AcasăPoliticaSingurul lucru pe care Rareș Bogdan îl regretă după ce a pus...

Singurul lucru pe care Rareș Bogdan îl regretă după ce a pus tunurile pe Ludovic Orban: ”E un limbaj mai de stradă” – VIDEO

Singurul lucru pe care Rareș Bogdan îl regretă după ce a pus tunurile pe Ludovic Orban: ”E un limbaj mai de stradă” - VIDEO (sursa foto: Facebook/PNL)

După ce declarațiile sale la adresa lui Ludovic Orban au fost îndelung comentate, în ultimele zile, prim-vicepreședintele PNL a ieșit, mai nou, la rampă cu o mărturisire.

Din care reiese că, analizându-și spusele, n-ar fi fost cazul să folosească exprimarea ‘i s-a umflat capul’ la adresa fostului premier Orban, numărul 1 în cadrul Partidului Național Liberal.

”Este o exprimare la care trebuia să găsesc niște sinonime. Asta cu masculul alfa, lupul alfa e ok, dar am folosit la un moment dat o exprimare care nu mă caracterizează și asta vreau să spun că ar fi trebuit să găsesc o alta, legată de ‘i s-a umflat capul’. Nu e caracteristică limbajului meu și e un limbaj mai de stradă pe care îl regret. Este singurul lucru din interviu pe care îl regret”, a declarat Rareș Bogdan, miercuri, la Digi FM.

Rareș Bogdan: N-am cu el ca persoană o problemă

Întrebat dacă i-a cerut scuze și personal lui Ludovic Orban, europarlamentarul a răspuns că nu a mai stat de vorbă cu actualul lider PNL. ”N-am vorbit încă cu Ludovic. O să vorbesc, pentru că n-am cu el ca persoană o problemă, am ca exercitare a poziției”, a afirmat Rareș Bogdan.

Declarațiile care au făcut vâlvă în spațiul public și au dat semnalul tensiunilor din cadrul PNL au fost făcute zilele trecute, într-un interviu acordat Aleph News. ”Ludovic Orban, din păcate, în loc să intre acolo (la Palatul Victoria -n.n) și să rămână omul care a fost, la rândul lui i s-a umflat capul. Și-a închipuit că e câinele alfa, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte”, afirma, la acel moment, prim-vicepreședintele PNL. Nu au fost, însă, singurele declarații sonore făcute de Rareș Bogdan în cadrul respectivului interviu. VEZI AICI.

158 afisari

4 COMENTARII

  1. De la Rares B n-ai asteptari de om sanatos la cap,cine nu-si aminteste de reactiile de om scapat din spital cand latra la Realitatea ,cu ochii bulbucati si epitete…In viata ,pe cine nu-l lasi sa moara,nu te lasa sa straiesti

  2. RB un neica nimeni in politica, il tine Cotroceniul in brate, in rest un individ pus pa capatuiala

  3. Pai asa ne dam seama cat de boschetari suntem in politica dar cu iz aristocrat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger