AcasăPoliticaSimonis: "Nu am văzut nicio diferență între extremiștii de la AUR sau...

Simonis: „Nu am văzut nicio diferență între extremiștii de la AUR sau cei de la USR”

Simonis: "Nu am văzut nicio diferență între extremiștii de la AUR sau cei de la USR"Simonis: "Nu am văzut nicio diferență între extremiștii de la AUR sau cei de la USR"/ Sursa FOTO: lumeapolitica.ro

Este o seară, încă o seară rușinoasă pentru Parlamentul României”, spune președintele interimar al Camerei Deputaților, după ce parlamentarii AUR și USR au protestat în timpul dezbaterilor la buget.

Nu am văzut nicio diferență între extremiștii de la AUR sau cei de la USR”, afirmă el.

Afirmații dure ale președintelui Camerei Deputaților

Este o seară, încă o seară rușinoasă pentru Parlamentul României. Poate cea mai rușinoasă. Poate că în trecut am făcut și eu greșeli și am pus si eu Parlamentul într-o lumină proastă, dar parcă niciodată nu s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat astăzi. (…) De-a dreptul jenant ceea ce s-a întâmplat”, spune Alfred Simonis.

El afirmă că, „indiferent de numele sau de grupul parlamentar din care face parte un coleg care a avut un comportament care a încălcat regulamentul și normele de bun simț va fi sancționat”.

Aproape că nu știm ce se poate face. (…) Astăzi, aproape că a fost foarte complicat să îi diferențiezi pe cei de la AUR cu cei de la USR. Au strigat împreună, au scandat împreună, au urlat, s-au înghiontit împreună.

Azi era o dezbatere pentru legea bugetului de stat pentru 2024. (…) Vom încerca să înăsprim regulamentul cât se poate de tare. Din punctul meu de vedere ar trebui să avem un serviciu de securitate, intern care să intervină în astfel de momente.

Eu cred că trebuie să luăm practicile din alte parlamente, anume cei care se comportă ca niște huligani să aibă interzis accesul în clădirea Parlamentului, cu condiția să li se trimită niște linkuri pentru a putea să-și exercite mandatul de parlamentar, să participe, să intervină și să voteze online.

Nici nu putem să ne luăm la bătaie în plenul Parlamentului, pentru că mai este un pas până acolo.(…) Astăzi au fost poate mai violenți ca oricând. Nu am văzut nicio diferență între extremiștii de la AUR sau cei de la USR”, încheie Simonis.

CITEȘTE ȘI

Scandal fără precedent în Parlament. Simonis și Simion și-au aruncat vorbe grele: „Îţi sparg dinţii”/„Băi, lichea pitică!” – VIDEO

author avatar
Mihail Ioan
328 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger