AcasăPoliticaSituație incredibilă! Un candidat la Primăria Sibiu şi-a pus rudele pe lista...

Situație incredibilă! Un candidat la Primăria Sibiu şi-a pus rudele pe lista de consilieri, inclusiv bunica/„Suntem o familie unită”

sursa foto: playtech.ro

Tot mai apropiatele alegeri locale scot la iveală o situație mai greu de imaginat. O candidatură „în familie”, pe ideea de unitate.

Candidează cu mic, cu mare! Cam așa s-ar putea spune despre situația ajunsă recent în atenția opiniei publice. Un candidat la Primăria Sibiu şi-a pus mai multe rude pe lista de consilieri, inclusiv bunica în vârstă de 93 de ani.

Ştefan Zara e candidat la Primăria Sibiu, din partea Partidului Ecologist. Acesta şi-a pus toată familia pe lista pentru Consiliul Local, inclusiv bunica în vârstă de 93 de ani, dezvăluie miercuri Antena 3. Alături de bunică, pe lista de consilieri mai candidează atât mama celui care ar vrea să fie primarul Sibiului, cât şi fratele acestuia.

Mândru de bunica sa: „Are 93 de ani”

Zara explică faptul că a vrut să atragă atenția asupra faptului că sunt „o familie unită”. Candidatul spune despre bunica sa, ajunsă la respectabila vârstă de 93 de ani, că „este în putere”. Ba chiar că „face nişte plăcinte tare bune”.

„Eu am vrut să atrag atenţia că suntem o familie unită şi contextul principal al oricărei comunităţi este familia şi susţinerea din partea familiei. Bunica are 93 de ani şi ne mândrim cu ea. M-au întrebat şi când am depus candidatura ce vârstă are, am spus că 93 de ani, şi face nişte plăcinte tare bune, cum rareori mai face cineva, aşa tradiţionale, frământate. Şi mă mândresc cu ea, este în putere, are discernământ, ne ajută cu ce poate”, a declarat acesta.

Candidatul la Primărie a mai spus că mai are două surori, „cu veleități politice”. Și acestea ar putea candida, dar la viitoarele alegeri.

„Mama are 65 de ani. Mai am încă două surori, una în Germania şi una în România, cu veleităţi politice, dar probabil că la campania viitoare vor candida. Sora mea la o comună din judeţul Sibiu şi cealaltă în ţara în care locuieşte momentan”, a declarat Ştefan Zara.

 

author avatar
Andrei Coman
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger