața pământului, se va retrage pâinea, apa, lumina, căldura și cea mai groaznică dintre toate va fi retragerea morții, căci toate celelalte vor fi suportate afară de chinul fără de moarte.” etc – etc…

  • Or fi rușii cretini, dar americanii sunt criminali cu sânge rece. Ti au creat atatea filme sf despre Lupul cel rau rusesc, încât ai pătat cearceaful de caca si ai facut in nădragi

   • Sunt Kostea Sugiiuk Tiraspol , iar m-am dat de gol . ” TI AU creat atatea filme sf ” sau ” TI-AU creat atatea filme sf ” ?. Recunosc , am patat cearceaful de caca si am facut in nadragi , acum ling la fata locului bastree , las totul luna ….hihihihihi

  • Sunt Raul care o fut pe mama si ii dau la cioc, sunt cel mai mare trădător de romani si i as freca pe toti, ca sunt lgbt si nu suport acest popor

 18. Cei ce sustin sovieticii sa faca un exercitii de imaginatie( daca au) :
  Cand se intorc acasa de la scoala sau munca, sa sune alarma.Sa se.buluceasca prin vreun subsol fara aer, apa, wc.
  Daca nu se a darama cladirea , cu putin noroc, sa incerce sa ajunga acasa prin foc impuscaturi si cadavre.
  Nu mai au casa la care vor plati in continuare credite, nu mai au nici masina, nici macar o haina de schimb iar rudele sunt decedate.
  Asta ca cineva, un fel de zeu, a hotarat pedeapsa pentru tine.Nevinovat fiind.

  • Ca bine graiesti. La fel cu criza covid, stateau mortii decompusi la fiecare colt de strada. Realitatea fara apa fara aer apare recomandata in europa incepand cu Germania oamenii sant sfatuiti sa stea imbracati mai gros in casa si sa faca un dus rece. Sacrificiul e minor merita facut din plin pentru ca trebuie sa i-o dam inapoi la Putin pentru ca nu a fost de acord cu noi.

 19. Prietene in 2 saptamani Ucraina isi elibereaza tara, vezi cati bielorusi si rusi lupta impotriva lui Putin si cati au abandonat tancuri, desteapta-te. Ucraina nu si-a folosit blindaje inca.
  Da am si eu o intrebare inspirata de o maiculita din Bucea care spunea:-Noi mama care am hranit Rusia zeci de ani…
  -Cat de prost sa fii sa ataci o tara care iti da hrana si care iti face 70% din arme?

  • Bheee bheee vezi ca in armata Ucrainei nu mai este un Ucrainian, ci vreo suta de mii de soldați americani, englezi si canadieni mascați in mercenari. Iar încă nu sa găsit popoarele sa învingă Rusia. Daca nu ai inteles este un război american cu rușii. Ce sa vezi, daca nu esti o oaie proasta, numai decand a inceput războiul americanul de rand a plătit vreo 30 de miliarde ca niste firme sa trimeata armament in Ucraina. Dar trebuie sa fi treaz si sa vezi, nu oaie proasta care a facut caca pe el doar ca asa au spus unii

     • Sunt sclavul Ia d-aci cel mai mare membru lgbt si imi place sa o sug la toti străinii, si fac pipi pe romani si pe țara asta. Aveam doi neuroni, dar doza patru m a lăsat fara ei. Bag in mine orice, dar sa fie din străinătățuri, nu romanesti. Nu conteaza ca sunt sule, înțepături, ador sa bag in mine

     • Sunt Kostea Sugiuk , nici io nu mai stiu cine mai sunt , io am postat la 11:10 , sunt consecvent , ador sa bag in mine .

 20. In actualul context intrebarea e in cate părți se imparte Rusia probabil în 3.
  -Nova Ucraina pana la Moscova.
  -Rusia cecena o Rusie de mijloc paria
  -Rusia asiatica o Rusie estica chineza.

 21. Am mituit partide și politicieni care au incitat la ură între națiuni. Scopul nostru final a fost să vă înrobim!

  Șeful meu, care a fost anterior senator al SUA, a subliniat în mod repetat că un fel de înșelătorie va avea loc în Bosnia. Cu o lună înainte de presupusul genocid de la Srebrenica, mi-a spus că orașul va fi știri din prima pagină a lumii și ne-a ordonat să sunăm presa – https://invictuswebmedia.com/2022/04/09/confesiunea-unui-agent-cia-ne-au-dat-milioane-pentru-a-dezmembra-iugoslavia/

  • Da da vezi tu ucrainenii au montat camere cu data si ora mai peste tot e greu sa mai regizezi filme azi cand iti bagi fata in poza singur 🤳…

 22. @Ipse (18.59) Mosule …despre ce TANCURI ucrainene VORBESTI azi. TOATE ,cu aviatie cu tot sunt la fier vechi azi,distruse in prima saptamana de la razboi. Nu plange pentru viitorul „MARELE Israel.!”

 23. Daca evreii nu pot sa isi ia locul lor de vis din Georgia poate se multumesc si cu Ucraina. Dar oriunde ar fi tot trebue rezolvata problema crestinismului care este cel mai mare pericol pentru evrei. Se pare ca este in retragere in europa de vest si america, poate reusesc sa il invinga. Dar in Rusia este in crestere, si nu poti sa castigi numai intr-un loc si sa pieri in altul. Asa ca este razboi si sanctiuni. Care pe care pana la urma?

   • Regizoarea Nadejda Kolobaeva – Vsevolozhsk – Albertik . Adevarul.ro , 10 aprilie 2022 , ora 10:48 , articol de Maria Taga : ” DOVADA ” PREZENTATA DE …………………………………………………………….” .

 24. UNIVERSUL.NET , 9 APRILIE 2022 : ” ANNE APPLEBAUM : NU EXISTA O ORDINE MONDIALA LIBERALA / DUBLUL EPISOD DIN 1994………………………….” .

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri