AcasăPoliticaSituație bizară la alegeri! Un candidat a obținut zero voturi, deși susține...

Situație bizară la alegeri! Un candidat a obținut zero voturi, deși susține că l-a votat și familia sa

alegeri localeSituație bizară la alegeri! Un candidat a obținut zero voturi, deși susține că l-a votat și familia sa/ foto: stirileprotv.ro

Un caz cât se poate de neobișnuit la alegerile pentru Primăria Piatra Olt. Candidatul USR nu a obținut nici măcar un vot, deși, susține el, a pus ștampila de vot pe numele lui la alegerile locale 2020. Și la fel a făcut și soția sa.

Sandu Crăciun a fost arondat la secția 101 din județul Olt, la care au votat și membrii familiei sale. „Rezultatul votului de la Piatra Olt poate fi uluitor, din păcate! Eu, candidat la funcția de primar al orașului Piatra Olt și respectiv la funcția de consilier local din partea Alianței USR-PLUS, am fost arondat pentru a-mi exprima votul la secția nr. 101 din Piatra Olt”, susține politicianul.

Sandu Crăciun candidatul USR foto Hotnews

Crede că alegerile au fost fraudate

Bărbatul susține că alegerile pentru Primăria Piatra Olt au fost fraudate. „Nu cred că e o eroare umană, cred că e o fraudă, pentru că luni dimineață am luat legătura cu reprezentanta noastră în secția respectivă și mi-a spus clar: noi am fost puși pe grupuri, noi am desfăcut niște buletine, iar buletinele pentru primar și consilieri locali au fost desfăcute de către președintele de comisie și alți membri”, a precizat Sandu Crăciun.

Bărbatul nu își explică de ce în dreptul lui scorul final la alegeri a fost zero, din moment ce și familia sa, care era arondată la aceeași secție, l-a votat.

„La aceeași secție de votare au fost arondați și soția mea împreună cu fiul și fiica mea. Rezultatul pentru alegerea consilierilor locali, înscris pe procesul verbal, semnat și ștampilat de membrii comisiei împreună cu locțiitorul și președintele de secție: Alianța USR-PLUS: 0!!!!

Cu alte cuvinte, nici eu nu m-am votat???? Felicitări Biroului Electoral Local pentru munca depusă!!! Domnule judecător Arabela Fănel, vi se pare normal ce s-a întâmplat????”, a scris candidatul, pe Facebook.

Candidatul care a obținut 100% din voturi

Candidatul UDMR la primăria comunei Foieni din Județul Satu Mare, Brem Laszlo, a obținut 100% din voturi la alegerile locale din 2020, potrivit Agerpres. Laszlo a fost singurul candidat la alegerile locale din comună din acest an, conform rezultatelor Autorității Electorale Permanente (AEP).

foto FacebookBrem Laszlo

Noul primar a obținut 749 de voturi, 692 fiind valabil exprimate și 57 nule din 1.612 alegători cu drept de vot din comună. Astfel, singurul candidat la primăria comunei a obținut 100% din totalul de voturi pentru primăria comunei Foieni.

author avatar
Andreea Vlad
204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger