AcasăPoliticaSingurul lucru pe care Rareș Bogdan îl regretă după ce a pus...

Singurul lucru pe care Rareș Bogdan îl regretă după ce a pus tunurile pe Ludovic Orban: ”E un limbaj mai de stradă” – VIDEO

Singurul lucru pe care Rareș Bogdan îl regretă după ce a pus tunurile pe Ludovic Orban: ”E un limbaj mai de stradă” - VIDEO (sursa foto: Facebook/PNL)

După ce declarațiile sale la adresa lui Ludovic Orban au fost îndelung comentate, în ultimele zile, prim-vicepreședintele PNL a ieșit, mai nou, la rampă cu o mărturisire.

Din care reiese că, analizându-și spusele, n-ar fi fost cazul să folosească exprimarea ‘i s-a umflat capul’ la adresa fostului premier Orban, numărul 1 în cadrul Partidului Național Liberal.

”Este o exprimare la care trebuia să găsesc niște sinonime. Asta cu masculul alfa, lupul alfa e ok, dar am folosit la un moment dat o exprimare care nu mă caracterizează și asta vreau să spun că ar fi trebuit să găsesc o alta, legată de ‘i s-a umflat capul’. Nu e caracteristică limbajului meu și e un limbaj mai de stradă pe care îl regret. Este singurul lucru din interviu pe care îl regret”, a declarat Rareș Bogdan, miercuri, la Digi FM.

Rareș Bogdan: N-am cu el ca persoană o problemă

Întrebat dacă i-a cerut scuze și personal lui Ludovic Orban, europarlamentarul a răspuns că nu a mai stat de vorbă cu actualul lider PNL. ”N-am vorbit încă cu Ludovic. O să vorbesc, pentru că n-am cu el ca persoană o problemă, am ca exercitare a poziției”, a afirmat Rareș Bogdan.

Declarațiile care au făcut vâlvă în spațiul public și au dat semnalul tensiunilor din cadrul PNL au fost făcute zilele trecute, într-un interviu acordat Aleph News. ”Ludovic Orban, din păcate, în loc să intre acolo (la Palatul Victoria -n.n) și să rămână omul care a fost, la rândul lui i s-a umflat capul. Și-a închipuit că e câinele alfa, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte”, afirma, la acel moment, prim-vicepreședintele PNL. Nu au fost, însă, singurele declarații sonore făcute de Rareș Bogdan în cadrul respectivului interviu. VEZI AICI.